vynnix

Super Street Fighter IV : Arcade Edition

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

Kūrėjas: Capcom
Leidėjas: Capcom
Žanras: Fighting
Režimai: Single-Player, Multi-Player
Išleidimo data: June 28, 2011
Metacritic įvertinimas: 8.0
Platformos: PS3, X360, PC
Puslapis: http://www.streetfighter.com/us/ssfivae/

Super Street Fighter® IV Arcade Edition, brings the ultimate vision of Street Fighter® home to the Xbox 360®video game and entertainment system from Microsoft®, the PlayStation®3 computer entertainment system, and PC in the Summer of 2011 in North America. The follow-up to the critically acclaimed Super Street Fighter® IV will further redefine the fighting game genre with classic 2D Street Fighter fighting action, a host of new and returning characters, beefed up online modes, and more.

Super Street Fighter IV Arcade Edition features a roster of 39 characters such as Ryu, Chun-li, Juri, El Fuerte, and Rufus, while adding 4 new characters to the roster including classic combatants from previous Street Fighter games like Yun and Yang as well as the all-new Oni.

Beyond characters, Super Street Fighter IV Arcade Edition adds all-new balancing as well as an enhanced Replay Channel.

FEATURES:

New Playable Characters: Four new challengers enter the ring: Yun, Yang, Oni and Evil Ryu.
Updated Character Balancing: Features all new character balancing, further refining gameplay.
Updated Replay Channel: Replay Follower: Be able to follow up to 5 separate player replays making it easier to find your favorite players' latest replay. My Channel Advanced: Allows players to distribute their replay data to up to 50 players. Elite Channel: Watch replay data from elite players who have a rating of 3000PP or more.
All playable SSFIV characters will be unlocked out of the box, including Yun & Yang, Oni, and Evil Ryu.

Pats savo is shopto.net jau siunciu :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nemegstu ziaurei tokiu zaidimu man tai 1/10

Ne į temą

Atleiskite man pone, bet gal galėtumėte argumentuoti savo nuomonę? Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na hater'iu sitoj temoj nereikia. Nusiziurejau Jun'a kaip main'a poto kaip pamaciau Daigo stream'us (daigo vienas is geriausiu zaideju, kuris su ryo taske visus. dabar ryo beroc nerf'a gavo tai jis perejo ant jun)

Cia beroc pirmas kartas kaip ji pamatom losiant su jun'u ir as like WTF?

http://www.youtube.com/watch?v=1Vx48kvPssE

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemegstu ziaurei tokiu zaidimu man tai 1/10

nemegsti street fighter???someone lost his mind :skritulys:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ir nemegstu, Tekken serija (iki 6) daug geresne, MK taip pat daug geresnis man. Tokia mano nuomone.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O naujas dlc, kiek kovotojų pridės 3 ? ir visas naujas žaidimas ? Bando melžt bapkes ir viskas, po "Super street fighter IV turbo hd nitro remix" turbūt išeis 5 dalis. Šiaip priešs patį SF4 nieko blogo neturiu, bet juokais ima man iš jų tų pratesimų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau turiu ir galiu pasakyti kad DISKAS nevertas pirkimo. Yra DLC kuris kainuoja žymiai pigiau SSFIV turėtojams.

Prisideda tik keletas online dalykų ir 4 žaidėjai, kurie mano manymų yra BROKEN (buguoti)

Oni - kaip Gouken ir Akuma mišinys.

Evil Ryu - iš tikro laukiau šio žaidėjo bet padarė iš jo mėšlą SF IV...

Jun ir Jang - tie iš SF III labai panašus žaidėjai. SFIII megėjams galbut patiks bet net valdymas jų jaučiasi nepadarytas iki galo.

Norėjau prie Evil Ryu pereiti jeigu bus geras bet manau taip su Zangief ir Cody ir žaisiu :D

G1edrius - dėl MK tai sutiksiu, bet dėl Tekken asmeniškai ne. Jeigu nebūtų per daug orientavimo ant combo ir juggling - T6 būtų įdomus bet dabar man įdomu jį žaisti tik su žmonėmis, kurie nenaudoja juggling ar nežaidžia lagtaktiką arba 1block - 1 and the same combo. O tokių dėja dauguma. Po TTT kažkaip kai padarė tokią orientaciją ant combo ir juggling - jau nebeįdomu žaisti bent jau man. Nors esu megėjas pažaisti Tekken jeigu žmogus žaidžia taktiškai.

