Chuck Norriss

League of Legends

Rekomenduojami pranešimai

Nu iš lietuvio tai tokių bajeriu nesitikėjau. Sulošėm šiandien su Dante. Never again. Su Nocturne pradėjau mokintis junglint ir svarbiausia jį perspėjau, tai turėjo tikėtis įvairių klaidų iš manęs. Pirmiausia, tai buvo, kad jam kažkuo nepadėjau. Nu gerai, nors to pats nepastebėjau, bet atsiprašiau ir žaidėm toliau. Kitą matcha jau jis man sako, kad nebejunglinčiau, nes atseit čia rimtas žaidimas ir eičiau prieš botus žaisti(žaidėm normal, all random). Žaidžiau aš jau kelis kart prieš botus ir dabar reik praktikos su tikrais players, kad galėčiau eit žaisti ranked. Kaip aš galiu išmokti žaisti žaidžiant vien prieš botus? Junglinau toliau ir sugalvojo vidurį matcho, kad eičiau į lane ir nustočiau junglint. Taigi jau paimtas smite, kaip aš tau eisiu vien tik į lane? Dar prie to pridūrė sakinį "you idiot" . Pasakiau jam, kad to iš lietuvio nesitikėjau, kad pastoviai stumtu. Dar svarbiausia ant KITO lietuvio. Po to sako jis man, kad "Idiot" nėra įžeidimas. Kur tai girdėta? Mane pavadino idiotu ir sako, tai nėra įžeidimas.. Jam asmeniškai jokių blogų žodžių nepasakiau.

Juk mes jau žaidėm su playmanais kažkada. Visai smagiai sužaidėm, nesvarbu ar failinom ar ne, pasijuokėm ir tiek. Vieni laimi, kiti pralaimi. Taip jau yra. Bet kai yra toks demotyvatorius teame, kaip Dante, tai atsiprašant dingsta noras žaisti.

Suprantu tave,nes tu nesi tokio pobūdžio maždaug kaip jis. Aš irgi su juo žaidęs,tai mes toki panašūs iš to,kad mėgstam paragint,ir mes kažkaip nenueinam į konfliktą,o tiesiog žaidžiam toliau. Nežinau,aš su juo sutariu ir žaidime. Jis tiesiog toks žmogus,pats ant savęs žinau,kad kai nervuojiesi,tai bet ką gali pasakyt,neimk taip tiesiog į galvą.

Ne į temą

Reiks gal ir man jau parsisiųst,kad jūs jau čia visi vėl kalat jį :santa: .
Redagavo Nuggles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turbut neegzistuoja pas ji geru žaidėju :)

O šeip čia ne naujieną su visais šis asmuo šitaip, mano manymu jam reiktu keista žaidimą, nes žmogus nemoka pralaimėti bent kiek jau seniau su jo lošdavau, tai jis RAGE IN su vayne :santa: ir poto klėdžia kodėl nepadejei :> Todėl gavosi, taip, kad as ji "blockinau" ir jo nebemačiau :) Ir visos problemos baigėsi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visu pirma tai as neesu toks zmogus, tiesiog league of legends makes u rage. Ir kaip sake nuglas buna paragini ir nekreipi demesio nes tai viskas yra kaip pasakyti, draugiskas rage. O as tau sakiau neik jungle pries match, o tu vistiek ejai. Supranti, kai eini jungle tu changini lanus ir tu turi visiem padedineti is eiles. Ir tavo lane nupushino iki pat tureto ir singed negalejo nieko padaryti, pas mane mide buvo 2 priesai todel negalejau padet, as tau ir sakau eik jam padeti. O tu neejei. Paskui buvo atvejis, kai mus uzpuole ir focusino mane, as bandziau begti ir jei tik tu butum padejas buciau pabeges laisvai, bet tu likai kaponi minnionus kai as begau nuo tryndos po turetu... Zodziu, atleisk, kad izeidziau nenorejau.

Sleepyfan reiskia blogai manai :/ As cia va su 2 zmonem visalaik losiu ir viskas su jais ok. Va dar butu gerai, kad nuglas griztu losti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visu pirma tai as neesu toks zmogus, tiesiog league of legends makes u rage. Ir kaip sake nuglas buna paragini ir nekreipi demesio nes tai viskas yra kaip pasakyti, draugiskas rage. O as tau sakiau neik jungle pries match, o tu vistiek ejai. Supranti, kai eini jungle tu changini lanus ir tu turi visiem padedineti is eiles. Ir tavo lane nupushino iki pat tureto ir singed negalejo nieko padaryti, pas mane mide buvo 2 priesai todel negalejau padet, as tau ir sakau eik jam padeti. O tu neejei. Paskui buvo atvejis, kai mus uzpuole ir focusino mane, as bandziau begti ir jei tik tu butum padejas buciau pabeges laisvai, bet tu likai kaponi minnionus kai as begau nuo tryndos po turetu... Zodziu, atleisk, kad izeidziau nenorejau.

