vachtangas

Konkursas tokiems tinginiams kaip aš pats!

Rekomenduojami pranešimai

Like A boss Ill take this ps3 :thumbsup4: Nu ir sunki uzduotis kol supratau kaip ivykdyt :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Tai, apie ką jūs čia taip aršiai diskutuojat nei kiek nesusiję su užsiregistravimu konkursui. Yra organizatoriai, o jie ir prizo steigėjai, ir jie patys gali nuspręsti kokios bus konkurso taisyklės. O tai, kad žmogus neseniai užsiregistravo, tai dar nieko nereiškia. Aš pats ilgai nesiregistravau, bet stebėjau projektą. Be to, parašytų žinučių kiekis dar nieko nesako apie tai, kiek laiko žmogus praleidžia forume. Taip kad nereikia diskriminuoti tų, kurie turi parašę 1-5 pranešimus, nes nuo žinučių kiekio žmogus nei protingesnis pasidaro, nei "pasididžiavimas" padidėja. Tai tiek "pamokslų" iš mano pusės. Sėkmės jums... ir man! :thumbsup4:

Ka? Tu pažiūrėk kiek žmonių tą pačią dieną užsiregistravę ir parašę tą žinutę, kad dalyvauja... Man atrodo 40% yra tokių... :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai' date=' apie ką jūs čia taip aršiai diskutuojat nei kiek nesusiję su užsiregistravimu konkursui. Yra organizatoriai, o jie ir prizo steigėjai, ir jie patys gali nuspręsti kokios bus konkurso taisyklės. O tai, kad žmogus neseniai užsiregistravo, tai dar nieko nereiškia. Aš pats ilgai nesiregistravau, bet stebėjau projektą. Be to, parašytų žinučių kiekis dar nieko nesako apie tai, kiek laiko žmogus praleidžia forume. Taip kad nereikia diskriminuoti tų, kurie turi parašę 1-5 pranešimus, nes nuo žinučių kiekio žmogus nei protingesnis pasidaro, nei "pasididžiavimas" padidėja. Tai tiek "pamokslų" iš mano pusės. Sėkmės jums... ir man! [/quote']

Nusisneki kaip nezinau kas, kaip idomu tu galejai stebeti si projekta, jeigu visu pirma, kad prieiti prie sio forumo temu reikia tureti susikurus vartotoja, tai ka i main page tiesiog uzeini ir ziuri kaip jis atrodo visa laika? :skritulys: Juokini, tikrai juokini :kryziukas:

Redagavo RealEfect
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusisneki kaip nezinau kas, kaip idomu tu galejai stebeti si projekta, jeigu visu pirma, kad prieiti prie sio forumo temu reikia tureti susikurus vartotoja, tai ka i main page tiesiog uzeini ir ziuri kaip jis atrodo visa laika? :skritulys: Juokini, tikrai juokini :kryziukas:

Jei toks protingas pabandyk atsijungti ir užeiti į forumą. Ir ką? Tau dar juokinga? Kitą kartą jei nežinai - tai geriau patylėk, ok? Yra toks dalykas kaip "narys", bet yra ir "svečias".

Ka? Tu pažiūrėk kiek žmonių tą pačią dieną užsiregistravę ir parašę tą žinutę, kad dalyvauja... Man atrodo 40% yra tokių... :lol:

Aš ir nesakau, kad visi yra nekalti. Sakau, kad taip gali būti. Tiesiog žmogus nenorėjo reikštis forume, surasdavo jam reikalingą informaciją ir tiek. O dabar pamatė, kad yra galimybė laimėti vertingą prizą ir užsiregistravo. Juk ne visi yra sukčiai. Ir be to, iš kur tie žmonės sužinojo, kad čia Playstationus dalina? Matomai stebėjo ar facebooką, ar pagrindinį puslapį, ar, kaip sakiau, lankosi kaip svečiai, bet svarbiausia domisi. O jei organizatoriai norėtų padaryti konkursą senbūviams, tai jie taip ir parašytų, todėl nereikia pykti ant naujokų. Redagavo tymbarkFM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.