audriusvaldo - O prisimink prieš tai SF - visi turėjo TURBO edition, Championship edition ir taip toliau. SF II galbut pamušė EDITION rekordus pasaulyje kiek iš vieno žaidimo galima modifikacijų pasidaryti. Vien tik ant CPS buvo apie 15 modifikacijų :D

Redagavo Skeith

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pardaviau savo ssf4 tai pernaujo perku. O siaip jun'u losdavau sf3 visalaik ir siaip megstu spaust varzovus tai man kaiptik nors ir c viper megstu, bet ten toks unorthodox'inis zaidimo stilius kur timingas ir atlikimas yra viskas :D

O jai prakalbant apie SF4 versijas tai si jau 4 :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pardaviau savo ssf4 tai pernaujo perku. O siaip jun'u losdavau sf3 visalaik ir siaip megstu spaust varzovus tai man kaiptik nors ir c viper megstu, bet ten toks unorthodox'inis zaidimo stilius kur timingas ir atlikimas yra viskas :D

O jai prakalbant apie SF4 versijas tai si jau 4 :D

Kodėl 4?

SFIV

SSFIV

SSFIV Arcade

3 gaunasi. Ar yra dar kažkokia? Atrodo kad ne...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar pries konsoliu versija buvo arcade sf4 versija (skiresi jos kiek zinau)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar pries konsoliu versija buvo arcade sf4 versija (skiresi jos kiek zinau)

Tada įskaityk ir 3DS versiją :)

Nežinau kaip jums, bet man geriausias visų laikų fighting žaidimas yra MK2. Jame tikrai galima taktiškai kovoti, ant mk2 tu gali su trupučiu hp imt ir nugalėti priešininką su pilnu hp, joks button masher'is, jokių blizgučių ir turbo greičio, tiesiog normalus taktinis fighteris, kuris reikalauja daug skilų :)

Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nea, 3ds versija nesiskaito. Arcade versija 2008 metu nuo konsoliu skyresi turbut tik online mod'u ir beroc cammy nebuvo arcadoje.

Mk2 tikrai vienas is geriausiu fighter'iu kuriuos loses (jai negeriausias), bet ir ant sf4 reik turet begales skill'o executint veiksmus su tam tikru timingu. Irgi gali su low hp paimt full'a. Ir siaip manau visi figting 2d zaaidimai (MvC2/3, MK2/9, SF2/3/4) reikalauja daug daug skill'o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nea, 3ds versija nesiskaito. Arcade versija 2008 metu nuo konsoliu skyresi turbut tik online mod'u ir beroc cammy nebuvo arcadoje.

Mk2 tikrai vienas is geriausiu fighter'iu kuriuos loses (jai negeriausias), bet ir ant sf4 reik turet begales skill'o executint veiksmus su tam tikru timingu. Irgi gali su low hp paimt full'a. Ir siaip manau visi figting 2d zaaidimai (MvC2/3, MK2/9, SF2/3/4) reikalauja daug daug skill'o

Na nežinau, man SF yra per greitas, todėl jį galima kaip button masher'į lošt (mano brolis taip lošia). Aš pats tai traininguose su Ryu ir Ken'u mokiaus visus jų skilus ir išmokau, bet vistiek būna, kad brolis mane nugali "laužydamas" pultelį. MvC serija tai jau tikrai button masher'ių valdovas :) Ten aš net nesuprantu kaip puse veiksmų atliekų :) Na, bet vistiek gana linksmas žaidimukas. Mk2 man patinka, kad yra lėtas ir combo tu pats turi susikurti, nėra jokių ten paruoštų kombinacijų, kaip tau išeina, taip ir kovoji :) Mk3 viską sumovė, pridėjo Run'ą, combo ir pagreitino gameplay, bandė į street fighterį supanašėt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai vadinasi per mazai praktikavaisi :) Kai dar arcade stick'a turejau tai jokiu bereikalingu input'u nebudavo ant SSF4. Tiesiog pirstai isidemejo kaip atlikt toki ar toki judesi ir net uzsimerkdamas jau galiu atlikt pvz 100 dragon punch'u. Ir button smasher'iai tikrai nera stiprus.

Btw jai nori zaist fighter'i koki rimciau tai reikia zinot bent kas yra ginyba ir kada atsitraukt reikia. Joks button smasher'is neapsigins nuo kokiu jun'o greitu ataku ar kad ir fireball'u uzsauditum :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.