pspgamer

Paleistu Dual-layer diskus?

Rekomenduojami pranešimai

Mano PS2 slim, SCPH75003, irasytas FreeMC boot, ESR, ar skaitytu DVD+R DL diskus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ne

Nekvailinkit žmonių :pirate2: Kiek esu parsisiuntes DVD9 žaidimų ir irases i DVD9 diskus visi veikė. Ir mano PS2 softmodinta su FMCB ir viskas kuo puikiausiai veikia. O pachinti reikia tik tuo atveju jei naudo HDLoader...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nekvailinkit žmonių :thumbup: Kiek esu parsisiuntes DVD9 žaidimų ir irases i DVD9 diskus visi veikė. Ir mano PS2 softmodinta su FMCB ir viskas kuo puikiausiai veikia. O pachinti reikia tik tuo atveju jei naudo HDLoader...

Ne į temą

O pas mane tai buvo problema...PS2 čipuotas Matrix čipu (versija berods 0.99) ir God Of War 2 pastrigdavo visada toje pačioje vietoje..Bet kadangi žaidimas geras,tai įsigijau originalų žaidimą ir visos bėdos baigėsi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yeeaahh!! Veikia !! :thumbup::D

Per anksti apsidziaugiau, Filmukai kuo toliau tuo labiau stringa, zaidimas pradejo nesamones daryti, kad net zaisti beveik neimanoma :D

Redagavo pspgamer

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yeeaahh!! Veikia !! :) :)

Per anksti apsidziaugiau, Filmukai kuo toliau tuo labiau stringa, zaidimas pradejo nesamones daryti, kad net zaisti beveik neimanoma :)

Kartais gal per dideliu greičiu įrašei?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kartais gal per dideliu greičiu įrašei?

irasiau 4 greiciu pas mane maziausias

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yeeaahh!! Veikia !! :):D

Per anksti apsidziaugiau, Filmukai kuo toliau tuo labiau stringa, zaidimas pradejo nesamones daryti, kad net zaisti beveik neimanoma :)

Gerai čia viskas su tuo greičiu,esu nemąžai žaidimų įsirašęs visokiais greičiais 2x.4x6x8x visi veikdavo be problemų..Gal tiesiog šiaip blogas dvd papuolė...Šiaip man GOW2 visada užstrigdavo toje pačioje vietoje t.y. berods kur turi atskristi Ikaras ir Kratosas turi nuplėšti iš jo sparnus (kiek tada skaitinėjausi google,beveik visiems kurie turėjo problemų su šiuo žaidimu,jis irgi pakibdavo toje pačioje vietoje)...buvau iš rusų puslapio parsisiuntės kažkokią suspaustą GOW2 versiją,vat ten tai buvo lagas ir žaidimų ir filmukų,bet kažkaip pavyko užbaigti šį geimą...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man buna tokios nesamones kad zaidimo normaliai neuzkrauna, gali vaikscioti, bet nera priesu, gali pereiti kiaurai per kai kurios daiktus, ir panasiai. is pradziu taip nebuvo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiekas buvau isirases tu DVD9 versiju, tai visos striginedavo. is pradziu normaliai, o kuo toliau tuo labiau strigdavo. Kol galiausiai pastringa galutinai. Nezinau ar cia pachinti reikia ar ka. konsole PS2 fat SCPH-30004 R, chip'as modbo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

diskas gal nekokybiškas, arba gali būt ps2 lazerio problemos gal?

Galbūt ir lazeris,nes kaip minėjau anstesniame poste,pas mane niekas nestrigdavo iki tol kol nedaeidavau vietos su Ikaru,beje šį žaidimą tebeturiu įsirašęs į Verbatim diską,ne į kokį Acme,lievos firmos diskai irgi gali būti problemos priežąstis...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne

Ne į temą

Jau ne karta mata ,kai atrasai pats nezinodamas atsakymo jei nezinai geriau nerasyk.... klaidini tik zmones su savo atsakymais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.