Sleepyfan reiskia blogai manai :/ As cia va su 2 zmonem visalaik losiu ir viskas su jais ok. Va dar butu gerai, kad nuglas griztu losti.

Turbūt,kad grįšiu,vat vat,gerai pasakei,league of legendsa makes u rage,bet tiesiog ir man league of legends makes me rage,bet jūs neimkit taip į galvą,juk tiesiog nori visi laimėt,tai toks bišky pyktis pakyla.... :santa:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip jau sakiau, dėl to su trynda aš atsiprašiau. O padėjau tiek kiek galėjau iki tol kol pradėjai ant manęs stumti. O kai tavo draugas užsienietis dar prie tavęs prisidėjo, tai visai buvau demotyvuotas žaisti. Aš tik šiandiena pradėjau junglinti su Nocturne. Tai tiesiog nespėju apibėgioti per visus lane. Pas mane visas dėmesys buvo į junglinimą. Ką po ko kirsti ir kokiu metu bandyti gankint. Su laiku tokie dalykai tampa savaime aiškūs ir tada galima labiau fokusuotis į lane gankinimą. Nežaidžiau aš jau taip blogai tą pirmą matchą, kad reikėtu mesti junglinimą, kaip tu man liepei, kad nejunglinčiau. Tai yra pats paprasčiausias Normal, all random žaidimas. Vat sakyčiau tokias klaidas daryčiau ranked, tai tada taip, sutikčiau su visu tavo raginimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip jau sakiau, dėl to su trynda aš atsiprašiau. O padėjau tiek kiek galėjau iki tol kol pradėjai ant manęs stumti. O kai tavo draugas užsienietis dar prie tavęs prisidėjo, tai visai buvau demotyvuotas žaisti. Aš tik šiandiena pradėjau junglinti su Nocturne. Tai tiesiog nespėju apibėgioti per visus lane. Pas mane visas dėmesys buvo į junglinimą. Ką po ko kirsti ir kokiu metu bandyti gankint. Su laiku tokie dalykai tampa savaime aiškūs ir tada galima labiau fokusuotis į lane gankinimą. Nežaidžiau aš jau taip blogai tą pirmą matchą, kad reikėtu mesti junglinimą, kaip tu man liepei, kad nejunglinčiau. Tai yra pats paprasčiausias Normal, all random žaidimas. Vat sakyčiau tokias klaidas daryčiau ranked, tai tada taip, sutikčiau su visu tavo raginimu.

Juk jis draugiškai,tu nesuprask,kad čia piktai pyko. O galų gale, pykdamas,kai kuriuose vietose ant tavęs,jis tau parodo kur darai klaidas. :santa:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šis žaidimas jumis stumia i tą RAGE tik tada, kai lengvabūdiškai šauni tiesiai i nasrus ir po to kaltinu kitus, o ne save..

Saugiai, protingai žaidžiant tokiu nesąmonių nebūną ir nereik kažką kitą kaltint :)

Aš čia aišku jau dabar nieko priešais tamstą nebeturiu, tik tai reiktu suprast, kad žaidimas skirtas tam, kad iš klaidų būtu galima mokytis :)

Bei ne visiem visada sekasi :santa:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš suprantu, žaidžiu lol jau gan ilgai. Iš klaidų mokinuosi. Bet galima kažkaip gražiai pasakyti, kad to ir to nedaryčiau, kad toje vietoje labiau pasistengčiau. Aš per daug nepykstu, tiesiog nepatinka žaisti su tokiais žmoniem, kurie taip demotyvuoja žaisti. Galbūt jo yra toks būdas, tiesiog galbūt pats to nepastebėdamas įžeidžia žmogų, nors visai to nenorėjo daryt. Na vienu žodžiu taika. Nereikia čia ginčytis. Jei dar žaisim, pasistengsiu nedaryti kvailų klaidų, tu pasistenk tas klaidas ramiau priimti. :santa:

