alpino

Geraldas Sturonas. Nevagis, kaip buvo galvota

Rekomenduojami pranešimai

Manau geriau policija cia viska ir aiskinasi. Preke turejai gauti per savaite , o kaip supratau negavai ..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

90%, kad tas Deividas ir yra Geraldas ar bendrininkas koks :thumbsup4:

Gal poroj vietų tam chate išsidavė, kad šūdą mala. Tipo negali pažiūrėti kokios sumos ten vaikšto į jo tą sąskaitą, bet tas būdamas Danijoj nervuojas (tai iš kur žino, kad reiktų nervuotis), tai perduotų visus duomenis ar pats ten Danijoje pasižiūrėtų ir dabar galėtų su tavimi išsiaiškinti. Paskiau, jei parodė screenus, kad gauti pinigai ten už kelnes ir etc, tai ir išsiuntė, kurioj vietoj jam čia nuostolis?

Dabar teip lauksi liepos, paskiau rugpjūčio, kol pats užmirši savo šituos pinigus, susitaikysi su situacija, o tas kaip nepasirodys, taip nepasirodys, o tada jau šaukštai bus po pietų! Dar pavadinimą pataisei, tai išvis jam žiūrėk ir pinigai ir jokia garbė nesuteršta.

P.S Dar iš kur anas gavo tavo duomenis irgi geras klausimas? Iš kur žino, kad tu jį bandai apšmeižti?! Garantuotai pamatė, kad gerai nesibaigs, tai surezgė istoriją.

Redagavo narkase

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paziurek, kiek tas Devidas turi draugu Skype, gal sukurtas naujas profilis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

idomi istorija. kaip supratau tipo tas draugas viska pardavinejo, tada kazkas is kazkur at random pradejo pardavineti daigtus ir nurode jo saskaitos numeri.... tai koks pliusas is to tam kitam zmogui?? suprantu jeigu tas kitas tokias makles darantis zmogus turi priejima prie tos saskaitos, tada jis nusirasytu sau litus ir demesi nuo saves nukreiptu, bet dabar tai mazdaug kazkas for fun sugalvojo apsmeizti zmogu. labai jau keistai cia viskas skamba. :thumbsup4:

Supratai gerai. Tik va aš ir nepagaunu, koks tikslas, tam žmogui apgaudinėti šitaip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai, dabar atsakysiu į daugumos jūsų klausimus. Mano skype kurtas prieš 4 metus maždaug. Temos autorius pats gali viską pažiūrėti, kad acc jau buvo naudotas 27-05-2008. Kontaktų yra tiek kiek man reikia.

"bet tas būdamas Danijoj nervuojas" nu kai pamatai komentarų, kad su tavo duomenimis padarytas nusikaltimas ir viskas perduota policijai, ar tu nesinervuotum?

"kad gauti pinigai ten už kelnes ir etc, tai ir išsiuntė, kurioj vietoj jam čia nuostolis?" Nu daiktai jau išsiųsti, o pinigus tai manau reikės grąžinti. Tai kaip bus ne nuostolis?

"Dabar teip lauksi liepos, paskiau rugpjūčio, kol pats užmirši savo šituos pinigus, susitaikysi su situacija, o tas kaip nepasirodys, taip nepasirodys" Nu aš jam siūlau, gražinsiu iš savų, bet prieš tai tegul atsiunčia visus pinigų pervedimo screenus.

"P.S Dar iš kur anas gavo tavo duomenis irgi geras klausimas?" Susikuriau acc, užėjau į jo profilį, pažiūrėjau jo sukurtas temas ir ten radau jo skype nicką.

