alpino

Geraldas Sturonas. Nevagis, kaip buvo galvota

Rekomenduojami pranešimai

Taip pat į draugus mane pakvietė kažkoks Deividas. Rašo, kad Geraldo draugas, kol kas offline, kai kažką parašis, pranešiu čia, jei dar kam nors įdomu, kas čia vyksta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Print screen naudok kita karta. Ir nenaudok to padidinto fonto, tik sunkiau skaityti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va žmonės, yra kiek kitaip. Paskaitę šį čatą su jo draugu, kai kas paaiškės. O tam kurį ką tik bandė apgauti, pasiūlyk tiesiog iš rankų paimti, įdomu ką sakys.

[18:37:28] Deividas: Geraldo Sturono draugas

[18:38:50] Deividas: Esi?

[19:54:26] Arneli.S[FCB]: Arneli.S[FCB] has shared contact details with Deividas.

[19:54:32] Arneli.S[FCB]: ?

[20:54:28] Deividas: Sveikas, reikia pagalbeti apie Geralda Sturona. Jis yra mano draugas ir, kad jis tave butu apgaves, tiesiog nera galimybiu. Jis jau nuo gegužės 26 ar 27 dirba Danijoje, o tave kaip suprantu apgavo visiškai nesenai.

Pries isvaziuodamas jis pardavinejo ten visokiu kedus, treningus ir panasias nesamones. Kai jis isvaziavo, man paliko ten kelerius kedus bei kelnes, sake neuzilgo turetu paiimti. Nu tai susisieke su manimi vieni pirkejai geguzes 29 vakare, daviau jo saskaitos nr, viska atsiunte pinigus, parode screena, kad tikrai pinigai issiusti. Nu galvoju gerai tada. Patikrinti ten tu visu perlaidu neturiu kaip, tai pasitikejau ir issiunciau viska autobusu, kaip jie ir prase. Bei pasake, kad veliau paiims daugiau. Nu gerai. po poros dienu, vel jie man paraso, tipo kelnes siandien jau paims, atsiuncia screena, kad pinigai pervesti. Nu ir vel issiunciu. Galiausiai man rodos ketvirtadieni ant vakaro, vel jie raso, sako vel perkam , nu gerai. Perkat, tai perkat. Sako as tau pinigus pervesiu siandien vakare arba ryt ryte. Ryt ant rytojaus vel atsiuncia screena, na as ir vel issiunciu. Niekas itarimu man nesukele, vardas pavarde ta pati, saskaitos nr tokie pat, nuotraukose, tai net nepagalvojau nieko. Taciau sestadieni ryte skambina man kazkas. Atsiliepiu, o ten kazkoks pacanas, man grasina, keikia sako pinigus gavai, o kur mano telefonas? Tipo as ten per skelbimus jam pardaviau kazkokia nokia. Bandau viska aiskintis, sako taigi as tau praaita ketvirtadieni pinigus pervedziau I tavo saskaita (Geraldo Sturono) visus 120lt. Ten mane toliau jis kolioje, o as nieko nesuprantu kas ir kaip. Kol galiausiai, dasilo man, kad kedus nike paradaviau uz 110lt+atsiuntimas tada. Taigi viskas sudidejo taip, kad as Geraldo vardu pardavinejau ten jo kedus, kelnes, o kazkas imetes dar kazkokiu skelbimu, kad kazka irgi parduoda (tavo atveju, kad parduoda zaidima, kito Nokia, trecio ten kazkoki kompiuteri) ir tik ji pardavus nurodo geraldo saskaitos nr ir jis lieka uz viska atsaingas. Taigi dabar jai gali palauk, kol jis grys is Danijos (Liepos viduryje) ir tada kai turesiu jo saskaitos visu israsus, tada galesim visi kartu viska issiaikinti. Manau suprantai ka cia mandziau parasyti, nes skubejau. Ir kai viska issiaiskinsim, tu turetum atsiprasyti del jo tokio apsmeizimo viesai. Gi nei as, nei jis nesame vaikai, kad rizikuotumeme del tokiu sumu susidurti su teisesauga.

[20:55:03] Arneli.S[FCB]: Žiūrint ar mes kalbam apie tą patį žmogų

[20:55:16] Arneli.S[FCB]: Matai, kad žmogus Danijoje, sąskaitos niekas neuždaro

[20:55:37] Deividas: Taciau ten reikia dirbti, o ne prie kompiuterio sedeti

[20:57:39] Arneli.S[FCB]: 17 metų pačiam, tai ar vaikai irgi klausimas

[20:57:43] Arneli.S[FCB]: Ne nežinau kaip čia yra

[20:58:06] Arneli.S[FCB]: Bet pinigų nuėjo į jo sąskaitą ar ne?

[20:58:11] Deividas: nu vaikai skaitosi 12-13 metu.

[20:58:23] Deividas: Tai jai issiuntei, reiskias nuejo

[20:58:59] Arneli.S[FCB]: Tai man užtenka, kad grąžintu pinigus ir aš nieko nemačiau negirdėjau

[20:59:27] Deividas: Tai jai rimtai taip bus nutike, tai pinigai tikrai bus grazinti. Taciau as neturiu dabar niekaip patikrinti.

