vachtangas

Konkursas tokiems tinginiams kaip aš pats!

Rekomenduojami pranešimai

jo neblogai

Ne į temą

Užjaučiu žmogau, pusvalandžiu pavelavai užsiregistruoti. Na, galbūt ir nenorėjai, bet vargu... Rimtai - užuojauta. :fedup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

labas visi,manau 2-3 val begyje susisuksim,nes dabar tik skalbiniu vagys darba baige,tad reik viskam susiruost.

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dabar laukit :fedup: pasistenksim greiciau viska padaryt kad nereiktu laukt jums taip ilgai o nugaletojas yra ha ha ha ..........pajuokavau nera nugaletojo dar :)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dabar laukit :fedup: pasistenksim greiciau viska padaryt kad nereiktu laukt jums taip ilgai o nugaletojas yra ha ha ha ..........pajuokavau nera nugaletojo dar :)

tu nori ivaryt aparpali jiems.anyway,jau pakeliui pas tave,red bulio paimt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu nori ivaryt aparpali jiems.anyway,jau pakeliui pas tave,red bulio paimt?

Pas mane ? Jo gali pajimt pora skarbonkiu :fedup:
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Širdis tikriausiai tuoj iššoks. Per daug vilčių į tai nededu, bet vistiek laukiu nesulaukiu konkurso pabaigos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieks to ps3 negausite, kurie labai tikisi ir sirdis laiko, kad neissoktu. Ps3 atiteks kokiam nors kvaiseliui kuris pamate, kad konkursas cia vyksta tai ir uzsiregistravo. :fedup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieks to ps3 negausite, kurie labai tikisi ir sirdis laiko, kad neissoktu. Ps3 atiteks kokiam nors kvaiseliui kuris pamate, kad konkursas cia vyksta tai ir uzsiregistravo. :fedup:

Gin, ko tu visada toks nepatenkintas, pesimistiškai nusiteikęs? Relax :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man nuojauta kužda, kad jis bus mano, o jūs čia toliau pykitės, pykitės. :fedup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Garantuoju laimės koks bot'as kuris vien dėl konkurso užsiregistravo. Beje, sekmės visiems.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Garantuoju laimės koks bot'as kuris vien dėl konkurso užsiregistravo. Beje, sekmės visiems.

My thoughts exactly :fedup: čia tokia nesamonė kad leido taip daryt... neapmastymas visiškas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

godmod turi ps3 ir dar nori :fedup: jau geriau duoti tiem kurie neturi ir nusiperle (ta prasme man ) ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man nuojauta kužda, kad jis bus mano, o jūs čia toliau pykitės, pykitės. :fedup:

Ne į temą

I'll laught at you later :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

godmod turi ps3 ir dar nori :fedup: jau geriau duoti tiem kurie neturi ir nusiperle (ta prasme man ) ;D

Na ir kas, kad turiu? Čia konkursas ir taisyklėse nematau, kad būtu parašyta jog negali dalyvaut tie kas turi PS3. :) Ir dar kuo tu nusipelniai jį gaut, ką gero padariai? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.