Chuck Norriss

League of Legends

Rekomenduojami pranešimai

tai vistiek tinklas bus apsaugotas jai nevisus puslapius paleidzia, nepraeisi pro proxy ar portus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pas mus dans guardian kazkokia programike. seip toki kaip cs'a ar killing floor ar quake arena duoda zaisti, tai manau ir sitas eis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va norejau paklaust ar niekas is jusu nezaidzia NA? Ir siaip patarimas kas dar neauksto lvl ten iki kokio 20 patarciau pereit i NA nes Greiciau update buna nu bet kas cia toks skirtumas 1 dienos.. ir taip tokiu queue nebuna kad laukt ten 40 min kad pasijunkt kaip pasakojo man draugas.. nebent ten po naujo update su nauju champu ar dar kuom nu tai buna tenka palaukt apie 15+ min bet zaideju atzvilgiu zymiai geresni zaidejai NA bet aisku pasitaiko ir debilu.. kas del lagg nezinau man Sode bunant nelagina.. o jei ir kas jau losiat ar losit NA isidekit mane i friends: Yohis , padesiu jums pradzioje :lol: Turiu 800 Win tai sy ta nusimanau ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va norejau paklaust ar niekas is jusu nezaidzia NA? Ir siaip patarimas kas dar neauksto lvl ten iki kokio 20 patarciau pereit i NA nes Greiciau update buna nu bet kas cia toks skirtumas 1 dienos.. ir taip tokiu queue nebuna kad laukt ten 40 min kad pasijunkt kaip pasakojo man draugas.. nebent ten po naujo update su nauju champu ar dar kuom nu tai buna tenka palaukt apie 15+ min bet zaideju atzvilgiu zymiai geresni zaidejai NA bet aisku pasitaiko ir debilu.. kas del lagg nezinau man Sode bunant nelagina.. o jei ir kas jau losiat ar losit NA isidekit mane i friends: Yohis , padesiu jums pradzioje :lol: Turiu 800 Win tai sy ta nusimanau ;)

turi 800 win ir nezinai, kad jau koks menesis kai jokiu eiliu nebuna?man neteko laukti, viskas sukasi be problemu. Lago taip pat nepastebejau, nes parenka zaidejus arti manes (sutapimas kogero). Taip, kad viskas ok.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turi 800 win ir nezinai, kad jau koks menesis kai jokiu eiliu nebuna?man neteko laukti, viskas sukasi be problemu. Lago taip pat nepastebejau, nes parenka zaidejus arti manes (sutapimas kogero). Taip, kad viskas ok.

Taip nezinau nes mano draugas buvo dar mazo lvl ir perejo i NA tai tiek.. :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ping ~200, eu ping ~40 (kai "lagina" buna ~110). Eiliu eu kaip jau minejo, po split nebeliko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lagas pastebėjau būna tada, kai koks balvonas su lievu internetu pasijungia, kenčia visas teemas. Beja, šią savaitę nemokami champ gan neblogi. Galima išbandyti (SHACO ir FIDLE) vienus iš įdomesnių.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seniau kažkaip kai žaisdavau LoL tai taip ant durniaus viskas, neišeidavo ir pnš, o dabar žiūriu shaco is a master of killing :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na turiu Acc na serveryje 30 lvl 700wins,bet perėjau į eu,nes ten daug geriau žaisti,o shaco tai aš žaidžiau jau nuo 20 lvl,net atsibodo jis man. :) Fiddlesticks man tikrai irgi patiko.

Laumius- Kaip nusipirkai rp ? Gal kažkaip ir man paimtai?:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kada patchas bled? jau praejo lygiai 2 savaites nuo praeito ir nei patcho nei talono nei riven nei dominion, what the fck?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kada patchas bled? jau praejo lygiai 2 savaites nuo praeito ir nei patcho nei talono nei riven nei dominion, what the fck?

Gi Talon tai jau seniai yra. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na turiu Acc na serveryje 30 lvl 700wins,bet perėjau į eu,nes ten daug geriau žaisti,o shaco tai aš žaidžiau jau nuo 20 lvl,net atsibodo jis man. :) Fiddlesticks man tikrai irgi patiko.

Laumius- Kaip nusipirkai rp ? Gal kažkaip ir man paimtai?:)

esme, kad ten ne 50.00lt o euru. Zodziu visumoj apie 200.00lt gaunasi. Kazkaip gaila kolkas. O jau kreditkes duomenis vesti bandziau. Uz ~80.00lt gausi apie 3660RP

Redagavo laumius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gi Talon tai jau seniai yra. :)

free week turejau omeny, mazum Dominion sekanciam patche jau,bus, kad nei spotlighto nei patch previewo nera jau dvi savaites

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.