icinas

dėl regiono

Rekomenduojami pranešimai

Parsisiunčiau neseniai žaidimą (Forbidden Siren 2), bet įdėjus diską, rašo, kad yra problemų dėl regiono. Man kilo klausimas ar čia pačios konsolės bėda ar televizoriaus? Ar pats PS2 turi regioną ar čia priklauso nuo TV?

Kitas klausimas - ar apsimoka keisti žaidimo regioną (patchinti)? Teko skaityti kad būna problemų su filmukais, o pats vaizdas kartais banguoja, išsicentruoja ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Parsisiunčiau neseniai žaidimą (Forbidden Siren 2), bet įdėjus diską, rašo, kad yra problemų dėl regiono. Man kilo klausimas ar čia pačios konsolės bėda ar televizoriaus? Ar pats PS2 turi regioną ar čia priklauso nuo TV?

Kitas klausimas - ar apsimoka keisti žaidimo regioną (patchinti)? Teko skaityti kad būna problemų su filmukais, o pats vaizdas kartais banguoja, išsicentruoja ir t.t.

PS2 būna PAL ir NTSC regiono,jeigu tu tarkim ant palinio PS2 nori paleisti NTSC žaidimą tai be patčo nieko nepadarysi,dėl kažkokių problemų tai nežinau,nes nesu su jomis susidūręs,bet ir pasirinkimo kažkokio nelabai yra šiuo atveju,nebent žaidimas yra išleistas abiem regionams tai tada tiesiog siuntiesi kito regiono versiją,įsirašai ir žaidi..

P.S. jei tavo konsolė tarkim NTSC,žaidimas NTSC,tai ir TV be abejonės turi palaikyti NTSC formatą...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip patikrint konsoles regiona? Nes man nebeaisku koks mano regionas - Forbidden Siren 2 PAL versija nepasileidzia, o anksciau buvau parsisiuntes SLY 2 (NTSC regiono) irgi nepasileido.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ok, susiradau, kad mano PS2 yra PAL. Dabar dar įdomiau pasidarė, kodėl PAL žaidimas neina ant PAL konsolės. Hm :/ Mano parsisiųsta versija žaidimo buvo kažkokiu būdu sutraukta, nes originalus žaidimas būna DVD9 diskuose (8,5 GB), o aš parsisiunčiau DVD5 (4,7 GB) tai gal dėl to >_>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.