Redagavo Hancock

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesuprantau biski? Zmogau, ant taves mano draugai nestume, cia jau neperdek. As viena karta pasakiau you idiot, taip pripazistu, nepyk. Taip jau issprudo nes jau ten nu tiesiog ant tiek nesamone buvo, galejai ateiti ir tikrai as tave sekiau visa zaidima, turejai visus skilus, mes galejom nuzudyti 3 priesus, bet jie pabego su low low health. O tu butum juos tik apibeges, bet tiek jau to. Kaip ir sakei tai buvo paprastas game. Nu zodziu, tikrai atsiprasau uz rage. Dabar va losiam tryse mes ir owninam rezais 10+/0 va cia tai teamwork :santa:))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jau koks 20 musu zaidimas treeline ir neivieno nepralaimejom dar

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesuprantau biski? Zmogau, ant taves mano draugai nestume, cia jau neperdek. As viena karta pasakiau you idiot, taip pripazistu, nepyk. Taip jau issprudo nes jau ten nu tiesiog ant tiek nesamone buvo, galejai ateiti ir tikrai as tave sekiau visa zaidima, turejai visus skilus, mes galejom nuzudyti 3 priesus, bet jie pabego su low low health. O tu butum juos tik apibeges, bet tiek jau to. Kaip ir sakei tai buvo paprastas game. Nu zodziu, tikrai atsiprasau uz rage. Dabar va losiam tryse mes ir owninam rezais 10+/0 va cia tai teamwork :)))

Kaip sakant, jeigu bobute būtu su ūsais, būtu troleibusas. Nu padariau klaidą. Pripažystu. Practice makes perfect. Tarp kitko toje vietoje viena su low health su ultimate pagavau. Kartas pabėga su low health priešai ir tai vadinama luck. Nereikia taip kiekvienos klaidos imti į galvą. O dėl to draugo, tada kai tu pasakiai, dabar tiksliai neatsimenu ar taip, bet atrodo: "...epic noc...", aš pasakiau, kad tu blogiau sužaidei nei aš, nes turėjai daugiau mirčių. (To tikrai būčiau nesakęs, jei pirmas nebūtum užsiminęs blogai apie mane). Tavo draugas sakę, kad mirčių turiu mažai, nes nepadedu. Nu taip. Buvo tokių situacijų kai dėl manęs kaip kurie ir išgyveno. Niekas nepasakė gj. O kai jau klaida padarau tai jau "epic noc". Nu vienu žodžiu nenoriu aš ginčytis, kaip jau sakiau Peace. :) Jeigu dar žaisim, tiesiog pamirštam, kad buvo šitas ginčas, viską pradedam iš naujo. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei nori gali ateiti, katik baigem threeline, palauksim pora min taves.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau šiandien galbūt užteks man. Vakaras jau vis dėlto. Rytoj galėsim sužaist. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei nori gali ateiti, katik baigem threeline, palauksim pora min taves.

