tasbicas

vinilinių plokštelių grotuvas

Rekomenduojami pranešimai

Nu, sveiki, tema gal ir nelabai į PlayManija, bet gal bus čia išmanančių apie tai. Mane domina galimybė įsigyti vinilų grotuvą, bet aš apie juos daug nenusimanau, tai norėčiau patarimų į ką geriausia būtų atsižvelgti ir pan. Nereikia man tokio, kad galėčiau visokius remixus daryt :kede: , o tiesiog, kad paklausyt muzikos. :D

Kainas maždaug pažiūrėjau (Lietuvoj) ir manau, kad galėčiau išleist tarkim IKI 2000lt.

Iš karto dėkui už pagalbą. :kede:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kažkada teko domėtis, tai labai geri atsiliepimai buvo apie Technics SL-1200 modelį (jei nemaišau), kainos irgi nežinau. Pabandyt pasidomėti apie šį aparatą.

Ne į temą

Man ne taip seniai reikėjo daryti Vinyl-Rip'ą, tai pirkau vinyl'ą siunčiau į USA, kad profesionaliai jį nuripintų. :kede:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėkui, būtinai patikrinsiu. :kede:

Pasidomėjau kažkiek apie Technics SL-1200, tai atrodo geras aparatas. Visur laikomas vienu geriausiu grotuvu. Kainos visur panašios, nepigu, bet matosi geras dalykas, tai ir pinigus turbūt verta mokėti. Dar vis tiek pinigų neturiu, taupysiu, tai kol taupysiu, pasidomėsiu ir žiūrėsiu. :kede:

Redagavo bongo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Pasek mano pavyzdžiu - užsilipi pas močiute į palėpe, pasikrapštai, atrandi 200 plokštelių-vinilų, ir poto lagamine old-skool grotuva, ir vuolia! :kede:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasinagrinėk šitą puslapiuką http://www.lyra.lt/lt/garso-aparatura/ploksteliu-atkurimo-technika/ploksteliu-grotuvai/ Rega firmos grotuvai visai neblogi ir kaina žmoniška ,ir po to gali dar pabandyti tamsta.lt ir dar klaipėdoje yra tokia firma megaomas kuri atstovauja belgų firmą JB System su kurios įranga berods groja Tiesto,tai tiek žinių... :kede:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Pasek mano pavyzdžiu - užsilipi pas močiute į palėpe, pasikrapštai, atrandi 200 plokštelių-vinilų, ir poto lagamine old-skool grotuva, ir vuolia! B)

Pas mane palėpėj buvo patefonas senas dar senelio ar močiutes, bet jis neveikė, o pas kitą močiutę yra kelios plokštelės, bet nelabai mano skonio. :D

Fuza, labai dėkoju. B) Dabar jau kai kelis tinklapius žinau, tai ir pasirinkimas žymiai padidėjo.

O nežinot, kaip "Stanton" firma? Matau tokių nebrangių daug yra, iš aprašymų neblogi atrodo. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane palėpėj buvo patefonas senas dar senelio ar močiutes, bet jis neveikė, o pas kitą močiutę yra kelios plokštelės, bet nelabai mano skonio. B)

Fuza, labai dėkoju. :D Dabar jau kai kelis tinklapius žinau, tai ir pasirinkimas žymiai padidėjo.

O nežinot, kaip "Stanton" firma? Matau tokių nebrangių daug yra, iš aprašymų neblogi atrodo. :D

Man butu idomu paklausti, kam dar tokiu dalyku reikia, jeigu dabar isidedi ausines i ausis ir klausai sau belekokios muzikos, per pc pasileidi, ar namu kino sistema ta pacia muzika.Net nustebau, kad yra zmoniu, kurie dar nori arba turi isigije sita vinilines ploksteles.Neturit kur deti pinigu ar kaip cia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man butu idomu paklausti, kam dar tokiu dalyku reikia, jeigu dabar isidedi ausines i ausis ir klausai sau belekokios muzikos, per pc pasileidi, ar namu kino sistema ta pacia muzika.Net nustebau, kad yra zmoniu, kurie dar nori arba turi isigije sita vinilines ploksteles.Neturit kur deti pinigu ar kaip cia?

