vachtangas

Konkursas tokiems tinginiams kaip aš pats!

Rekomenduojami pranešimai

Aš ir nesakau, kad visi yra nekalti. Sakau, kad taip gali būti. Tiesiog žmogus nenorėjo reikštis forume, surasdavo jam reikalingą informaciją ir tiek. O dabar pamatė, kad yra galimybė laimėti vertingą prizą ir užsiregistravo. Juk ne visi yra sukčiai. Ir be to, iš kur tie žmonės sužinojo, kad čia Playstationus dalina? Matomai stebėjo ar facebooką, ar pagrindinį puslapį, ar, kaip sakiau, lankosi kaip svečiai, bet svarbiausia domisi. O jei organizatoriai norėtų padaryti konkursą senbūviams, tai jie taip ir parašytų, todėl nereikia pykti ant naujokų.

O gal tik koks draugas uzsimine ,o tas uzsiregino del prizo. Oh well nekaltinu taves matau ,kad nenori ,kad butu nuo tam tiek zinuciu galima dalyvaut ,nes tokiu atveju pats negaletum :skritulys: O siaip tai sansu vis vien nera labai daug laimet the same story as in #8.Kas laimes tas bus laimes kudikis :kryziukas: (A jo siaip manau moderatoriams pirma reikejo panasu konkursa sukurt ,nes jie cia ilgiausiai ir labiausiai nusipelne panasaus prizo.) Redagavo Batista

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Uzduotis skirta tokiem tinginiam kaip as !!!!! Dalyvauju :skritulys: I'm in !!!!! :kryziukas:

Butu puiki joniniu dovana :lol:

Redagavo Lapinas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

I am the winer?

Ne į temą

Visu pirma winer? O jei omeny turejai winner tai pakolkas dar ne :skritulys:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai puikus konkursas, galėtų tokių būti ir daugiau. :skritulys: Būtinai sudalyvausiu ir aš. Sėkmės visiems dalyvaujantiems! :kryziukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.