Laula

LiteOn DG-16D2S-O9C Nulauzimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, sugalvojau nusilauzti savo xbox. Jieskojau tutorialu bet sunkiai man sekasi, paskui pastebejau sita: http://www.elitemodscene.com/wiki/index.php?title=Tutorial_for_Stock_83850C_Lite-ON_drives . Cia kaip supratau parodyta kaip isgauti DVD-KEY nelituojant ir nieko neperkant. Ar taip imanoma? Jei ne, tai gal galit linka duoti kaip isgauti dvd kay tik lituojant? Mano dvd:

LiteOn DG-16D2S-O9C

FW Ver: 83850C

HW Ver: A0A2

Dekui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, sugalvojau nusilauzti savo xbox. Jieskojau tutorialu bet sunkiai man sekasi, paskui pastebejau sita: http://www.elitemodscene.com/wiki/index.php?title=Tutorial_for_Stock_83850C_Lite-ON_drives . Cia kaip supratau parodyta kaip isgauti DVD-KEY nelituojant ir nieko neperkant. Ar taip imanoma? Jei ne, tai gal galit linka duoti kaip isgauti dvd kay tik lituojant? Mano dvd:

LiteOn DG-16D2S-O9C

FW Ver: 83850C

HW Ver: A0A2

Dekui.

DVD romas v1 ar v2 ? jei nezinai koke virsija prisijunk ir su JF ir patikrink.

O dareisi pati naujause dash update ? Jei padarei tavo FW ver jau nebe 83850 o 02510 turiu atveju reike probe 3 nusipirkt gali is ck3.co.uk ir siuncia i lietuva.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

DVD romas v1 ar v2 ? jei nezinai koke virsija prisijunk ir su JF ir patikrink.

O dareisi pati naujause dash update ? Jei padarei tavo FW ver jau nebe 83850 o 02510 turiu atveju reike probe 3 nusipirkt gali is ck3.co.uk ir siuncia i lietuva.

Update nesidariau, nes kiek skaiciau tai po update dvd key kitoj vietoi atsiranda. Mano planai issiimt key'u uzsiupdeitint ir tada nusilaust. Pirktis del vieno karto manau nelabai apsimoka, jau geriau uz 50lt nusilausiu. O versija tuoj paziuresiu

PS: o ant pacio dvd romo parasyta kokia versija? Ar reikia butinai per JF? Pas mane Linux stovi, tai nezinau ar yra JF Linuxam

Tai va, Xboxa isardziau, o versijos ten nera parasyta. Rytoj nusinesiu pas drauga ir ten pajungsiu. Uztenka tiesiog pajungti DVD roma prie pc, paleisti JF ir rodys viska ar reikia ir instaliuoti kazka?

Redagavo Laula

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Update nesidariau, nes kiek skaiciau tai po update dvd key kitoj vietoi atsiranda. Mano planai issiimt key'u uzsiupdeitint ir tada nusilaust. Pirktis del vieno karto manau nelabai apsimoka, jau geriau uz 50lt nusilausiu. O versija tuoj paziuresiu

PS: o ant pacio dvd romo parasyta kokia versija? Ar reikia butinai per JF? Pas mane Linux stovi, tai nezinau ar yra JF Linuxam

Tai va, Xboxa isardziau, o versijos ten nera parasyta. Rytoj nusinesiu pas drauga ir ten pajungsiu. Uztenka tiesiog pajungti DVD roma prie pc, paleisti JF ir rodys viska ar reikia ir instaliuoti kazka?

Koke data raso ant dvd romo ? Jei mazesne negu july 2009 tai turbut v1 jei didesne data tai turbut v2.

Jei v1 tai uztenka half tray finta padaryt ir key isgausi.

Jei nori 100% isitinkint reike per JF spaust LO83info ir jei gausi zinute ,kad pajungt driva su 1/2 open tray tada reiskesi v1 yra o jei ne tada v2.

Redagavo Starscream

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Koke data raso ant dvd romo ? Jei mazesne negu july 2009 tai turbut v1 jei didesne data tai turbut v2.

Jei nori 100% isitinkint reike per JF spaust LO83info ir jei gausi zinute ,kad pajungt driva su 1/2 open tray tada reiskesi v1 yra o jei ne tada v2.

