vachtangas

Konkursas tokiems tinginiams kaip aš pats!

Rekomenduojami pranešimai

Kiek naujoku .... :DDDDDDDD Kaip kokie spam botais uztvinde plm ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiek naujoku .... :DDDDDDDD Kaip kokie spam botais uztvinde plm ;)

Ne į temą

Puse is ju jau senai uzsiregistrave (kiti maciau netgi is 2006m), bet dabar tik pirma zinute parase.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikinu PlayManija komanda su dešimtuoju gimtadieniu. Linkiu dar ilgai gyvuoti, gerų akimyrkų.

Labai noriu šio prizo, pats neturiu konsolės, bet labai dabar man jos reikia. Ankščiau turėjau PS2, buvau labai patenkintas, tik deje ji man sugedo nebepataisomai, todėl dabar labai liudžiu, neturiu kur gerai pažaisti ant PC žaidimų visvien negaliu pažaisti, nes jis nieko beveik nepaveža, o PS3 šiuo metu yra mano svajonių daiktas, gaila, kad neturiu tiek lėšų jam nusipirkti. Todėl ir dalyvauju čia tikėdamasis laimėti PS3 ir žaisti iki valės. Tikiuosi administratoriai išrinksite patį geriausia žmogų kuriam atiteks ši konsolė. Šiame forume esu visiškai naujas narys, nes šiandien kaip tik ieškojau konsolių forumo, ir užtikau šį, čia apsistojau, ir pamačiau, kad vyksta toks labai geras konkursas dėl ps3. Išmėginsiu savo sėkmę čia. PS3 Jau norėjau nuo juo atsiradimo metų, bet deje tada jis kainavo nemažus pinigus (taip pat jis kainuoja ir dabar ne pigiai) todėl negalėjau jo nusipirkti. Taip pat galvojau ir apie Xbox 360, bet jis kažkaip manęs taip labai nedomina kaip PS3, Su sony playstation 2 žaidžiau nuo penkerių metų. Po penkių metų man jis sugedo, man tada buvo dešimt metų, tėvai nupirko PC, išpradžių labai džiaugiausi juo, bet po daug laiko, aš vėl labai užsinorėjau konsolės PS3, arba Xbox 360. Ir čia prgoa yra neeilinė, GALIMA LAIMĖTI PS3. Tikiuosi mano svajonės išsipildys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu rimtai is kur desimta gimtadieni istrauket jus ta , matosi ,kad pirma karta lankotes. Cia ne playmanijos gimtadienis cia tiesiog 10 KONKURSAS! Ir administratoriai cia nerinks ,kam jiem atrodo jos labiausiai reikia ,o tiesiog istrauks, ir tai bus ne administratorius ,o prizo steigejas...jeez...

Redagavo Batista
  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia žiūriu jau net romanus pradeda rašyti :)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.