vachtangas

Konkursas tokiems tinginiams kaip aš pats!

Rekomenduojami pranešimai

Noriu ir as PS3 :thumbsup4: Moderatoriai protingi, zino, kad zmones nori vasara pailset :thumbsup4:

Moderatoriai cia ne prie ko. Priza isteige paprasti nariai auksinis ir vechtangas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

I'm in:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai, apie ką jūs čia taip aršiai diskutuojat nei kiek nesusiję su užsiregistravimu konkursui. Yra organizatoriai, o jie ir prizo steigėjai, ir jie patys gali nuspręsti kokios bus konkurso taisyklės. O tai, kad žmogus neseniai užsiregistravo, tai dar nieko nereiškia. Aš pats ilgai nesiregistravau, bet stebėjau projektą. Be to, parašytų žinučių kiekis dar nieko nesako apie tai, kiek laiko žmogus praleidžia forume. Taip kad nereikia diskriminuoti tų, kurie turi parašę 1-5 pranešimus, nes nuo žinučių kiekio žmogus nei protingesnis pasidaro, nei "pasididžiavimas" padidėja. Tai tiek "pamokslų" iš mano pusės. Sėkmės jums... ir man! :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskolinsiu savo pana jei laimesiu sita daikta :thumbsup4:

Tai ir taip aisku, kad taip ir yra, na bet jeigu jau ju ipai skiriasi, tada reikia naikinti tuos kurie turi po kelis tik postus, na o jeigu pasitaikys toks gudrocius, kurios ipas bus toks pats, kaip ir sukurtojo vartotojo, kuris turi ten 1-2 postus, tai iskart abu naikinti ir problema isspresta!

Sutinku 100%, taip ir reiktu daryti.Cia manau reikia sita uzduoti pavesti moderatoriams, tegul ziuri ir stebi tuos nick, kurie pries tai parasydami cia posta dar ir prifloodina visa foruma kvailomis zinutemis, as tik nelabai suprantu, kur administratoriai, moderatoriai, kai ju labiausiai reikia, juk dabar jau pradetu taip daryt, tai maziau darbo butu ateityje, nes po keliu dienu sitoje temoje jau bus ~100 puslapiu, jeigu ne daugiau :thumbsup4:

o as galiu susikurt kokia 50 accountu turiu priejima prie ip adresu...

Gerai kad to nedarysiu, Impaleri, garbes zodis :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.