vachtangas

Konkursas tokiems tinginiams kaip aš pats!

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Krc, truko nervai man, pofik, tegu sueina dabar man tie minusai.

Asile tu asile, tu skaityk pats ka rasai b* negaliu, tie tavo zmones suzinojo apie konkursa is savo kito acc sukurto ir uzsiregino nauja, ir yra didelis skirtumas naujokas, kuris uzsiregino pries savaite konkursui prasidedant, ( tai as vadinu naujoku) ir yra kuris tapacia minute uzsiregino del konkurso, ir turbut jei laimetu ta liepos 12 ar kokia diena, dabar tiksliai nezinau, tai tikriausiai net nepasirodytu jis... "ar, kaip sakiau, lankosi kaip svečiai, bet svarbiausia domisi." gal as ir kvailas, bet nesu mates zmogaus kuris kazkuom labai dometusi ir ne uzduotu klausimu ta tema....

Krc uzteks siam kartui, nes cia apie kiekviena tavo posta gali rasyt rasinius....

Visų pirmą, tai aš tavęs neįžeidinėjau. Antrą - aš nesiruošiu čia kiekvienam aiškinti savo žodžius, išsakiau savo nuomonę ir tai jau kiekvieno asmeninė problema sutikti ar ne. Trečią - domėtis galima ir nerašant nesąmoningų postų. Jei ką, čia ne tik diskusijos vyksta, bet ir naujienos apie žaidimus bei konsoles skelbiamos. Tai paaiškink, kodėl aš turiu registruotis, jei tik naujienas bei kitų žmonių postus skaitau ir droviuosi kažką rašyti? Aš juk pats taip dariau. Nemanyk, kad aš toks kvailas ir nesuprantu, jog žmonės specialiai kuria po kelis "acc", bet aš aiškiai pasakiau - ne visi tokie.

Geriau nesivelti į pokalbį, jei nemoki priimti kito nuomonės ir ramiai paprieštarauti, bei išsakyti savo.

Atsiprašau už sukeltą offtopicą.

--Peace!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dalyvaujam na jei netycia laimeciau iskart imetu contacts D: SKP: Mantiisz

Ne į temą

Iš šio posto susidariau nuomonę, kad čia pirmas ir paskutinis apsilankymas šiame forume..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tu turesi susisiekti laimesi, o ne jie su tavimi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Cia siek tiek naglai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.