Impaler

Blogai atkeliavo į PlayManiją!

Rekomenduojami pranešimai

Susidūriau su tokia kvaila bėda. Viskas per mano žioplą galvą. Taigi, susikūriau blogą "Star Wars: Knights of the Old Republic" ir šį pavadinimą noriu pakeist į tiesiog "bongo apžvalgos" ar "bongo blogas" dar geriau, nes noriu aprašyti ir kitų žaidimų arba gal ir ką nors kitą aprašinėsiu ateityje, bet kvailai atrodys po "Star Wars: KotOR" vardu.. :D

Trumpiau. Kaip galima, jei vapše galima pakeist pavadinimą? Ne vieno blogo, o visos tos papkes, kurioj tie blogai. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susidūriau su tokia kvaila bėda. Viskas per mano žioplą galvą. Taigi, susikūriau blogą "Star Wars: Knights of the Old Republic" ir šį pavadinimą noriu pakeist į tiesiog "bongo apžvalgos" ar "bongo blogas" dar geriau, nes noriu aprašyti ir kitų žaidimų arba gal ir ką nors kitą aprašinėsiu ateityje, bet kvailai atrodys po "Star Wars: KotOR" vardu.. :D

Trumpiau. Kaip galima, jei vapše galima pakeist pavadinimą? Ne vieno blogo, o visos tos papkes, kurioj tie blogai. :D

Pakeista :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu paklaust, kodėl bloge negalima matyti, kas uždėjo pliusus ar minusus už publikuotą įrašą? Čia bugas, nesutvarkyta kas nors ar tiesiog taip yra?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikas, deja taip yra, nei aš negaliu matyti to. :up:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemažai laiko nutekėjo, kai žaisdamas su blogo nustatymais susikūriau antrą blogą, kuris man yra reikalingas kaip šuniui penkta koja. Nematau niekur jokio punkto, kaip jį ištrinti? Ar tai išvis galima padaryti? :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra keletas žinomų bug'ų:

- neina pašalinti blogo įrašų. laikinas sprendimas - juos atmesti/nepatvirtinti, nariai jų negalės matyti.

- neapdoroja bbkodo, jeigu bbkodas prasideda per pirmus 300 simbolių ir baigiasi po 300 simbolių. Todėl jeigu tag'ai yra atidaromi pačioje įrašo pradžioje per pirmus 300 simbolių, bet uždaromi toliau PO 300 simbolių, kodas nėra tinkamai apdorojamas.

tie yra du pagrindiniai bug'ai, kurie bus fixed su PLM v3.5.

Greitu metu bus galima į blogus dėti savo norimus banerius bei kitą informaciją blokuose. Dėl to daugiau info bus šią savaitę.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.