witaminasJ

Ausines

Rekomenduojami pranešimai

Dekui, davet neblogu ziniu :) niekur kaip ir neskubu tad duomiuosi ieskau, teks labiau pasidometi jusu siulomais variantais. info gavau is jusu ganetinai nemazai db teks paciam viska gerai apgalvot susideliot ko tikslei man siuo metu reikia. Kai jau turesiu ir busiu isbandes isigytas ausines, pakuomentuosiu apie jas, gal kam bus idomu,naudinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dekui, davet neblogu ziniu ;) niekur kaip ir neskubu tad duomiuosi ieskau, teks labiau pasidometi jusu siulomais variantais. info gavau is jusu ganetinai nemazai db teks paciam viska gerai apgalvot susideliot ko tikslei man siuo metu reikia. Kai jau turesiu ir busiu isbandes isigytas ausines, pakuomentuosiu apie jas, gal kam bus idomu,naudinga.

Būtinai pakomentuok, ypač jei iš mano išvardintų variantų nusipirksi. Nes man irgi ne už kalnų gresia pasikeisti ausines.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka galetumete gero pasakyti apie sias ausines ? Ar yra zymiai geresniu ausiniu uz ta pacia kaina ?

http://www.game.co.uk/Accessories/PC-Games-and-Downloads-PlayStation-3/Headsets/Turtle-Beach-Ear-Force-PX21-Headset/~r347371/?d=1z13mmtZ1z13fqw

http://www.head-fi.org/forum/thread/496485/headphones-for-ps3

http://www.head-fi.org/forum/thread/533104/turtle-beach-px21-problem

Trumpai tariant nevykusios ausinės. Na nėra pigių ir gerų ausinių.

Konkretink sumą litais, bus galima konkrečiau ką patarti.

Redagavo nobelis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ka ieskojau ausiniu ir siuo metu turiu dvi. na vienas ausinukas bluetooh ant vienos ausies Nuotrauka is dalies gerai pokalbiams bet ne zaidmams pvz tokiems kaip "call of duty" tad siam reikalui turiu vienas is pigesniu ausiniu Nuotrauka pagal kaina tai tikrai neblogos, garsas gerai girdimas mikrafonas irgi neblogas nors aisku galetu buti ir geresnis :) siuo metu sios ausines dazniausiai naudojamos. Yra vienas minusas kaip ir reikejo tiketis pigesnis daiktas daznaiu genda ir pns, tad prispaudus ausines uzpakaliu :) nuluzo kaires puses lankelis kolkas naudoju tiesiog idejas luzusia dali i vidu lankelio bet kartais iskrenta :DD reiks prisiklijuot tad patvarumas nekoks. P.s sia vasara tiksliau visa rugpljuti teko isbandyti sharkoon x-static digital 5.1 Nuotrauka likau suzavetas kiek visokiu daug galimybiu , garsas gerai girdimas, zaidziant lenktyniu koki nors zaidima isijauti jog istikrju vairuoji atomobili tuo geriau valdosi masina nu realiai nemoku papasakoti reikia patiems tai isitikinti kiek zinau yra panasios trinton firmos ausines su tokia pat dezute papildomai garsui derinti bet natsimenu kuris ten modelis internete nesunku rast. p.s jei ka domika kaip ir kas galit klausti siuo metu nebezinau ka ir rasyti apie tas ausines :) p.s galiu pasakyti jog didesne tikimybe jog kaina atitiks ir kokybe ausiniu. brangesnes kokybiskiau pagamintos, bet neturint pinigu manau galima ir su pigesnem gyventi tik siek tiek atsargiau :)

