vachtangas

Konkursas tokiems tinginiams kaip aš pats!

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

As tai nieko pries tokius zmones kurie i si foruma atejo ir susikure acc ,kad sitam konkurse dalyvautu ,bet jei taspats zmogus susikure 10 acc vien tik del to ,kad turetu didesni sansa tai tikrai yra nesazininga. Tikrai laimetojas turetu buti patikrintas ar daugiau accountu neturi..

Nesijaudink, manau tikrai Impaleris pratikrins visus acc, kad tokių neliktų. :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

As tai nieko pries tokius zmones kurie i si foruma atejo ir susikure acc ,kad sitam konkurse dalyvautu ,bet jei taspats zmogus susikure 10 acc vien tik del to ,kad turetu didesni sansa tai tikrai yra nesazininga. Tikrai laimetojas turetu buti patikrintas ar daugiau accountu neturi..

Ne į temą

Pritariu, manau kad laimeto ip butinai patiktrins.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ziuriu atsirado lempiniu minusu deliotoju jai jum kas nepatinka persiskaitykit dar karta taisykles ir jai tada dar jum nepatiks sakykit su mielu noru isbrauksiu is konkurso kitiem bus daugiau sansu

Redagavo auksinis
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Galit seip ir isbraukt mane bet padejau tik 2 minusus ir man nepatiko tie pranesimai :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieks cia nieko nebrauks.Tik seni vilkai pagalvokit,kad zelionkes kazkada ir prides minusu lempiniu,tada neverkit :unsure:

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

impaleris kiek supratau nelb turi galimybe ip matyti, bent jau man buvo toks atvejis kai pardaviau tel kuriame operos bookamarkuose palikau plm su automatiniu prisijungimu, prasiau kad to tel ip bokuotu tai nieko nepavyko, tai slaptazodi pakeiciau!

o seip tai tvarkos kazkiek reikia, jei kas gudrauja, turedamas kintama ip 20 acountu pasidares...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuojautą turiu, kad po konkurso 90-95% dėl konkurso užsiregistravusių narių dings. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

impaleris kiek supratau nelb turi galimybe ip matyti, bent jau man buvo toks atvejis kai pardaviau tel kuriame operos bookamarkuose palikau plm su automatiniu prisijungimu, prasiau kad to tel ip bokuotu tai nieko nepavyko, tai slaptazodi pakeiciau!

o seip tai tvarkos kazkiek reikia, jei kas gudrauja, turedamas kintama ip 20 acountu pasidares...

Ne į temą

O jei to telefono savininkas irgi lankosi playmanijoj? Va del to Impaleris ir neblokavo. O del IP matymo, tai tikrai jis juos gali matyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandom laimę. Nors tiesą pasakius nei karto nesu jokiuose konkursuose laimėjęs. Bet ką gali žinoti

Redagavo mindfreak15

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.