Ne į temą

Su Playmanais čia grajini,ar šiaip iš lolo ? b*****,reiks ir man siųstis jau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Nekyla net menkiausios abejonės. Kalba kad pačios architektūros parengimo darbai baigti. Prasideda testavimas. 
    • "išeina iš konsolių ir excliuzivų karų" suprantu kaip is konsoliu ir exlusive zaidimu "išeina iš konsolių excliuzivų karų" suprantu kaip konsoliniu exlusivu. na bet cia gal neteisingai supratau.. tiek to o kas del naujos konsoles tai visai  tiketina data yra 2026. nes jei paziuret i praeiti tai konsoles ir leidziamos mazdaug kas 6-8 metus. garantuotai ir sony jau senokai tyliai dirba ties ps6
    • @WirmiS, aš taip ir nesakiau. Skaityk tiesiogiai - "išeina iš konsolių ir excliuzivų karų", o ne "iš konsolių". Aišku kad Microsoft pasilieka konsolinių žaidimų rinkoje, tik jau nebekonkuros su Sony tiesigiai geležimi kas daugiau parduos konsolių exclusive pagalba. Ir ištikrųjų gali būti kad naują XBox išleis jau 2026 metais. Žiūrėsim. 
    • MS nepasake, kad iseina is konsoliu, netgi priesingai jie yra pasake, kad  jau dirba ties nauja, o taip pat experimentuoja su handheld'u. del isejimo is exclusivu tai kaip ir logiskas sprendimas. vienaip ar kitaip MS dabar vienas is didziausiu leideju.
    • Na lyginant su Civ V ir VI reikėtu pirmiausia pamimėti kad Firaxis jau kurį laiką niekuomet iš karto neišleidžia pilno žaidimo. Ne tą prasmę kad jis yra nefunkcionalus, bet dalis papildomų mechanikų dar bus ateity, būsimose expansion pakose. Be to visada išleisdama naują žaidimo iteracija paprastai apie 60% core mechanikų palieka senas, bet ~ 40% keičia. Ir tai imho yra gerai, nes priešingu atveju po n metų laukimo gautum seną žaidimą, tiesiog su nauja grafine išvaizda. Iš dalies Firaxis toliau stebi žaidėjį reakcija ir gali pastumti žaidimą ar į vieną ar kitą pusę kiek tai dar įmanoma. Na pagal tai ką dabar turim. Žaidimas yra pasikeitęs. Jis nėra labiau sudėtingas, sakyčiau tam tikra prasme kiek paprastesnis, negu ankstesnės versijos (ypač Civ 6) ir toks visas labiau tiesmukas. Kaip jau buvo ra6oma yra tik 3 epochos (kol kas) - Antika, Atradimų laikotarpis ir Modern. Manau ateittį tikrai bus dar ketvirtą epocha, pvz. Information Age, nes verrinant visą žaidimo eigą akivaizdžaii matosi kad truksta dar gabalo. Unitai baigėsi ties II Pasaulinio karo lėktuvais ir tankais - taip niekuomet nėra buvę, visada budavo Modern armor, reaktyviniai lektuvai ir t. t. Aš jau nekalbu apie Giant Death robots. Kaip jau sakiau tu iš esmės pasirenki lyderi su kurio eisi per visas epochas, o nacijos keičiasi. Bet tai atrodo tikrai organiškai ir savaip žavi. Keičiant epochą dalis nacijų pasirinkimų būna defaultiniai, dalį galima atrakinti, dalis lieka neįmanoma dėl pasirinkto lyderio. Bet kurio atvėju atrodo gan organiškai ir gerai padaryta. Šiaip žaidimas dabar toks vosas labiau atitinkantis "istorine realybe" taip pasakykikim. Iš dalies tai yra smagu iš dalies ne. Antikoje pvz tu gali rinktis iš riboto civilizacijš skaičiaus, kurios iš tikrųjų ir buvo Antikoje. Logiškai mastant JAV civilizacija nuo Antikos atrodo keistai. Bet tame buvo savotiškas prieš tai visų buvusių Civilizacijų žavėsis.  Bet pvz. jeigu lyderį pasirinksi Jekateriną Dydžiają, tai Rusija automatiškai atsirakins Modern Age pagal lyderį. Esu baigęs viena pilną patija. Tai atrodė maždaug taip - pasirinkau Cezarį ir Romenus, Exploration pavirtau Ispanija, Modern prancūzais. Laimėjau Domination victory. Buvo savotiškai linksma. Visas pirmas amžius yra praktiškai mokomasis.  Tave už rankos vedžioja aiškinant žaidimo mechanikas. Tikras žaidimas prasideda II etape. Bet ir pirmoje epochoje po senovei kokią vieną civilizacija (t. y. lyderį) galima išnešti iš žaidimo. Kariniai unitai negauna patirties, tik generolai (kurie pasilieka) ir nusiresetina su kiekviena nauja epocha, todėl kaip ankšęiau sutikti pirmikšti karį su kuoka prieš tanką jau neįmanoma. Religija dabar "išpjauta" dar labiau negu V serijoje. Religinės pergalės nėra. Veikia tik Explaration Age ir dingsta Modern. Tą prasmė kad miestai su religija pasilieka, bet ji nebevystoma ir jos negalima palatinti. Domination Victory jeigu teisingai žaisti dabar tikrai gan paprasta. Pirmame žaidime buvau ją pasiekęs, nepastatęs dar nei vieno lėktuvo, bet aviacija jau atidariau. Nereika užkariauti viso pasaulio, užtenka sukurti Atomine bombą. Kas liečia grafika, tai žaidimas atrodo praktiškai tobulai. Įsivaizduokit tą ramesnį V serijos istorinį styliu + graži 3D grafika iš 6. Dėmesys detalėms milžiniškas - pvz. Rusijos modern age pėstininkai ir atrodo kaip jos rodo su WW2 filmose - su durtuviniais šautuvais ir Maxim kulkosvaidžiais. Pranc0zų tankai atrodo kaip jų tikri WWI tankai ir skiriasi nuo kitų civilizacijų. Reziumuojant dabartinėje savo versioje yra tam tikra prasme supaprastintas, bet vistiek labai smagiai žaidžiasi. Manau kaip ir ankstesnės serijos būs n metų vystomas, sulauksim expansion pakų su mechanikų praplėtimų ir bus super. Tiesa labai gerai optimizuotas. Mano vaiko gan sename i5 ir GTX1070 pilnai veža 4K su vidutiniais/aukštais grafikos nustatymais. Vienintelio ko jam tikrai reika, tai SSD. Kol kas tiek.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos