vachtangas

Konkursas tokiems tinginiams kaip aš pats!

Rekomenduojami pranešimai

Oho, noriu ir as, o domestos naikina visas žinomas bakterijas. O nežinomas ima į nelaisvę bandymams.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Dievo nera, jeigu si konkursa laimes tokie kaip "bebad4fun"

Jai man reike 2 konsoliu (butent dvieju zaidimams) vienos salione ir vienos mano kambary tai as neturiu teises gauti konsoles ar tuo labiau tai kazkas nesaziningo kitu (kurie neturiu konsoles) atzvilgiu?

Redagavo bebad4fun
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

[off]Nefloodinkit nesamones temos kur regintis reik..Seip tia kaipkam cia reiks suskaiciuot ..

Redagavo xxjudgex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

zmones skaiciuot reiks, o ne postus. Nors nezinau ar sitam forume tokia funkcija yra :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

zmones skaiciuot reiks, o ne postus. Nors nezinau ar sitam forume tokia funkcija yra :thumbsup4:

Tas kazkoks zmogus kur sake, tipo kam jum 2 konsole, tai tegu zino, kad jei laimesim, tai nepergyvenkit, blogiausiu atveju padesim i lentyna.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

[off]Nefloodinkit nesamones temos kur regintis reik..Seip tia kaipkam cia reiks suskaiciuot ..

Nezyzk, o taisykles skaityk:

Galit rašyt milijoną komentarų

:thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai bent konkursas! Bandau laimę ir aš. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas kazkoks zmogus kur sake, tipo kam jum 2 konsole, tai tegu zino, kad jei laimesim, tai nepergyvenkit, blogiausiu atveju padesim i lentyna.

Aš tas žmogus ;D

Beje, turiu dar vieną klausimą, jei pvz ištrauksit laimėtoją, bet jis su jumis nesusisieks, tai tada trauksit kitą laimingajį ar papraščiausiai pasiliksit prizą sau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.