Drivo data July 2009, tai reiskias v1. Nu vistiek kai lausiu pamatysiu. Dabar is kur gauti naujausius failus? JF, cfw?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik pamirshot jei LT arba LT+ irasyta tai be MRA arba Probe key nebeishgausit...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik pamirshot jei LT arba LT+ irasyta tai be MRA arba Probe key nebeishgausit...

Pas mane nieko nebuvo irasyta, stock.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane toks pats dvd romas ir as noreciau atsinaujinti cfw is 1.51 i naujausia bet neturiu dvd key tai man taip pat nereikia jokiu probe ar papildomu prietaisu norint ta key isgaut? beja pas mane senas kompiuteris todel nera sata plokstes, tai gal galetumet koki linka numest kokios man reiketu? dekui <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia man dabar biski nesamone yra. Atsisiunciau JF 0.1.84.Beta ir paleidziant ji meta toki error: The application failed to initialize properly (0xc0000135). Click on OK to terminate the application. Kame problemos? Windows XP SP3 neseniai perrasyti.

Edit: susitvarkiau, perkeliau .dll failiuka i system32 bandysiu toliau kazka daryti

Edit2: Paaiskinkit kaip viska daryti. Spaudziu LO83info tada ismeta kad padaryt half tray, padarau. Tada raso kad pilnai atidaryti, atidarau ir nieko, raso failed. Viska bandziau daryti ijungus xbox ir isjungus. Prasau paaiskinkit labai nuosekliai

Redagavo Laula

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip atsiversk jungle flasher gida ir ten pasiskaityk :} viskas parasyta db nuoseklumo nezinau, tik zn kad kai bandysi su jf flashint be nk tai lus kompas tai per dosflasha geriau, nebent turi modernia motinine kuriai p* jei nand'as tuscias ir nekimba os tuomet.

1. ijungi boxa su uzdarytu dvd romu, pajungtu sata is kompo, ikistu vaizdo kabeliu (kad neisijungtu per 30 sec), ir paprastu laidu kuris jungia xbox korpusa su pc korpusu varinis laidas gali but, tipo izeminimas, (gali netiket, nedet bet jau vieni prisizaide taip).

2. atsidarai jf ten dvdkey32 pasirenkis avo dvd roma darai , 83 .key file, arba LO83info kaip pats nori visvien mum tik rakto reik dabar.

seki nurodymus, rasy atidaryt iki puse dvd roma, atidarysi isjungsi nuo dvd romo maitinima NE NUO XBOXO!!!, tuomet uzdarysi ranka kol pajausi vidury toki sunkuma vienoj vietoj stumiant, ten bus ta vieta, ijungsi maitinima tesi nurodymus ir bandysi jei nenuskaito vel bandai, bandai, bandai kol nuskaitys :} stumdai ta stalciu suveikia viskas ten tik reik ranku nenuleist, turesi rakta tuomet galesi , kist rakta i fw, pasidaryt cfw.bn

3. pasidarysi bootable usb flasha, atsisiusi dosflash 1.9 dosini 16bitu visam pakete buna jis, ir ikelsi i flesiuka dosflasha ir cfw.bin

4. uzbootinsi is bioso fleshiuka, comand laine rasysi dosflash.exe

5. prades vendorint dvd romus matysi savo pasirinksi ji nesukant gumos su juo n spaudysi kur nereikia.

6. padarysi liteon E istrins nanda dvd romo

7. vel darysi comand laine dosflash.exe tuomet ant to pacio skaiciaus prades vendor mode ieskot spausi yes, atjungsi ir vel ijungsi dvd romo maitinima, atras chipo modeli, tuomet tesi viska kaip 5,6 (BET PERSPEJU FLASHINANT LITEON'a JI GERIAU ISARDYT IR ATJUNGT LAZERIO JUOSTA NES SUDEGT GALI LAZERIS IRGI BUVO ATVEJIS TOKS, AISKU NE MAN) punkte ir tik ivesi W raide ir paklaus cfw failo ivesi cfw.bin ir spausi yes. prades flashint.