[20:59:48] Deividas: Reikia laukti kol jis pats sugrys ir paziureti.

[21:00:47] Arneli.S[FCB]: Kada tas +- bus?

[21:00:55] Deividas: Liepos menesi

[21:01:13] Deividas: Net pats jis nezino. Kol darbo yra, tol negryzta.

[21:01:25] Arneli.S[FCB]: Suprantama, tokie laikai

[21:01:28] Arneli.S[FCB]: Okey, lauksim

[21:01:46] Deividas: Tikrai atsiprasom, jai taip bus nutike.

[21:02:11] Deividas: o kokia mokejimo paskirti jus esate uzrase?

[21:02:25] Arneli.S[FCB]: Žaidimas ar PS3 žaidimas

[21:02:30] Arneli.S[FCB]: Kažkas tokio

[21:02:34] Deividas: Tai gerai tada.

[21:02:35] Arneli.S[FCB]: Penktadienį siunčiau, tiksliai nepamenu

[21:03:12] Arneli.S[FCB]: O gal žinai jo sąskaitos kodą?

[21:03:21] Arneli.S[FCB]: Gal mes ne apie tą patį žmogų kalbam

[21:04:12] Deividas: Geraldo Lt90730001012****380

[21:04:21] Deividas: sita?

[21:04:32] Arneli.S[FCB]: [2011 m. birželio 9 d. 23:33] Žvejys:

<<< Geraldas Sturonas LT907300010126850380 Mokejimo paskirtis: zaidima

[21:04:43] Arneli.S[FCB]: Tada tikrai tas

[21:04:56] Deividas: Nu bet tokios nesamones darosi...

[21:05:17] Arneli.S[FCB]: Čia tik lietuvoj turbūt tokių daunų pasitaiko, kurie daro tokias nesąmones

[21:05:43] Deividas: Jums tai dar gerai, o jis i minusa beveik 300lt krenta.

[21:05:58] Arneli.S[FCB]: Jei ne paslaptis, kodėl?

[21:06:19] Deividas: Nu jai reikes dabar visiem grazinti pinigus kurie tariamai pirko.

[21:07:06 | Edited 21:07:13] Arneli.S[FCB]: Bet iš kitos pusės, tai nei pliusas, nei minusas. Juk gavot, tą patį ir grąžinat

[21:07:20] Deividas: Taciau drabuziai tai jau issiusti.

[21:07:35] Deividas: Jie ne uz dyka buvo.

[21:07:54] Deividas: O dabar kai pagalvoji, tai ir pavarde gali buti isgalvota.

[21:08:11] Deividas: Nes liepe siusti per autobuso vairuotoja, o ne per siuntu tarnyba ar pastu.

[21:08:20] Deividas: o ten dokumento jokio nepraso...

[21:08:20] Arneli.S[FCB]: Tai viskas aišku

[21:09:43] Deividas: Dabar ir jisai ten Danijoje nervuojasi..

Tiek užtenka, kad suprastumėme, kokia vis gi sušikta mūsų šalis, gal ne kiek šalis, bet patys gyventojai, ją tokią daro...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Print screen naudok kita karta. Ir nenaudok to padidinto fonto, tik sunkiau skaityti.

Aciu uz patarima, butinai pasinaudosiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu uz patarima, butinai pasinaudosiu.

Gal dar numerio paprašyk, pabandys paskambinti žmogus jam

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagal mane nesamones skiedžia tas jo draugas, 300lt minusas pardavėjui dėl žmonių kurie taraimai pirko kas čia per nesamonė? Tai kokias jie ten makles daro, jei čia būrys žmonių yra kuriem pinigus reik gražinti.

Redagavo Fisherman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir as kaskaip netikiu tipo negali jis ten pats patikrinti savo saskaitos :thumbsup4: jug tai uztrunka tik 10min krc nesamone

Redagavo manfreds

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

SU TUO DRAUGU MANO NUOMONE FAKE STORY

o kiek žinau gali įvikiui senaties terminas sueiti,jei nesikreipsi i policiją...

Redagavo Mykola

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir as kaskaip netikiu tipo negali jis ten pats patikrinti savo saskaitos :thumbsup4: jug tai uztrunka tik 10min krc nesamone

Klausk ne manęs. Sakė, kad su savim neturi tų kodų, kad prisijungti, taip kad...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausk ne manęs. Sakė, kad su savim neturi tų kodų, kad prisijungti, taip kad...

krc nesamone netikek nes jai nuoretu tai paprasytu kad atsiustu tuos kodus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesirisa kazkaip ta draugo istorija. Tipo parduoda zaidimus, PC ir t.t. kazkas, ir nurodo Geraldo saskaitos nr. Tai... wtf?

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

idomi istorija. kaip supratau tipo tas draugas viska pardavinejo, tada kazkas is kazkur at random pradejo pardavineti daigtus ir nurode jo saskaitos numeri.... tai koks pliusas is to tam kitam zmogui?? suprantu jeigu tas kitas tokias makles darantis zmogus turi priejima prie tos saskaitos, tada jis nusirasytu sau litus ir demesi nuo saves nukreiptu, bet dabar tai mazdaug kazkas for fun sugalvojo apsmeizti zmogu. labai jau keistai cia viskas skamba. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.