Killis99

PC gitara

Rekomenduojami pranešimai

Ar galima PC Guitar Hero World Tour USB gitarą pajungti prie x360?

Absoliučiai jokių problemų,nes pats turiu pasijungęs.Viskas ko tau reikia tai Microsoft Xbox 360 Accessories programos kuri yra legali ir nemokama,ją gali parsisiūsti iš čia http://microsoft-xbox-360-accessories.software.informer.com/ .Susiinstaliuoji,įsijungi gitarą į USB ir YOU ARE READY TO GO :) Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Absoliučiai jokių problemų,nes pats turiu pasijungęs.Viskas ko tau reikia tai Microsoft Xbox 360 Accessories programos kuri yra legali ir nemokama,ją gali parsisiūsti iš čia http://microsoft-xbox-360-accessories.software.informer.com/ .Susiinstaliuoji,įsijungi gitarą į USB ir YOU ARE READY TO GO :)

Tai tą programą instaliuoti į xboxą ar pc?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tą programą instaliuoti į xboxą ar pc?

Tai aišku,kad į PC :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir ta programa padarys kad eitų gitarą naudoti ant xbox? O paskui ji veiks vėl ant PC?

Xbox'as ją atpažįsta iš kart automatiškai,kadangi ji yra USB,tiesiog prijungi ir viskas,o kai jungi prie PC,tai kaip ir sakiau patį pirmą kartą kai jungi turi būti tą programėlę suinstaliavęs,po to kai jau vieną kart pasijungei,jei programos neištrini (o iš tikrujų dėl kokių priežąscčių reikėtų ją trinti?)PC visada ją atpažins automatiškai.Tai lygiai tas pats kaip suinstaliuotas žaidimas,kol jo neištrini tol ir veikia :) Kaip sakiau pats kartais pasijungiu savo laidinę gitarą prie PC,dar turiu GH mikrofoną laidinį,kurį kol neturėjau WEB cameros su mikrofonu,naudodavau Skype;ui ir viskas veikia iki šiol :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xbox'as ją atpažįsta iš kart automatiškai,kadangi ji yra USB,tiesiog prijungi ir viskas,o kai jungi prie PC,tai kaip ir sakiau patį pirmą kartą kai jungi turi būti tą programėlę suinstaliavęs,po to kai jau vieną kart pasijungei,jei programos neištrini (o iš tikrujų dėl kokių priežąscčių reikėtų ją trinti?)PC visada ją atpažins automatiškai.Tai lygiai tas pats kaip suinstaliuotas žaidimas,kol jo neištrini tol ir veikia :) Kaip sakiau pats kartais pasijungiu savo laidinę gitarą prie PC,dar turiu GH mikrofoną laidinį,kurį kol neturėjau WEB cameros su mikrofonu,naudodavau Skype;ui ir viskas veikia iki šiol :)

Man atrodo tu man viską atvirkščiai aiškini. Aš turiu xboxą su GH būgnais, gitara ir mikrofonu, o mano draugas turi tik gitarą ant PC. Ji yra USB. Mes norim jo gitarą (PC gitarą) pajungti ant mano xboxo. Tu man aiškini kaip tik atvirkščiai kaip tu jungi xboxo gitarą prie PC. Tai mano atvėju ar reiks tos programos ar ne? Ar tiesiog paimi USB PC gitarą ir kiši į xboxą ir viskas ten automatiškai susijungia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sorry,kažkaip atbulai viską suskaičiau :)

Kiek žinau tai GH žaidimai ant PC visi eidavo komplektacijoje su X360 gitaromis(vienoks ar kitoks modelis),kurios kuo puikiausiai veikdavo ir ant X360...paprasčiausias būdas tai tiesiog pasiimi draugelio gitarą ir pabandai,jeigu veikia tai veikia,pamatysi iškart,nes į Xbox'ą jau jokių programėlių nesuinstaliuosi.90%kad turi eiti :)

Beje,gitaros kurios buvo komplektuojamos su PC GH3,GH Aerosmith versijomis kuo puikiausiai veikė ant X360,tad manau,kad GH:WT neturėtų būti išimtis :)

Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien išmėginom. Visgi pas jį yra belaidė gitara, bet prie jos yra USB priedėlis, kuris ją pagauna. Priedėlį prijungėm, lemputė degė, tačiau gitara neveikė. Dabar šovė į galva mintis, kad gal čia kaip su USB mikrofonu, kai jo valdymas yra paprastas pultelis. Kaip manot ar pavyktų?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien išmėginom. Visgi pas jį yra belaidė gitara, bet prie jos yra USB priedėlis, kuris ją pagauna. Priedėlį prijungėm, lemputė degė, tačiau gitara neveikė. Dabar šovė į galva mintis, kad gal čia kaip su USB mikrofonu, kai jo valdymas yra paprastas pultelis. Kaip manot ar pavyktų?

O nera tokios jungties kaip X360 pulte,kad prijungti krovima?ir siaip ant tos gitaros nera X zenkliuko?jus Xboxe paspaudet ta mygtuka paieskos ir nesikonektino?

Isvis galetum nufotkinti ta gitara ir viskas butu aiskiau....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.