TOKIU FLASHINIMO BUDU NEPAKIBS WIN NIEKO NEATSITIKS IR GAN GERIAUSIAS MANO MANYMU BUDAS BE FLASH TOOLU TAIP DIRBT.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip atsiversk jungle flasher gida ir ten pasiskaityk :} viskas parasyta db nuoseklumo nezinau, tik zn kad kai bandysi su jf flashint be nk tai lus kompas tai per dosflasha geriau, nebent turi modernia motinine kuriai p* jei nand'as tuscias ir nekimba os tuomet.

1. ijungi boxa su uzdarytu dvd romu, pajungtu sata is kompo, ikistu vaizdo kabeliu (kad neisijungtu per 30 sec), ir paprastu laidu kuris jungia xbox korpusa su pc korpusu varinis laidas gali but, tipo izeminimas, (gali netiket, nedet bet jau vieni prisizaide taip).

2. atsidarai jf ten dvdkey32 pasirenkis avo dvd roma darai , 83 .key file, arba LO83info kaip pats nori visvien mum tik rakto reik dabar.

seki nurodymus, rasy atidaryt iki puse dvd roma, atidarysi isjungsi nuo dvd romo maitinima NE NUO XBOXO!!!, tuomet uzdarysi ranka kol pajausi vidury toki sunkuma vienoj vietoj stumiant, ten bus ta vieta, ijungsi maitinima tesi nurodymus ir bandysi jei nenuskaito vel bandai, bandai, bandai kol nuskaitys :} stumdai ta stalciu suveikia viskas ten tik reik ranku nenuleist, turesi rakta tuomet galesi , kist rakta i fw, pasidaryt cfw.bn

3. pasidarysi bootable usb flasha, atsisiusi dosflash 1.9 dosini 16bitu visam pakete buna jis, ir ikelsi i flesiuka dosflasha ir cfw.bin

4. uzbootinsi is bioso fleshiuka, comand laine rasysi dosflash.exe

5. prades vendorint dvd romus matysi savo pasirinksi ji nesukant gumos su juo n spaudysi kur nereikia.

6. padarysi liteon E istrins nanda dvd romo

7. vel darysi comand laine dosflash.exe tuomet ant to pacio skaiciaus prades vendor mode ieskot spausi yes, atjungsi ir vel ijungsi dvd romo maitinima, atras chipo modeli, tuomet tesi viska kaip 5,6 (BET PERSPEJU FLASHINANT LITEON'a JI GERIAU ISARDYT IR ATJUNGT LAZERIO JUOSTA NES SUDEGT GALI LAZERIS IRGI BUVO ATVEJIS TOKS, AISKU NE MAN) punkte ir tik ivesi W raide ir paklaus cfw failo ivesi cfw.bin ir spausi yes. prades flashint.

TOKIU FLASHINIMO BUDU NEPAKIBS WIN NIEKO NEATSITIKS IR GAN GERIAUSIAS MANO MANYMU BUDAS BE FLASH TOOLU TAIP DIRBT.

Dekui labai, nepagalvojau kad reikia nuo drivo atjungt maitinima. Kazkaip labai sudetinga atrodo su tuo flashu, geriau darysiu iprastiniu budu. Dabar turiu Dummy.bin Identify.bin Injuiry.bin Key.bin Serial.bin ir atsisiunciau cfw, bet ten yra keli aplankalai. Pirmas vadinasi LiteOn_Post_13141 ir jame yra failai LTPlus-025v1.9.bin ir dar vienas aplankalas OFW kuriame yra orig-02510C-1c000.bin. Kitas yra LiteOn_Pre_13141 ir jame failai LTPlus-748v1.1.bin LTPlus-838v1.1.bin LTPlus-838v2v1.1.bin LTPlus-934v1.1.bin ir OFW aplankalas. Tai kaip supratau man reikia LT+ v1.9, tai tik ji kelti i JF/fimware? Ir daryti taip: spaust Liteon erase, tada isjungt ir ijungt 1 sek ir paskui write spaust? Beje, xboxa jau uzsiupdatinau. O jeigu kazkas nepavyks su tuo isjungimu/ijungimu tai bus galima atitaisyti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui labai, nepagalvojau kad reikia nuo drivo atjungt maitinima. Kazkaip labai sudetinga atrodo su tuo flashu, geriau darysiu iprastiniu budu. Dabar turiu Dummy.bin Identify.bin Injuiry.bin Key.bin Serial.bin ir atsisiunciau cfw, bet ten yra keli aplankalai. Pirmas vadinasi LiteOn_Post_13141 ir jame yra failai LTPlus-025v1.9.bin ir dar vienas aplankalas OFW kuriame yra orig-02510C-1c000.bin. Kitas yra LiteOn_Pre_13141 ir jame failai LTPlus-748v1.1.bin LTPlus-838v1.1.bin LTPlus-838v2v1.1.bin LTPlus-934v1.1.bin ir OFW aplankalas. Tai kaip supratau man reikia LT+ v1.9, tai tik ji kelti i JF/fimware? Ir daryti taip: spaust Liteon erase, tada isjungt ir ijungt 1 sek ir paskui write spaust? Beje, xboxa jau uzsiupdatinau. O jeigu kazkas nepavyks su tuo isjungimu/ijungimu tai bus galima atitaisyti?