Aš tą patį galėčiau pasakyti apie konsoles. Neturit pinigų, kad jas pirkt, o dar žaidimai, juk galit atsisiųst.. B) Man pvz. labai patinka muzika ir visokie dalykai susiję. Čia tarkim yra rimtų geimerių kaip Skeith, kuris turi nerealiai daug konsolių ir žaidimų, tai man patinka muzikos sritis ir noriu turėti vinilų grotuvą/patefoną ir savo mėgstamiausius albumus. Tai pagal mane, šitas tavo komentaras yra labai prastas. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tą patį galėčiau pasakyti apie konsoles. Neturit pinigų, kad jas pirkt, o dar žaidimai, juk galit atsisiųst.. :D Man pvz. labai patinka muzika ir visokie dalykai susiję. Čia tarkim yra rimtų geimerių kaip Skeith, kuris turi nerealiai daug konsolių ir žaidimų, tai man patinka muzikos sritis ir noriu turėti vinilų grotuvą/patefoną ir savo mėgstamiausius albumus. Tai pagal mane, šitas tavo komentaras yra labai prastas. :D

Tavasis prastokas manyciau taip pat.Ka cia sneki, kad atsisiust zaidimus galima, tai taip ant konsoliu eina atsisiust zaidimus ir 100% tau garantuoju, kad bent jau Lietuvoje 70% zmoniu tik ir siunciasi, jeigu turi tas konsoles.Palyginimas labai prastas.Kitas dalykas, as suprasciau jeigu nebutu atitinkamu irenginiu(mp3 grotuvu,namu kino sistemu,kompiuteriu su virtualiais grotuvais ir pan.), tada suprasciau, kad tokius irenginius pirktu zmogus, o dabar kam toki daikta isigyti, jeigu nusiperki mp3 ir klausaisi to pacio tik moderniau sakyciau.Zodziu nusisnekejai B) As suprantu ka tu norejai pasakyti, bet tik nesuprantu kam tokias atgyvenusias savo senienas pirkt, konsoles, tai sukurtos visai neseniai, o sitos vinilines ploksteles, jau pries daugiau nei 100 metu egzistavo....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tavasis prastokas manyciau taip pat.Ka cia sneki, kad atsisiust zaidimus galima, tai taip ant konsoliu eina atsisiust zaidimus ir 100% tau garantuoju, kad bent jau Lietuvoje 70% zmoniu tik ir siunciasi, jeigu turi tas konsoles.Palyginimas labai prastas.Kitas dalykas, as suprasciau jeigu nebutu atitinkamu irenginiu(mp3 grotuvu,namu kino sistemu,kompiuteriu su virtualiais grotuvais ir pan.), tada suprasciau, kad tokius irenginius pirktu zmogus, o dabar kam toki daikta isigyti, jeigu nusiperki mp3 ir klausaisi to pacio tik moderniau sakyciau.Zodziu nusisnekejai B) As suprantu ka tu norejai pasakyti, bet tik nesuprantu kam tokias atgyvenusias savo senienas pirkt, konsoles, tai sukurtos visai neseniai, o sitos vinilines ploksteles, jau pries daugiau nei 100 metu egzistavo....

Gal tu teisus, bet tuo pačiu ir klysti. CD vinilui ne iš tolo neprilygsta. Taip, vinilas yra brangesnis ir gerokai, bet kokybė yra daug kartų geresnė. Grotuvus kuria ir iki šiol ir jie gan populiarūs, net DJ (daug kas perėjo prie kompų, bet didelė dalis vis dar vinilus suka) naudoja juos, nes jų ir kokybė geresnė, ir rankai mieliau. Aš nežinau kaip paaiškint, bet vinilas yra žymiai geriau už bet kokį skaitmeninį formatą ar CD diskus.

O palyginimas manau gan normalus, tiesiog tau, kaip geimeriui turbūt labiau, jis atrodo nesuprantamas. Kadangi pats mėgstu ir žaist, ir muzika, tai šis palyginimas atrodo normalus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu pritarti bongo, vinyl'as kokybę gali išgauti tikrai geresnę už įprastą CD (44khz 16 bit). Aišku, aš pilnai tikiu, kad yra galimybė vinyl'o kokybei prilygstančias dainas turėti ir skaitmeniniame formate (gi būna vinyl-ripų 96 khz 24 bit).

Bet, kad visą tą malonumą ausimis pajaust reikia ŽIAURIAI geros ir galingos aparatūros. O kaip žinia daug kas tokios neturi ir galvos dėl to nesuka, CD yra gerai prigijęs formatas. B)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

RealEfect prasileido įspėjima(dėka žmogaus kuris temą pranešė per skype), pradėjo offtopic ir niekaip nesugebėjo pabaigt. Postai ne į temą atmesti ir ištrinti. Laikas pradėt gerbt kitus ir jeigu jums kažkas nepatinka su kitų žmonių pomėgiais - nekiškit savo nuomonės per prievartą. (labiau skirta RealEfect). Tema apie grotuvo patarimą, ne apie naujos technologijos vs senos technologijos ar kokį palyginimą kuris jums buvo nesuprantamas ar netinkamas). Jeigu žmogus ieškosi ko jis nori - nekiškit ko jam nereikia
Redagavo Dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano bratkis turi du techniks patefonus ir mikseri modeliu nepamenu bet kaip pirko tai tipo geriausi buvo...anksciau ir pats kartais pazaisdavau idomu visai paskrecuot buna :thumbup: kiek jis man pasakojas tai techniks yra geriausia patefonu gaminimo firma tik dar zinok kad ir adatas reiks pirkt o geros ir nemazai kainuoja

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.