Chuck Norriss

League of Legends

Rekomenduojami pranešimai

Taigi ten kažkokios problemos buvo,nesusitarė del to dominion. Sakė,kad su šiuo nauju chmap ir dominion eis su patchu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Summoners!

The release of League of Legends: Dominion is fast approaching, bringing with it a host of new game features. So in order to help you all get prepared for your pitched battles on the Crystal Scar, we’ve decided to give you an advance look at some of the new items that have been added to the item shop in this new game mode. These new items can be found on the Game Overview page of the Dominion website, so head on over

nuoroda

Greitai pasirodys

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu 100%. Nervus tik gadina. Ir dauguma tokių "PRO", kurie kitus vadina "Noob, you suck ir t.t." yra is Rusijos arba Lenkijos. Būtu nemokama galimybė, tai tikrai pereičiau į EUWest. Žinoma nesakau, yra ir normalių žaidėjų. Nesvarbu ar laimim ar pralaimim, nieks nesikolioja, baigiasi žaidimas, GG ir išsiskirstom. Bet labai retas atvėjis, kad match'as praeitų be "PRO" išsišokimų. Dar geriausias fintas tai, kai pvz. pralaimim ir vienas atsiranda kuris pastoviai demotyvuoja komandos draugus ir dar priešams rašinėja, koks jis geras ir kokią 'Noob" komandą gavo, nors neesmė, kad pats dar prasčiau žaidžia. Nežinau, greičiausiai juos vaikystei skriaudė ir dabar bando per žaidimą išsiliet. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki pradėjau lošti per naują lol'ą. Turiu pointr;sų ir galiu bet kokį (bent 1) champ'ą nusipirkti, tai ir klausiu gal kas gali patarti kokį gerą champą? (jeigu nesunku tai po vieną kiekvienai kategorijai - mago, fighterio ir tanko)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesamonė tam eu,vieni trolliai,vaikai. :D

dazniausiai pasitaiko zaidziant solo, darant pre madus, tikrai susitinkam rimtu varzovu, nors man dazniau pasitaiko rage quit'ai

Sveiki pradėjau lošti per naują lol'ą. Turiu pointr;sų ir galiu bet kokį (bent 1) champ'ą nusipirkti, tai ir klausiu gal kas gali patarti kokį gerą champą? (jeigu nesunku tai po vieną kiekvienai kategorijai - mago, fighterio ir tanko)

Galiu pasiulit 3 charus kuriu ziauriai neapkenciu ir negaliu pries juos zaist.

Swain-magas, ziauriai galingas "deals tons of damage" .

Tryndamere- fighter, kad ir kiek bekaltum vistiek islieka gyvas ir "deals tons of damage".

Singed- tankas,labiausiai mano nekenciamas kaip priesininkas. Na neikaip as jo paimt negaliu nors tu ka.

Redagavo Chuck Norriss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mordekaiser - tankas

malzahar - magas

tryndamere pantheon nocturne - fighteriai.

mano megstamiausias visam grajui tai trynda. su juo beveik visi mano machai buvo

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hancock nemokama galybė yra pereiti į West,bet ten būna tas pats sakė,taigi nelabai apsimoka. :).

Kaip jum tas naujas char ? Jis bus ap ar ad,niekur neparašyta. :). Tas Singed tai tikrai kažkoks nesveikas,įjungia tą poison,bala,permeta ir vsio. :notworthy:

Redagavo Nuggles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasitaiko ir man tokiu pro ;D Kaip va vakar zaidziau ir buvo is kito team kuris visa VISA matcha kartojo, kad jis pro nors galinis jo rezas buvo 9/16 ir apie 15 asistu. O mano buvo rezas 29/3 ir neziurejau i asistus savo, bet vat jis vis giresi, kad yra pro ir geriau uz mane zaidziau nes daug asistu turi, o as pagal ji noobas buvau. Tai visi zaidejai is jo juokesi :) Zodziu kas norit kartu pazaisti ir pvz per skype pakalbeti rasykite IGN: Extrimas

----------------------------------------------sitas buvo ryte parasytas---------------------------------------------

Nu kadangi kerepla kazkada nenufotkinau savo saldaus 36/3/kazkiek score tai dabar nufotkinau kita saldu score :notworthy:

Nuotrauka

Zodziu ant galo biski sufailinau kaip sakoma skupas moka 2 kart uzlipau ant turret ir nudejo mane ir suprantat 70sec laukti iki atsigavimo, tai pilnos kelnes buvo isgascio, tada taip siaubingai uzsipuole mus nuvare visus turretus ir ihibitorius ir maziau nei puse hp paliko pgr bokstui, o visas mano team gyvas ir vos vos atsigina, tai as jau ten taip maldavau, kad nepultu, o tik defintu. Zodziu prisikeliau visus 3 su full health ir 1 su puse nuzudziau ir ejom pushinti ir laimejom, bet jau taip laiku prisikeliau, kad sakes. Zodziu zaidimas buvo labai geras nors team tikrai nepergeriausias. Kiek as ju prasiau, kad eitu kartu nes pinigu ir exp ir didesne tikimybe isgyventi. Karta atsimenu va kai buvo mano score tas 36/3 ten buvo toks fantastiskas team, mane uzsipuole 3 priesai tai atbego 3 draugai ir as jau beveik negyvas ir visi 3 panaudojo heal man, kad islikciau gyvas, tai toks dekingas buvau, bet ir tai vos su keleta hp pabegau, bet vat ten tai team buvo, gaila, kad tokiu dabar maza. Dabar visi tik feederiai, afk, ir noobai... :/

Redagavo Dante

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na matai tu dar low level tai ir pilna visokiu grybu. As labiausiai negaliu pakest kai zaidi visa match na ir gaunas taip kad pralosi, tai is enemy teamo atsiras koks "3.14 z 2 kas" kuris isvadins visus noobais, na ir iskart sugadina nuotaika. man nesvarbu ar laimi bet jai matcas buvo geras, tiek komanda zaide gerai tiek priesininkai, buna visada malonu poto dar susirasyt su ta chebra, kodel taip isejo ar kas netaip buvo. O netai kad jai prasikai tai iskarto noobas. Viena kart 3x3 machas uztruko iki ~60-70 min. laksciau su 1000ap, o po macho dar pusvalandi su priesininkais dalinomes ispudziais

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi nuggles man cia prikalbejo tokie troliai, kad verksleni zaisdamas ;D Kad vos gaves death tau jau gg :> Labai rimtai zaidi ane? Jei rimtai tai liux susitarsim ;>

skype i pm nusiunciau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visiems ačiū už pasiūlymus, swain jau turėjau su juo turėjau neseniai match 10 0 15. Čekai gal ir su manim norėtum pabandyti sulošti ką nors? Nick žaidime: Patinas, Skype: Lukasgrub

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.