"tada kazkas is kazkur at random pradejo pardavineti daigtus ir nurode jo saskaitos numeri.... tai koks pliusas is to tam kitam zmogui??" Dabar tu galvok logiškai. Tarkim, aš einu į kokį skelbimų puslapį ir matau man patinkantį daigtą, aha 100lt. Gerai. Įdėdu skelbimą, kad parduodu ką už 100lt, nors jo reali kaina yra žymiai didesnė. Tuo tarpu susiekiu su tuo pardavėju, sutariam, kad nupirksiu, paprašai sąskaitos numerio ir sakai pinigus pervesiu per kelias dienas. Vėliau, atsiranda koks žioplys, kuris susivilioja jo siųlome preke, na sutariat, kad pirks ir tiesiog duodi pastarojo duomenis. O su pirmuoju, sutari, kad jis tau išsiųs autobusu, ten neprašo dokumento, tai galima siųsti ir tuo vardu iš kur gauti pinigai. Supratai ką norėjau pasakyti?

Na pradžiai atsakiau į jus dominančius klausimus. Dar bus? Ir nemanau, kad reikėtų taip iš kart žmogų į šuns dienas dėti.

Redagavo blazas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai, dabar atsakysiu į daugumos jūsų klausimus. Mano skype kurtas prieš 4 metus maždaug. Temos autorius pats gali viską pažiūrėti, kad acc jau buvo naudotas 27-05-2008. Kontaktų yra tiek kiek man reikia.

"bet tas būdamas Danijoj nervuojas" nu kai pamatai komentarų, kad su tavo duomenimis padarytas nusikaltimas ir viskas perduota policijai, ar tu nesinervuotum?

"kad gauti pinigai ten už kelnes ir etc, tai ir išsiuntė, kurioj vietoj jam čia nuostolis?" Nu daiktai jau išsiųsti, o pinigus tai manau reikės grąžinti. Tai kaip bus ne nuostolis?

"Dabar teip lauksi liepos, paskiau rugpjūčio, kol pats užmirši savo šituos pinigus, susitaikysi su situacija, o tas kaip nepasirodys, taip nepasirodys" Nu aš jam siūlau, gražinsiu iš savų, bet prieš tai tegul atsiunčia visus pinigų pervedimo screenus.

"P.S Dar iš kur anas gavo tavo duomenis irgi geras klausimas?" Susikuriau acc, užėjau į jo profilį, pažiūrėjau jo sukurtas temas ir ten radau jo skype nicką.

"tada kazkas is kazkur at random pradejo pardavineti daigtus ir nurode jo saskaitos numeri.... tai koks pliusas is to tam kitam zmogui??" Dabar tu galvok logiškai. Tarkim, aš einu į kokį skelbimų puslapį ir matau man patinkantį daigtą, aha 100lt. Gerai. Įdėdu skelbimą, kad parduodu ką už 100lt, nors jo reali kaina yra žymiai didesnė. Tuo tarpu susiekiu su tuo pardavėju, sutariam, kad nupirksiu, paprašai sąskaitos numerio ir sakai pinigus pervesiu per kelias dienas. Vėliau, atsiranda koks žioplys, kuris susivilioja jo siųlome preke, na sutariat, kad pirks ir tiesiog duodi pastarojo duomenis. O su pirmuoju, sutari, kad jis tau išsiųs autobusu, ten neprašo dokumento, tai galima siųsti ir tuo vardu iš kur gauti pinigai. Supratai ką norėjau pasakyti?

Na pradžiai atsakiau į jus dominančius klausimus. Dar bus? Ir nemanau, kad reikėtų taip iš kart žmogų į šuns dienas dėti.

Dabar realiau skamba, bet kol playmanas neatgaus savo 90lt, tol mes visiškai tavim nepatikėsim :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip LFxiksas sakė, tikrai dabar daug rimčiau atrodo. Kieta byla.

O iškur išvis atradai Playmaniją, kam tau jos prisireikė, negi draugo vardą googlinai be reikalo?

Jei tikrai taip yra, kaip sakai, tai tikrai malonu, kad dar yra tokių žmonių, kur ne tik save gina, bet ir draugą užtaria ir padeda, kai tas kažkur išvykęs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip LFxiksas sakė, tikrai dabar daug rimčiau atrodo. Kieta byla.

O iškur išvis atradai Playmaniją, kam tau jos prisireikė, negi draugo vardą googlinai be reikalo?

