vachtangas

Konkursas tokiems tinginiams kaip aš pats!

Rekomenduojami pranešimai

Sveikinu PlayManija komanda su dešimtuoju gimtadieniu. Linkiu dar ilgai gyvuoti, gerų akimyrkų.

Labai noriu šio prizo, pats neturiu konsolės, bet labai dabar man jos reikia. Ankščiau turėjau PS2, buvau labai patenkintas, tik deje ji man sugedo nebepataisomai, todėl dabar labai liudžiu, neturiu kur gerai pažaisti ant PC žaidimų visvien negaliu pažaisti, nes jis nieko beveik nepaveža, o PS3 šiuo metu yra mano svajonių daiktas, gaila, kad neturiu tiek lėšų jam nusipirkti. Todėl ir dalyvauju čia tikėdamasis laimėti PS3 ir žaisti iki valės. Tikiuosi administratoriai išrinksite patį geriausia žmogų kuriam atiteks ši konsolė. Šiame forume esu visiškai naujas narys, nes šiandien kaip tik ieškojau konsolių forumo, ir užtikau šį, čia apsistojau, ir pamačiau, kad vyksta toks labai geras konkursas dėl ps3. Išmėginsiu savo sėkmę čia. PS3 Jau norėjau nuo juo atsiradimo metų, bet deje tada jis kainavo nemažus pinigus (taip pat jis kainuoja ir dabar ne pigiai) todėl negalėjau jo nusipirkti. Taip pat galvojau ir apie Xbox 360, bet jis kažkaip manęs taip labai nedomina kaip PS3, Su sony playstation 2 žaidžiau nuo penkerių metų. Po penkių metų man jis sugedo, man tada buvo dešimt metų, tėvai nupirko PC, išpradžių labai džiaugiausi juo, bet po daug laiko, aš vėl labai užsinorėjau konsolės PS3, arba Xbox 360. Ir čia prgoa yra neeilinė, GALIMA LAIMĖTI PS3. Tikiuosi mano svajonės išsipildys.

Matai raivis560 nepasiseks tau, kad ir laimetum sita konsole.

1. Tai tu neturesi pinigu zaidimams.

2. Nusilauzymas su diskais irgi kainuoja.

3. O, kad ir nusilausi. Tai labai gadinsi akis ant crt televizoriaus.

4. Tikrai tavo romanai nepades cia.

5. Cia ne gymtadienis.

6. Tikrai sio prizo nelaimesi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Greičiau nuoširdus. :)

Nežinau, bet visam jo romanė įžvelgiu klastą ;D paveikt gražiais žodeliais ir matosi, kad grynai rašo iš reikalo google įvedus daug tokių postų rastum :) Ir žmogus grynai be suvokimo jog čia ne koks konkursas skirtas sušelpt žmonėm todėl reiktu suprast, kad niekam neidomu ka žmogui tenka išgyvent :DD Tiesiai šviesiai sakau, nenoriu įžeist, bet jo postas visiškai ne į temą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vaikas pamanė, kad čia poezijos konkursas, kaip gaila, kad jis klydo, nes čia tik sėkmės reikalas kas gaus PS3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Just when i thought i was out... THEY PULL ME BACK IN.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas, Playmanai.

Prizas - naujas PlayStation 3 Slim 160 GB!

Nuotrauka

Dalyvavimo taisyklės super paprastos, kurti nieko nereikės, parašykite bet kokį atsakymą į šią temą, kad mes paskui matytumem su Auksiniu, kad toks ir toks nickas buvo.

Liepos 15 d. ištraukiam iš visų dalyvavusių 1 laimingąjį ir end of story.

Galit rašyt milijoną komentarų, vis tiek būsite skaičiuojamas kaip vienas vartotojas su tuo pačiu nicku.

Naujokai gali dalyvauti, nes nesiruošiam tikrinti kada žmogus susikurė savo accountą. Tačiau griežtai draudžiama kurtis papildomus accountus siekiant padidinti šansus laimėti. Tokie nariai bus griežtai šalinami.

Dar vienas svarbus dalykas, traukimas bus Liepos 15 d. vakare. Įdesim į YouTube, kaip, kad narkata darė. Ir tikimės, kad laimėtojas susisieks ir atsiųs duomenis su adresu į PM, nes nesiruošiam maldaut, kaip kad buvo PLM #9 konkurse!!!

P.S. Dėkui Auksiniui!

YEY! Aš dalyvauju! :)))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Laukiu Liepos 15 zn kad nelaimesiu bet vistiek idomu. Beto, ar darysite video?
Redagavo martynukazzz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Liepos penkiolikta toks depresingas laikas puse atostogu jau praeje bus :) Nu kazkas tai gales pamirsti jai laimes ps3 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikinu PlayManija komanda su dešimtuoju gimtadieniu. Linkiu dar ilgai gyvuoti, gerų akimyrkų.

Labai noriu šio prizo, pats neturiu konsolės, bet labai dabar man jos reikia. Ankščiau turėjau PS2, buvau labai patenkintas, tik deje ji man sugedo nebepataisomai, todėl dabar labai liudžiu, neturiu kur gerai pažaisti ant PC žaidimų visvien negaliu pažaisti, nes jis nieko beveik nepaveža, o PS3 šiuo metu yra mano svajonių daiktas, gaila, kad neturiu tiek lėšų jam nusipirkti. Todėl ir dalyvauju čia tikėdamasis laimėti PS3 ir žaisti iki valės. Tikiuosi administratoriai išrinksite patį geriausia žmogų kuriam atiteks ši konsolė. Šiame forume esu visiškai naujas narys, nes šiandien kaip tik ieškojau konsolių forumo, ir užtikau šį, čia apsistojau, ir pamačiau, kad vyksta toks labai geras konkursas dėl ps3. Išmėginsiu savo sėkmę čia. PS3 Jau norėjau nuo juo atsiradimo metų, bet deje tada jis kainavo nemažus pinigus (taip pat jis kainuoja ir dabar ne pigiai) todėl negalėjau jo nusipirkti. Taip pat galvojau ir apie Xbox 360, bet jis kažkaip manęs taip labai nedomina kaip PS3, Su sony playstation 2 žaidžiau nuo penkerių metų. Po penkių metų man jis sugedo, man tada buvo dešimt metų, tėvai nupirko PC, išpradžių labai džiaugiausi juo, bet po daug laiko, aš vėl labai užsinorėjau konsolės PS3, arba Xbox 360. Ir čia prgoa yra neeilinė, GALIMA LAIMĖTI PS3. Tikiuosi mano svajonės išsipildys.

Ne į temą

Aha, Tikrai. Koks sutapimasNuotrauka

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Blem o as kaiptik 15 isvaziuoju :). Nafik nesiseka nezinosiu kas laimes :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bus video,rasyt galit iki liepos 15d. 18val lietuvos laiku.nufilmuosim ir imesim i youtuba,linka ikelsim cia.btw,kelinta val tai bus nezinau,kazkada vakare 15d liepos.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Liepos 15ta net nežinau ar namo grįšiu.. :) Bus sunki man diena. Šventė pas mus, didelis renginys. :)
Redagavo bongo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.