Redagavo witaminasJ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei neklystu, tai kazkas is anksto is sio forumo uzsisake sias ausines uz 65$, bus idomi nuomone, atsiliepimai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar kas nors is forumieciu jau turit tas official sony 7.1 ausines?kokie atsiliepimai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki draugai playmanai ;D Iš neturėjimo ką veikt nufilmavau savo naujasias sharkoon x-tatic digital 5.1 ausines. Ausines rinkausi gan ilgai ir išsirinkau patį geriausią varianta už prieinamą, tačiau vis delto gan didelę kainą kaip man. Tai real 5.1 garsas, o ne marketingo triukas kaip su turtle beach x11 ar kitom ausinėm, optinis kabelis garantuoja puikia garso kokybe. Kažka panašaus į ši review filmavau pirmą kartą ir iš pirmo karto nufilmavau, tad nekreipkit dėmesio į nusišnekėjimą ir pats žinau,kad nemažai ką pamiršau pasakyt. Ačiu visiems kas žiūrėjote ir nepagailėkite man +rep :)

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=16p5BL9pUPk

Štai kaip atrodo 4 garsiakalbiai vienoje ausinėje:Nuotrauka

Redagavo secret666z

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki draugai playmanai ;D Iš neturėjimo ką veikt nufilmavau savo naujasias sharkoon x-tatic digital 5.1 ausines. Ausines rinkausi gan ilgai ir išsirinkau patį geriausią varianta už prieinamą, tačiau vis delto gan didelę kainą kaip man. Tai real 5.1 garsas, o ne marketingo triukas kaip su turtle beach x11 ar kitom ausinėm, optinis kabelis garantuoja puikia garso kokybe. Kažka panašaus į ši review filmavau pirmą kartą ir iš pirmo karto nufilmavau, tad nekreipkit dėmesio į nusišnekėjimą ir pats žinau,kad nemažai ką pamiršau pasakyt. Ačiu visiems kas žiūrėjote ir nepagailėkite man +rep :D

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=16p5BL9pUPk

Štai kaip atrodo 4 garsiakalbiai vienoje ausinėje:Nuotrauka

Saunu, kad pasidalinai apzvalga. Butu idomu suzinoti kiek mokejei ir is kur pirkai? Ar jau bandei pajungti prie PC, mikrofonas veikia? Dar butu idomu suzinoti ausiniu trukumus, jei ju daugiau yra. Ar PS3 zaidime isgirdai daugiau garsu, nei su ankstesnemis ausinemis? Ar buvai dar nusiziurejes kokias kitas ausines? dekui Redagavo septyni

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viskas kaip ir grazu, bet apzvalgu renkti nemoki. Nu pirma susigalvok daugmaz apie ka kalbet zadi, nes vietomis taip pakimbi ir kokia nesamone leptelni.

anyways saunuolis :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
To septyni Na ausines pirktos is amazon.com pirkau per zmogu per kuri mw3 uzsisakiau tai prasiau kad antkainio nedetu. Kainavo 159$, nors dabar deje ne laiku yra nuolaida ir jos kainuoja 139$. Nebuvo smagu kai paaiskejo , kad yra muitas uzdetas tai teko dar pinigeliu ikist. :) Prie pc dar nebandziau prijungt tai net nezinau ar mic veikia. Kaip paciam review sakiau, ant galvos bent jau man patogiau turtle beach x11. Del ps3 garsu nezinau. Na aisku tos ausines turi daugiau privalumu bet jie man nera itin svarbus. Turtle beach x11 naudojau kai turejau xbox360 konsole kai ja pardaviau ir ps3 pirkau jos nebetiko ir liko pc tai teko ieskotis nauju ausiniu. Dar buvau nusiziurejas turtle beach dpx21 bet neradau duomenu apie ausines sudeti. Speju ten tik po 1 garsiakalbi nors gali buti ir kitaip. Beskaitydamas atsiliepimus ir beziuredamas review per youtube susidariau ispudi, kad sharkoon x-tatic 5.1 geresnes ausines :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aisku, dekui. Kiek ziurejau, tai siu ausiniu buvo isleisytos 3 revizijos. Kurios revizijos tavo ausines?

Kainu lygyje tai sios ausines konkuruoja su Tritton AX 720.

Redagavo septyni

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.