jasiulionis

PSone gedimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki! kaip jau supratote mano senukui PSone atsitiko beda ;( Vakar as ji numeciau nuo stalo ;( ir tik siandien pabandziau jy yjungti. Deje. Kai paspaudi jungimo mygtuka nedega zalia sviesyte, nesisuka diskasukis ;( Tai vat, gal kas zinote nete kaip galima pataisyti psone? Nes del tokio dalyko nenoriu moketi ar vezti kur nors. :D

Redagavo jasiulionis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gali buti tiesiog laidas jau srove praleidzia,man taip buwo,uzlankstai wisaip ji ir pakisi po kompu,tada dega sviesike ir veikia :angry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal zinot mano psx skaito is turgaus game o kai pats isirasau ne gal zinot kodel? ar kaip reikia game rasyt?gal as netaip :rolleyes: rasau bet ant ps2 veikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal zinot mano psx skaito is turgaus game o kai pats isirasau ne gal zinot kodel? ar kaip reikia game rasyt?gal as netaip :rolleyes: rasau bet ant ps2 veikia

rasyk leciau. tiek, kiek leidzia burneris, paprastai 4x. jeigu pielini ant x10 - x52 - sansu kad skaitys nedaug...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rasyk leciau. tiek, kiek leidzia burneris, paprastai 4x. jeigu pielini ant x10 - x52 - sansu kad skaitys nedaug...

na siaip visi sitie dalykai priklauso nuo irasytuvo,jei geras tai jokiu greiciu keitaliojimu nereiks.(nebent kompaktas lievas)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai čia diskusija ne apie žaidimų įrašymus ..gidus žiūrėk.

Na, tai žmogau.. jau naujas amžius PsOne jei jau senas nebetemps, kaput..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau tavo ps1 vargu ar pavyks isgelbet. tikriausiai nuo smugio luzo mikroschemos

Genijus <_< <_< <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek kainuoja tas daiktas kur diskas uzsideda ant jo? as tai da turiu 2 ps vienas veikia gerai kitam nera to daikto o game tai nlb turiu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Gal zinot mano psx skaito is turgaus game o kai pats isirasau ne gal zinot kodel? ar kaip reikia game rasyt?gal as netaip :lol: rasau bet ant ps2 veikia

rasai dalykus offtopic naudoji off tagus, o jai nori gaut normalios pagalbos rasyk "CD/DVD irasimas" temoje

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.