ZZ1

mass effect vs assassin creed

Rekomenduojami pranešimai

pasirode du ilgai laukti realtime RPG.

ka manot?

edit: o assasin creed tai lyg ir ne RPG pasirodo..

Redagavo ZZ1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mass effect kurejai labai daug zada jau daugiau nei puse metu. bet gameplayjaus filmukai nelabai koki ispudi padaro man (labai daug veiksmo stabdymo pasirode man renkantis ginklus, strategija ir dar ten visaka.) kas keli zingsniai zaidejas stabdo viska, kad pasirinkimus atliktu. na bet tuoj viska patys isbandysim-pamatysim :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

asasina jau losiau. b***** geras grafika gera bet valdyma padare tai atsiprasant. mass effect nebandysiu, nesamone pasirode is filmuku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

assassin creed dar mazai bandziau, is to ka maciau hitmana primine, o tai yra "totaliai visai neblogai" :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

grafiskai assasin visiskai ispudingas. gal kiek perdaug action pagal skripta, o daugiau tai idealus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

asaine lb cvaldyma sužkliuvo, beje kaip pick pocketingą atlikt? Niekaip neįkirtau. Ir šeip ten labai jėga nu bet valdymas nu man vistiek kliūna. Tą tutorialą pereini ebt ten nifiga nieks neaišku :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

lokini target su LT , eini is paskos ir laikai B knopke. nespaudinek, laikyt reikia. kai paciumpa pinigine, greit apsisuki ir eini atgal.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nezinau kodel lyginat situs zaidimus,kad jie visai niekuo nepanasus,visiskai skirtingi zaidimai ,bet kad abu geri tai tikrai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ai pagal mano zaidimu skirstymo skale buna "saudykles", "vaziuokles", "skraidykles", ir "tie kiti" :).

matyt nevykusiai palyginau, galvojau bus panasus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ai pagal mano zaidimu skirstymo skale buna "saudykles", "vaziuokles", "skraidykles", ir "tie kiti" :).

matyt nevykusiai palyginau, galvojau bus panasus :)

na as mass effect priskirciau kaip ir rpg na bent jau kazkuo susijes su rpg ,o ta kita tai niekaip ne rpg tikrai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mazai domejausi assassinu, neziurejau video, kazkaip galvojau kad ten bus rpg, pakol blyno neisbandziau.

mass effect dar tik siunciu..

Redagavo ZZ1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mazai domejausi assassinu, neziurejau video, kazkaip galvojau kad ten bus rpg, pakol blyno neisbandziau.

mass effect dar tik siunciu..

as irgi to masinio efekto labai jau laukiau ,kazkaip tu rpg labai jau truksta ant boxo,tai galvoju gal sitas nenuvils mano lukesciu,labai tikiuosi :)

beje jau siunties mass effect ? is kur cia taip

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na palyginimas, tai ne tas žodis, bet matau autorius jau išpeiktas :) Mane asmeniškai labiau vilioja Assasins Creed, didesnė laisvė, dideli miestai, bet Mass Effect taip pat žavi savo istorija ir susišaudymais :) Pagyvensim pamatysim, kol kas CoD4 negaliu atsižaist, taip sužavėjo, kad nu apsi**kt atsiprašant galima :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.