RealEfect

Nenusistato wallpaper,theme

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, pries kelias dienas instaliavau windows 7 ultimate os, tas kelias dienas buvo viskas gerai, legalu, o po kiek laiko apacioje sone atsirado uzrasas, kad mano os nelegali, taigi bandziau daugeli loaderiu, vieni padejo kiti ne.Dabar pas mane yra tokia situacija, kad to uzraso nerodo, galima updeitint, bet uztat per mycomputer>properties apacioje is vis nieko neraso apie tai, ar legali os, ar ne.O pati didziausia problema, kad negaliu uzsideti, nei temos, nei wallpaper, kai paspaudziu desini ant darbalaukio ir pasirenku desktop, o tada paspaudziu ant kokios nors temos, tarkime ant Windows 7, tai man niekas nepasikeicia ir jokios lenteles neismeta, vietoje to turiu juoda darbalauki....Noriu labai uzsideti tema, bet neiseina gal padetumete?

Redagavo RealEfect

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kai laiku nenulauzi os taip ir buna, (ant xp sp2 budavo 30 dienu, paskui kaikuriu win versiju neidavo uzsiloginti userio, ant kitu juodas fonas), jei lauzimo viska isbandei tai nzn gal kas kiti gudriau ka pasiulys , bet as rasyciau is naujo win ir lauzciau!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.