Chuck Norriss

League of Legends

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Su Playmanais čia grajini,ar šiaip iš lolo ? b*****,reiks ir man siųstis jau

Ne į temą

O kodėl metei žaisti? :) Man irgi būna atrodo atsibosta, trolių pilnas žaidimas, tris dienas max iškenčiu ir įsijungiu vėl kaip niekur nieko. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

O kodėl metei žaisti? :) Man irgi būna atrodo atsibosta, trolių pilnas žaidimas, tris dienas max iškenčiu ir įsijungiu vėl kaip niekur nieko. :)

Ne į temą

Kažkaip žiauriai nusibodo,vien troliai buvo teame. Nesamonė kažkokia buvo.... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Wait, wut? Mano nick in game yra Tutis30. Šiandien aš iš viso nežaidžiau League of Legends. Ką tu čia mane šmeiži?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Wait, wut? Mano nick in game yra Tutis30. Šiandien aš iš viso nežaidžiau League of Legends. Ką tu čia mane šmeiži?

Oi zmogau zinok didelis didelis sorry, tas 30 ant galo ir subalamutino mane Ziauriai atsiprasau :santa:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi zmogau zinok didelis didelis sorry, tas 30 ant galo ir subalamutino mane Ziauriai atsiprasau :santa:

Nieko tokio, visko pasitaiko. Pastebėjau, kad jis irgi turi 30 gale nick, taip ir pagalvojau, kad galbūt susimaišiai. Apology accepted. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

lol @ dante, putojasi jis normal blind pick ant zmogaus kuris pirma kart junglino. Zmogau, tu gal elo hell nebuves? va ten nuo lenku tai apsitriest galima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siūlau pereiti iš Nordic and EAST į WEST, tikrai mažiau visokių noobų. Ir noriu paklaust, ten tiesa, kad North Amerika regione nors ir nejauti, bet atsilieka, darai viska vėliau nei kiti ? :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ta prasme, eu ir West ? West : Nuggless , o EU turi įsivedęs, ir gali man pasakyt, nes pamiršau tik niką. :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NeloLT

Edit: GP ziauriai kablioti pradejo ]

Redagavo Sleepyfan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gangplank ? Tu West ? Jei tu ne West dar, tai turbūt reiks man iš naujo kelti nordic east, nes ten pamiršau niką, tai neįeinu, nors ten nemažai noobų. :/

Redagavo Nuggles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ok, tada pridėk mane Nuggless, kažkaip neužmačiau ten to, kad tu West. :notworthy: Aš rytoj priimsiu, iš naujo keliu ten, tai dar mažas, bet neesmė. Tikrai, kad mažiau trolių visokių ten.

Redagavo Nuggles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir ten ir ten pilna troliu ir cia nieko nepakeisi. vakar pvz zaidziau 7 rankedus ir visus laimejau nes na nepasitaike torliu. kitas svarbusdalykas, visda gali laimeti viensavo geru zaidimu, neinasi kitiem lane, eini ir padedi jiem. kitaip sakant noob'u kiekis tiesiogiai proporcingas tavo pacio zaidimo lygiui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.