vachtangas

Konkursas tokiems tinginiams kaip aš pats!

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Sveikinu PlayManija komanda su dešimtuoju gimtadieniu. Linkiu dar ilgai gyvuoti, gerų akimyrkų.

Labai noriu šio prizo, pats neturiu konsolės, bet labai dabar man jos reikia. Ankščiau turėjau PS2, buvau labai patenkintas, tik deje ji man sugedo nebepataisomai, todėl dabar labai liudžiu, neturiu kur gerai pažaisti ant PC žaidimų visvien negaliu pažaisti, nes jis nieko beveik nepaveža, o PS3 šiuo metu yra mano svajonių daiktas, gaila, kad neturiu tiek lėšų jam nusipirkti. Todėl ir dalyvauju čia tikėdamasis laimėti PS3 ir žaisti iki valės. Tikiuosi administratoriai išrinksite patį geriausia žmogų kuriam atiteks ši konsolė. Šiame forume esu visiškai naujas narys, nes šiandien kaip tik ieškojau konsolių forumo, ir užtikau šį, čia apsistojau, ir pamačiau, kad vyksta toks labai geras konkursas dėl ps3. Išmėginsiu savo sėkmę čia. PS3 Jau norėjau nuo juo atsiradimo metų, bet deje tada jis kainavo nemažus pinigus (taip pat jis kainuoja ir dabar ne pigiai) todėl negalėjau jo nusipirkti. Taip pat galvojau ir apie Xbox 360, bet jis kažkaip manęs taip labai nedomina kaip PS3, Su sony playstation 2 žaidžiau nuo penkerių metų. Po penkių metų man jis sugedo, man tada buvo dešimt metų, tėvai nupirko PC, išpradžių labai džiaugiausi juo, bet po daug laiko, aš vėl labai užsinorėjau konsolės PS3, arba Xbox 360. Ir čia prgoa yra neeilinė, GALIMA LAIMĖTI PS3. Tikiuosi mano svajonės išsipildys.

***Parodija***

Greetings from Seimas,

my name is Kubilius,

Neturiu konsolės, bet man jos labai reikia, nes tuose posėdžiuose labai nuobodu... Dar kai nemokėjau nusivalyti snarglio turėjau pirmąją Nintendo konsolę, žaisdavau iki pat išnaktų, tačiau vieną kartą žaidamas Mario negalėjau peršokti krioklio, taigi susinervavęs tėškiau pro langą. Nuo to laiko man tėvai nepirko jokios kitos konsolės, ir iki šiol nesuprantu kodėl... Senai svajoju apie PS3, bet kaip tu jį įsigysi taip nusivažiavusioje lietuvoje... Taigi aplankęs jūsų tinklalapį užtikau šį konskursą. Būsiu labai laimingas jei laimėsiu, ir jei laimėsiu galbūt sumažinsiu mokeščius, o jei ne.... sunku net pagalvoti

***Parodija***

• Patinka 7

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

sakiras +1 :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jo Sakirai +1,net asara istrysko :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jooo man sake kad reikia pabut lodorium irgi..tai ok galiu pabut lodoriu be problemu. duokit man si PS3 ir bus viskas aisku,nereiks tiek daug postu rasyt visiem. :D

kad ir kiek rasysit postu vistiek iki manes dar toli :D

Redagavo scalman
  • Patinka 4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.