GodMod

Air Alert

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, naudojat gal kas air alert? Nesvarbu kelintą. :)

Aš turiu susirinkes šioki toki .doc air alert, nesisiunčiu pilnos programos, užtenka man ir jo. :)

Prieš puse metų dašokdavau salėj tik tinkliuką, o dabar jau su viena ranka su 5 nr., kamuoliu įdedu į normalų kašį. :)

Man dabar 15, o ūgis 184cm. :)

Ir netik šuolį gerina, bet ir kojos gerai tamposi, ūgis didėja. :)

Įdėjau tą .doc kam įdomu.

O gal naudojat kokia kitą šuolio gerinimo programą? :)

Air_Alert_III.doc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nebenaudoju, seniau klasiokas naudojo. Atrodė viskas normaliai, bet po 7 savaičių kokių prasidėjo skausmai įvairūs, teko mest. Ir kiek žinau tokie dalykai kenkia, atsiperka senatvėj. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apie 3 mėnesius dariau Air Alert 2 pratimus, pradžioje labai buvo sunku, jau atrodo "žopa" nepatemsiu daugiau, bet paskui kažkaip apsipratau prie krūvio ir viskas..

Kadangi pats užsiimu gatvės akrobatika, tai aš pats sau pratimų programą pasidariau, kad stiprintų kojas ir šuolį.

P.s Beje aš nežinau, ar čia tiesa, bet daug skaičiau, kad Air Alert programos gadina kelienius, gal tu ką apie tai girdėjai? :)

Šiaip aš tokiom programom nelabai pasitikiu, nes čia kiekvienam žmogui ji netiks, geriausia kai žmogus pats sau normatyvus pasidaro.

Ir šiaip manau 5 kartus per savaitę daryti Air Alert yra daug, nes pradžioje krūvis tikrai gan didelis, o nuo pirmadienio varyt be poilsio iki penktadienio yra tikra nesamonė, nes dažniausiai gali persitreniruoti, ko pasekoje rezultatų jokių nebus, o tik blogės viskas.

Redagavo Rolazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jo krūvis tikrai labai iš pradžiu didelis, pirmasias savaites tikrai sunku atsilaikyt, bet poto įpranti. :)

Ir aš tos programos taip labai nesilaikau darau tuos pratimus ir viskas. :)

P.s Beje aš nežinau, ar čia tiesa, bet daug skaičiau, kad Air Alert programos gadina kelienius, gal tu ką apie tai girdėjai? :)

Girdėjau apie tai, bet vieni sako jog nieko ten jie negadina kiti, kad gadina, neapsisprendžia.

O šiaip ją naudoja ir net NBA krepšininkai, todėl manau jie žino, kad nieko blogo ji nedaro. :)

Redagavo GodMod

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matai, NBA krepšininkai . Vien forma jų kokia, pastoviai treniruojasi, o paprastam žmogui, dar einančiam į mokyklą tai visai kitaip yra. Tokių krūvių neturi niekada.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip patariu karts nuo karto su štanga pritupimus daryti, arba su štanga pašokimus daryti.

Tarkim šoki nuo kokių laiptelių ir nusileidęs iškart šok į viršų kiek gali, nes toki pratimai suteikia vadinamos sprogstamosios jegos kojoms.

Redagavo Rolazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip patariu karts nuo karto su štanga pritupimus daryti, arba su štanga pašokimus daryti.

Tarkim šoki nuo kokių laiptelių ir nusileidęs iškart šok į viršų kiek gali, nes toki pratimai suteikia vadinamos sprogstamosios jegos kojoms.

Pritupimus darau visada, štangu neturiu tik 2 hamtelius po 15kg. :)

Beto dėkui už patarima. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pritupimai nepades suoliui, reikia blauzdas treniruoti norint padidinti suoly

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai su pritupimais šuolio niekas ir negerina. :)

Parsisiusk .doc prieduose ten pratimai yra. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norint daryt AA, reikia būt labai ištvermingam ir turėti stiprias kojas, nes nusivarysi ir po to išvis pašoks negalėsi. Man pačiam yra 15, ūgis 179cm, tai viena ranka su pirštais užsikabinu už lanko be jokių programų. Tiesiog su šokdinę pašokinėju kartais, pabėgioju ir pan. Jei nesi labai tvirtas, tai net nepatarčiau prasidėt. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prieš puse metų dašokdavau salėj tik tinkliuką, o dabar jau su viena ranka su 5 nr., kamuoliu įdedu į normalų kašį. :)

Man dabar 15, o ūgis 184cm. :)

Kaaaaa? :/// Aš 194cm, 15. Bet geriausiu atveju dašoku tik lanką... Ehhh :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Džyzis... Neblogas tavo ūgis, :) bet mažas šuolis sakyčiau, jei tik lanką. :) Nebent čia prikolini.. :) Redagavo bongo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Arba galima pagal savo galimybes sumažint pratimų skaičių iki nepavojingo kūnui. :)

Iš pradžių taip ir dariau, bet poto kai apsipratau pradėjau rimtai dirbt. :)

Tokio ūgio aš jau turėčiau su dvėjom rankom kimšt. :)

Ne į temą

Nu aš negaliu kaip man šitas patinka: :)
Redagavo GodMod

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.