GodMod

Air Alert

Rekomenduojami pranešimai

Atsiminkit chebra, čia reikia darbo ir dar kartą daug darbo.Čia reikia metus treniruotis, o ne savaitę pašokinėti ir norėt, kad jau iki debesų šokinėtai :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ugis 1.87m pavasari pradejau eiti vel metyti labai visad norejau ideti :) ejau beveik kiekviena diena pametyti dar dabar beabejo einu. Pradzioje pavasario vos lanka kabindavau dabar jau idedu :) vos apiimu 7 bet buna ,kad idedu buna ,kad isvis sunkiai dasoku... nesuprantu pats kodel man taip buna... norejau daryt air alerta bet pabandes pirma diena pasidaviau nes supratau ,kad vaiksciojimas i "kacialka" ir darymas air alerta pribagtu mane :) tai tiesiog kacialkej pradejau ir su kojom dirbti tai va. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane 178cm netoli 17 metu ir lanka dasoku, o kazkas maciau su 194vos dasoka ugiu dasoka :XX, manau cia ir nuo genu zmogaus priklauso ar jis atletiskas ir pns.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš taip pat panašiai kaip ir Jamolt. Ūgis 180cm, tai su viena ranka nesunkiai už lanko kabinuosi ir čia be jokių programų. Daug labai tikrai nuo genų priklauso, nes yra tokių pažįstamų, kurie iš vis gal ~170-175cm ūgio už lanko pirštų galais kabinasi, o yra toks didelis vienas (~190cm), tai su viena ranka vos, vos deda. Programos yra geras dalykas, jei turi tvirtai sudėtas kojas ir daug iškenti, bet jei ne - tikrai reiktų vengt jų. :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo, daug kas priklauso nuo skaidulų yra dviejų rūšių, lėtojo ir greitojo susitraukimo skaidulos. Tai vat jei turi daugiau greitojo susitraukimo skaidulų tai tau bus lengva pasiekti lanką nesitreniravus, o jei daugiau lėtojo susitraukimo skaidulų tai tau reikės dirbti kurkas daugiau, nei tiems kurie turi daugiau greitojo susitraukimo skaidulų. Šiaip galima pasidaryti tyrimą ir nustatys kiek kokių skaidulų turi, bet vat kai buvau Vilniaus sporto dispaceryje, tai sakė, kad tokį aparatą, su kuriuo daromi tie tyrimai yra tik tais kažkomiame pedagoginiam... Ir šiaip kiek esu skaitęs, tai netgi patys geriausi pasaulio sportininkai turi tik apie 70% greitojo susitraukimų skaidulų. Tikiuosi kas nors supratot ką aš čia sumaliau :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na mano ūgis yra 176cm-178cm, nelankau jokių trenkių ir nedarau programų (su širdim bėdos), bet tai užtenka ilgiau pažaist per dieną ir stiprėja kojos, tuo pačiu ir šuolis didėja :D . Na aš savo ūgiu jau liečiu lanka :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.