vachtangas

Konkursas tokiems tinginiams kaip aš pats!

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Tarkim aš. B):unsure:

skaiciavau tuos kas maziau nei 10 pranesimu parase tai nuo 150 atsibodo skaiciuoti!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Iki šio konkurso net nežinojau, kad tiek daug paymanu turim. :unsure: O dėl tų kelų account'ų susikurimo, tai net neabejoju , kad tokiu yra nemazai. Patikrint IP aisku galima, bet ką daryti su tais kas turi dinaminį IP? Arba per proxy keicia savo IP. Kažkaip nesinori ,kad tokie sukčiautojai nugalėtų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tarkim aš. B):D

Ne į temą

Tarkim tu :D Mldc,kad aktyvus :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu pasiųlimą kaip išvengti be galo daug nick kirpimo. Išsikirpti abėcėlės raides ir kai ištrauksite raidę tai tarkim E ir visus nick iš E surašyti, sukarpyti ir traukti taip mano manymu mažiau vargo būtų negu visų nick sukarpyti :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

iskirpsiu,istrauksiu ir tiek ziniu.o po to nors ir tvanas.is mano puses ,tai paskutinis konkursas anyway.po to is community galit braukt lauk,kai priza gaus laimingasis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

iskirpsiu,istrauksiu ir tiek ziniu.o po to nors ir tvanas.is mano puses ,tai paskutinis konkursas anyway.po to is community galit braukt lauk,kai priza gaus laimingasis.

Labai jau pesimistiškai tu nusiteikęs,nemanau,kad pats jau taip labai čia iš mūsų bendruomenės norėtum pabėgti,nors aišku sprendimas tai tavo :unsure: Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu pasiųlimą kaip išvengti be galo daug nick kirpimo. Išsikirpti abėcėlės raides ir kai ištrauksite raidę tai tarkim E ir visus nick iš E surašyti, sukarpyti ir traukti taip mano manymu mažiau vargo būtų negu visų nick sukarpyti :)

o vardai kurie prasideda !@#$%^&*()_-={}:"<>?[];',./\| jie tai nepaklius i abecele tavo :grt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o vardai kurie prasideda !@#$%^&*()_-={}:"<>?[];',./\| jie tai nepaklius i abecele tavo :grt:

Kad tokių simbolių man atrodo net negali būt nick'e.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad tokių simbolių man atrodo net negali būt nick'e.

ne visi, bet kaikurie gali. Ir beje pamirsau pamineti, kad dar ir is skaiciu nickai prasideda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

belieka kad dar auksinis tau pritartu ir visi naujokai papusto padus! :grt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

belieka kad dar auksinis tau pritartu ir visi naujokai papusto padus! :grt:

Nereikia tam auksiniui pritarti, jie abu kaip vienas. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žinokit ne kiekybė svarbi, o kokybė. Atmetus padėkojimus\sutikimus ir niekam nereikalingas stereotipines nuomones daugelis taip vadinamu aktyviu dalyviu tampa tokiais pačiai "naujokais", kaip sakoma, jeigu neturi nieko gero pasakyti, tai nieko ir nesakyk.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.