awriux

Ar tai RROD ''Jasper'is''?

Rekomenduojami pranešimai

Tai va turiu xbox 360 jau kaskur apie pusantru metu ir siandien belošiant staigiai išsijungė su 3 mirksinčiom raudonom lemputėm, tačiau perkrovus viskas lyg ir veikia ir dar bent jau iš išores xbox nebuvo įkaitęs ir teliko ekranas buvo tuščias. XBOX'as 2009-08-25 Jaspersis elite.

Tai ir norėjau paklausti ar tai tikrai RROD ar gali būti kokia nors kita problema, nes nelabai tikiu kad taip galejo atsitikti Jasper'iui ir dar tokių metų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nelabai esu girdėjęs,kad jasperiai būtų gavę RROD,pagooglinęs vienam puslapyje radau va tokią info:The jasper chip shuts off the console before it overheats. so that pretty much eliminates the three red rings of death.

Tai gal pas tave taip ir atsitiko...Pats du metus žaidžiu su jasperiu ir jokių problemų,net žaidžiant labai ilgą laiką nėra buvę...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Elektros itampos suolis ir viskas. Nieko nenutiko nebijok.

Redagavo 360

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant jassperio negali buti rrdo,lemputes raudonos gali mirkseti del itampos šuolio,dėl to kad dvd firmware bloga,dėl to kad dvd romas atjungtas arba kiti laidai atjungti.Čia nieko baisaus,nes raudonos lemputės ne tik rrod parodo bet ir visas kitas problemas,tai lyg erroro indikatorius tos lempos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui už atsakymus, ir aš ta patį buvau pagalvojęs del įtampos šuoliuo tačiau kai taip nebuvo atsitikę truputį išgasdino.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.