Kreed

SwapMagic

Rekomenduojami pranešimai

Pritariu auron'ui. Swapinti kažkoks žaidimas gaunasi (nors užsieniečiai gan daug kas naudoja) yra tikrai nepatogus. Geriau čipuoti.

na vat uzsieniecia ir naudoja nes ten neturi nieks tu cipu,sm vienintelis dalykas kad zaisti piratinius zaidimus pvz anglijoj va draugelis turi orga,ir ka jam daryt,zaist galima tik su sm programa,na uzsienieciai forumuose raso kad beveik visi paleidineja su tuo swap magic

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na uzhsienieciai yra uzhsienieciai, jie megsta malti sh, ir zaisti su tuo swap magic tai tegu jie ir daro. Nejau tau paciam nera akivaizdu ant kiek pranashesni yra cipai? ishvada viena pagal mane - swap magic'as antras po modchip'o. ir niekada nebus atvirksciai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na uzhsienieciai yra uzhsienieciai, jie megsta malti sh, ir zaisti su tuo swap magic tai tegu jie ir daro. Nejau tau paciam nera akivaizdu ant kiek pranashesni yra cipai? ishvada viena pagal mane - swap magic'as antras po modchip'o. ir niekada nebus atvirksciai.

tai cia kas be ko,bet ka daryt jei as pvz anglijoj gavau ps2 orga,kaip su juo zaist???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra tokių prekiautojų kaip Divineo, kurie tau internetu užsakytą modchip'ą atveš į vietą. Tik meistrą teks susirast, kad įdėtų. Nes pačiam neapsimoka dėti, perdaug sudėtinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naudoju Swap Magica 3.6< konsole 30004R, viskas veikai kuo puikiausiai

Nepapuole zaidimu,kurie neveikia? O pvz kaip ten su tuo PAL NTSC selektorium, galima pakeist regiona pries paleidziant geima?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo galima pakeist. Kiek turiu zaidimu DVD-r ar piratiniu stampuociu visi pasileido idealiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

keikia ta swap magic,bet mano 4m vaikams argi as uzsakinesiu ta chipa,tuo labiau kad esu uzsienyje,lt bepigu-nunesei ir uz normalia kaina nuchipns,o cia..gal kas turit nuorodu su schemom kaip paciai nusichipint playstation slim"a?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia reik ji naudot su Swap Magic tas Swap Magic tai shh geriau chipuotis ir veiks viskas be problemu, o su swap magic ne visi zaidimai pasileidzia stringa kai kurie.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia reik ji naudot su Swap Magic tas Swap Magic tai shh geriau chipuotis ir veiks viskas be problemu, o su swap magic ne visi zaidimai pasileidzia stringa kai kurie.

nu zinai kai man iki lityuvos 2500km,tai nenunesiu kad idetu cipa,o uk nerandu kas tuo uzsiima,tai ir iskau kasko panasaus kad paciam galetu pasidaryti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mmm... Galvojau is lt tu seip gali naudot jei nerandi kur chipuot. Amerikonai toki metoda naudoja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zodziu as turiu swap magicka ir viskas geriausiai veikia. tik reikia moket naudotis as suradau savo budu kaip naudotis tai per 10 sekundziu jau loshiu zaida ir jis geriau uzh cipa jei dar yra garantija. nes pvz man buvo parejes ps2 ir man pataise ji, o draugui kuris turejo cipuota netaise :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laikysi ta chipuota normalei be nesamoniu, dauzymu ir kitaip tai jis tau laikys ilgai ilgai, o tu su savo tuo swap magic pasigailesi kai parsisiusi koki zaidima kuris neveiks su swap magic :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dawaj duokit link kur atsisiust swap magic ir cog swap magic plz :)

o del plastmasiuku...kur nors rasiu xD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.