vachtangas

Konkursas tokiems tinginiams kaip aš pats!

Rekomenduojami pranešimai

Tikrai puikus konkursas, galėtų tokių būti ir daugiau. :D Būtinai sudalyvausiu ir aš. Sėkmės visiems dalyvaujantiems! :D

O tai kiek tau jų vienu metu reikia? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

O gal tik koks draugas uzsimine ,o tas uzsiregino del prizo. Oh well nekaltinu taves matau ,kad nenori ,kad butu nuo tam tiek zinuciu galima dalyvaut ,nes tokiu atveju pats negaletum :D O siaip tai sansu vis vien nera labai daug laimet the same story as in #8.Kas laimes tas bus laimes kudikis :D (A jo siaip manau moderatoriams pirma reikejo panasu konkursa sukurt ,nes jie cia ilgiausiai ir labiausiai nusipelne panasaus prizo.)

Hm, nesuprantat ką noriu pasakyti. Matyt, net neskaitot iki galo ir nesigilinat. Jei būtų iškart pasakyta, kad konkursas ne naujokams - manęs šioje temoje ir kvapo nebūtų. Tai ne aš pradėjau rodyti nepasitenkinimą taisyklėmis. O aš viskuo patenkintas. Dar norėjau pridėti, kad viena iš konkursų rengimo priežasčių ir yra reklama, savo veiklos populiarinimas. Taigi jei po konkurso iš naujai registruotų narių pasiliks bent keli, tai jau gerai - kuo daugiau žmonių, tuo geriau Playmanija (aišku neįskaitant sukčių).
Redagavo tymbarkFM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai, apie ką jūs čia taip aršiai diskutuojat nei kiek nesusiję su užsiregistravimu konkursui. Yra organizatoriai, o jie ir prizo steigėjai, ir jie patys gali nuspręsti kokios bus konkurso taisyklės. O tai, kad žmogus neseniai užsiregistravo, tai dar nieko nereiškia. Aš pats ilgai nesiregistravau, bet stebėjau projektą. Be to, parašytų žinučių kiekis dar nieko nesako apie tai, kiek laiko žmogus praleidžia forume. Taip kad nereikia diskriminuoti tų, kurie turi parašę 1-5 pranešimus, nes nuo žinučių kiekio žmogus nei protingesnis pasidaro, nei "pasididžiavimas" padidėja. Tai tiek "pamokslų" iš mano pusės. Sėkmės jums... ir man! :D

Tingiu as cia kabinetis prie tavo visiskai nesamoniniu pamokslu apie 1-5 zinutes.... nes 95% zmoniu kurie turi 1-5 zinutes yra uzsiregistrave pusvalandziui anksciau, negu uzsiregistravo i si konkursa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei toks protingas pabandyk atsijungti ir užeiti į forumą. Ir ką? Tau dar juokinga? Kitą kartą jei nežinai - tai geriau patylėk, ok? Yra toks dalykas kaip "narys", bet yra ir "svečias".

Aš ir nesakau, kad visi yra nekalti. Sakau, kad taip gali būti. Tiesiog žmogus nenorėjo reikštis forume, surasdavo jam reikalingą informaciją ir tiek. O dabar pamatė, kad yra galimybė laimėti vertingą prizą ir užsiregistravo. Juk ne visi yra sukčiai. Ir be to, iš kur tie žmonės sužinojo, kad čia Playstationus dalina? Matomai stebėjo ar facebooką, ar pagrindinį puslapį, ar, kaip sakiau, lankosi kaip svečiai, bet svarbiausia domisi. O jei organizatoriai norėtų padaryti konkursą senbūviams, tai jie taip ir parašytų, todėl nereikia pykti ant naujokų.

Jei toks protingas pabandyk atsijungti ir užeiti į forumą. Ir ką? Tau dar juokinga? Kitą kartą jei nežinai - tai geriau patylėk, ok? Yra toks dalykas kaip "narys", bet yra ir "svečias".

Aš ir nesakau, kad visi yra nekalti. Sakau, kad taip gali būti. Tiesiog žmogus nenorėjo reikštis forume, surasdavo jam reikalingą informaciją ir tiek. O dabar pamatė, kad yra galimybė laimėti vertingą prizą ir užsiregistravo. Juk ne visi yra sukčiai. Ir be to, iš kur tie žmonės sužinojo, kad čia Playstationus dalina? Matomai stebėjo ar facebooką, ar pagrindinį puslapį, ar, kaip sakiau, lankosi kaip svečiai, bet svarbiausia domisi. O jei organizatoriai norėtų padaryti konkursą senbūviams, tai jie taip ir parašytų, todėl nereikia pykti ant naujokų.

Krc, truko nervai man, pofik, tegu sueina dabar man tie minusai.

Asile tu asile, tu skaityk pats ka rasai b* negaliu, tie tavo zmones suzinojo apie konkursa is savo kito acc sukurto ir uzsiregino nauja, ir yra didelis skirtumas naujokas, kuris uzsiregino pries savaite konkursui prasidedant, ( tai as vadinu naujoku) ir yra kuris tapacia minute uzsiregino del konkurso, ir turbut jei laimetu ta liepos 12 ar kokia diena, dabar tiksliai nezinau, tai tikriausiai net nepasirodytu jis... "ar, kaip sakiau, lankosi kaip svečiai, bet svarbiausia domisi." gal as ir kvailas, bet nesu mates zmogaus kuris kazkuom labai dometusi ir ne uzduotu klausimu ta tema....

Krc uzteks siam kartui, nes cia apie kiekviena tavo posta gali rasyt rasinius....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Hm, nesuprantat ką noriu pasakyti. Matyt, net neskaitot iki galo ir nesigilinat. Jei būtų iškart pasakyta, kad konkursas ne naujokams - manęs šioje temoje ir kvapo nebūtų. Tai ne aš pradėjau rodyti nepasitenkinimą taisyklėmis. O aš viskuo patenkintas. Dar norėjau pridėti, kad viena iš konkursų rengimo priežasčių ir yra reklama, savo veiklos populiarinimas. Taigi jei po konkurso iš naujai registruotų narių pasiliks bent keli, tai jau gerai - kuo daugiau žmonių, tuo geriau Playmanija (aišku neįskaitant sukčių).

Man sazine neisnestu, uzsiregint del konkurso ir parasyta posta cia: "give it to me", "duokit man ps3" "as laimesiu" ir pns....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

I am here to kick ass and chew bublegum... And I'm all out of gum.... Anyway registruojuosi!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.