Kai jau turi key pasidaryk naujause dash update ir reikes tau isirasyt 1.9 02510 cfw atrodo taip vadinasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai jau turi key pasidaryk naujause dash update ir reikes tau isirasyt 1.9 02510 cfw atrodo taip vadinasi.

updeita pasidariau, cfw atisisusiu, bet kaip viska daryti? Gal ikelti ta 1.9 02510 cfw i JF/fimware ir isnaujo traukti key, tada kai istraukia pasiulo irasyti cfw. Man tik sitas budas aiskus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O nepaprasciau perskaityti tutoriala, esanti jungleflasheryje?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kazka padariau. Atrodo lyg ir irasiau LT+v1.1 galima kaipnors paziureti kokia versija ir ar nusilauziau neirasant disku, nes as ju dabar neturiu. Parasysiu JF loga, gal pridirbau nekazka:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

JungleFlasher 0.1.84 Beta (250)

Session Started Thu Jun 16 16:16:34 2011

This is a 32 bit process running on 2 x 32 bit CPUs

portio32.sys Driver Installed

portio32.sys Driver Started, thanks Schtrom !

Found 4 I/O Ports.

Found 1 Com Ports.

Found 8 windows drives A: C: D: E: G: H: I: J:

Found 0 CD/DVD drives

Loading firmware file C:\Documents and Settings\Laurynas\Desktop\dsf\Dummy.bin

MD5 hash: 5677c12b31bbc12f988ff8b072f1567b

Inquiry string found

Identify string found

Drive key @ 0xA030 000CF028A4BFE4E3DC0379397327456F

Firmware Osig: [PLDS DG-16D2S 8385]

Firmware is: LO83info Extract

Auto-Loading firmware file C:\Documents and Settings\Laurynas\Desktop\JungleFlasher.0.1.84.Beta(250)\JungleFlasher v0.1.84 Beta (250)\firmware\LTPlus-838v1.1.bin

MD5 hash: 020325ef05290fa80baec9863041a11c

Genuine LT plus v1.1

Drive key @ n/a 77777777777777777777777777777777

Firmware Osig: [PLDS DG-16D2S 8385]

Firmware is: LT-Plus 1.1

Spoofing Target

DVD Key copied to target

Target is LT - ID strings not copied to Target

Serial data copied from Source to Target

Lite-On-Erase NOT sent

Sending Lite-On-Erase request to port 0x0170

..............

Drive returned Status 0xD0

....................

Serial flash found with Status 0x72

Manufacturer ID: 0xC2

Device ID: 0x11

Flash Name: MXIC(MX25L2005)

Flash Size: 262144 bytes

Getting Status from port 0x0170

SPi flash found with Status 0x72

Sending Chip Erase to Port 0x0170

Erasing:

Writing target buffer to flash

Writing Bank 0: ................

Writing Bank 1: ................

Writing Bank 2: ................

Writing Bank 3: ................

Flash Verification Test !

Reading Bank 0: ................

Reading Bank 1: ................

Reading Bank 2: ................

Reading Bank 3: ................

Write verified OK !

Tai kaip? Gerai padariau ar ne? Kazkodel kai keliau LT+ v1.9 mete err kad neranda LT+ v1.1 tai ikeliau v1.1

Edit: prijungiau xboxa prie tv, jokiu error nemete, idejau originalu zaidima, nuskaite pazaidziau kaip ir veikia viskas. Tai vienintelis budas patikrint ar nusilauziau tai nusipirkt diska ir zaidima isirasyt?

Redagavo Laula

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.