vachtangas

Konkursas tokiems tinginiams kaip aš pats!

Rekomenduojami pranešimai

Sveikinu nugalėtoją! ;) Malonu, kad atiteko esamam nariui. :)

Video labai linksmas ir prikolnas buvo. Tikrai linksma žiūrėti buvo iki pat pabaigos.

Dėkoju vyrams už įsteigtą prizą! Nuostabiai viskas! :):rolleyes:

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu ir pavarei cia Laulo vietoj buciau rimtai issigandes ;)

Buvau sunerimes :) is pradziu kai krapste galvojau nori graziai atidaryti kad nepazeistu pakuotes, paskui kai pradejo badyti issigandau, galvoju atsisius subadyta pakuote bet p*. Tada kai pasake kad ne tade deze tai teko ir nusijuokt :rolleyes::)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikinu tave Laula istojus i ps3 gretas

Ne į temą

:rolleyes: hebrite kad tiek mazai lankaus PLM bet tenka kitur ta laika praleisti
Redagavo narkata
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu bet tu Auksini ir prikolistas ;D Spaudziu desine tau uz tai :]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per mazai kartu "whareva" pasake. Reiketu perfilmuot su bent dviem "whareva" sakinyje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Auksini, bet tu tikrai moki kurti įdomius video. Paskaičius komentarus maniau bus kaip tas kur bandė seną kasečių grotuvą ir po to su plaktuku sudaužė. tikiuosi kitą konkursą tu irgi organizuosi.

Redagavo Patinas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Auksini, bet tu tikrai moki kurti įdomius video. Paskaičius komentarus maniau bus kaip tas kur bandė seną kasečių grotuvą ir po to su plaktuku sudaužė. tikiuosi kitą konkursą tu irgi organizuosi.

Sveikinu Laula ir tikiuosi dar vieno idomaus konkurselio!Sis konkursas tik parode, kad playmanija galima pasitiketi ir tikrai vien del tokiu konkursu kaip sis sis portalas yra tikrai vienas is rimciausiu Lietuvoje!Dziaugiuosi uz jus! :) Auksini kurk videos, tavo vieta ten, tikrai tai moki, juokiuosi ir vakar ir siandien :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikinu nugalėtojus ir ačiū auksiniui už gerą juoko doze . :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"Oj, ne ta dėžė.." :D Šitas patiko. :D

Sveikinu Laula laimėjimu! Smagiai žaisk, tik žinoma su saiku, nes kas per daug - negerai. -_-

Taip pat dėkui varchtangui, kad tokį konkursą surengė, o mums tik reikia džiaugtis, kad tokie žmonės pas mus forume.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi, dekui visiems uz sveikinimus ir turiu geru ziniu. Pagaliau atkeliavo mano ps3!! <_< viskas kaip ir zadeta nauja ir neispakuota. Video nufilmuoti negalejau nes kamera iskeliavus is namu o mano telefonas net fotiko neturi :) . Dar karta dekoju uz toki gera priza ir tikiuosi susimatysim PSN :) Mano PSN: Laula2000

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.