Jei tikrai taip yra, kaip sakai, tai tikrai malonu, kad dar yra tokių žmonių, kur ne tik save gina, bet ir draugą užtaria ir padeda, kai tas kažkur išvykęs.

Negooglinau, tačiau buvo kas užmatė skelbiu.lt forume. O pinigai bus gražinti iš mano sąskaitos iš jis atsiųs savo duomenis ir kai pats gausiu bent kiek kapeikų.

I playmaniją, ir pats karts no kartų vis užsukdavau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagal įstatymus turi "ieškoti" ir smulkesnes pinigus sumas - administracinė byla. Nepamenu dabar tiksliai nuo kurios sumos pradeda (berods jei viršija 1 MGL) nekalbu apie plėšimą ir kitus sunkius nusikaltimus susijusius su pinigų pagrobimu)) ikiteisminį tyrimą. Jei pradeda ikiteisminį tyrimą, tuomet viskas yra daug rimčiau, nes ikiteisminio tyrimo pareigūnas turi atsiskaityti prieš prokurorą, ir vykdyti jo duotus nurodymus. O administracinės byliūkštės lengvai nurašomos, jei nėra laiko arba tingi dirbti.

Nu as nesiginciju, cia viskas seniai jau buvo, draugui nepilnameciai chuliganeliai numuse veidrodeli, policininkas kuris priiminejo skunda buvo musu kaimynas, tai kaip kaimynui patare, jei nori kazko sulaukt rasyk minimum 75, gal smukesnes bylios stalciuos dulkes renka!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

supratau. blmb neblogai cia sugalvota visdelto :thumbsup4: gaila kad turbut paciu tu aferistu neiseis istraukti dienos svieson

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Užsirovė Arnelis ;D b***** šitie CSI tai geruliai

Redagavo Dwėsk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vaikų žaidimai. Keliauji į policiją su pareiškimu ir viskas.

Nu as nesiginciju, cia viskas seniai jau buvo, draugui nepilnameciai chuliganeliai numuse veidrodeli, policininkas kuris priiminejo skunda buvo musu kaimynas, tai kaip kaimynui patare, jei nori kazko sulaukt rasyk minimum 75, gal smukesnes bylios stalciuos dulkes renka!

Na administracinės bylos gan greitai pagal įstatymus turi būti išnagrinėtos ir dulkėti sunkiai gausis :thumbsup4:. O policininkas pažįstamas teisingai patarė, tik reikėjo didesnę sumą nurodyti tam, kad pradėtų ikiteisminį tyrimą.

Redagavo nobelis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir dar man toks atvejis jau girdetas kitame forume pries pora metu mazdaug pirko zmogus pardavejas isskrido , parase jo draugas . Tik nepamenu kaip baigesi

http://www.skelbiu.lt/forumas/informacija-apie-nesaziningus-pirkejus-pardavejus-4682.html

Mama

. Sveiki, dar vienas sukcius deda skelbimus i si tinklapi. Mes susidomejom siuo skelbimu http://www.skelbiu.lt/skelbimai/atristas..., aisku skelbimas jau pasalintas. Susitarem SMS del pirkimo, padarem avansini pavedima ir pardavejas dingo, tiek tel. jo isjungtas tiek aisku reikiamos prekes negavom. Kreipemes i policija, skunda parasem ant Greldo Sturono ( nes jo vardu buvo padarytas pavedimas).

p.s. blogai parasiau vadra Geraldas Sturonas. Bukit atsargus.....

sturonas

Mama, prasome parasykite savo tel. nr arba skype. Reikia pakalbeti, nes jus jau trecias zmogus apgautas naudojantis mano duomenimis

Manau parasyk ten , nes tas deividas gali buti tas zmogus apgavikas , kuris naudojas geraldo duomenym. Redagavo blistas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau parasyk ten , nes tas deividas gali buti tas zmogus apgavikas , kuris naudojas geraldo duomenym.

Ten aš pats ir rašiau. Nes juk reikia ir su ja susisiekti tokiu atveju.

Redagavo blazas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.