vachtangas

Konkursas tokiems tinginiams kaip aš pats!

Rekomenduojami pranešimai

Puikus konkursas... PRIVALOMA SUDALYVAUTI! Na tikrai sito nesitikejau jei ir nelaimesiu vistiek aciu uz tokius puikius konkursus :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Galvoji pasakysi kad tava ps3 baigias tai tau padovanos ta ps3 is gailescia :thumbsup4: (no offence)

Ne, tiesiog manau kad reikia parasyti kokia nors priezasti, o ne siaip, "NORIU! BYE!". Rinks gi vistiek burtu keliu, tad nuo to kad as romana cia parasysiu, niekas nepasikeis ir sansu neprisides, tiesiog komunikacija, bendravimas su bendrije, cia gi forumas o ne YouTube giveaway koks nors :)

Bene matai, tu man parasiai, jau kaip ne kaip, bet ir taip gerai. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As isviso esu naujas and situ konsoliu , nesu rankose turejes nei xbox360 nei psp3 :) , butu smagu laimeti ir patirti ta malonuma , aciu ;)

I AM IN

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As isviso esu naujas and situ konsoliu , nesu rankose turejes nei xbox360 nei psp3 :) , butu smagu laimeti ir patirti ta malonuma , aciu ;)

I AM IN

Nu zinok nei vienas mes jo neturejom rankose :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet tai ka as zinau. Galetu buti ir apibriezta kad tik vartotojai kurie prisiregistravo iki konkurso paskelbimo dienos. Nes taip tai labai jau paprasta belenkiek accountu pasidaryti - ir NIEKAIP adminai nesuzinos kad kazkas turi dvidesimt ar penkiasdesimt nauju acc. (nei cookiai nei ip nei flashcookiai nepades)

Bet aisku yra kaip yra.

P.S. Pats turiu rimtesniu reikalu nei tokias nesamones daryti, bet manau ne vienas vaikis gali sedeti dienu dienas iki 15 dienos per diena po 10 acc daryti ;)

Redagavo autogarsas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.