multikist

Kaskas barska

Rekomenduojami pranešimai

Pirma posta skaitei?

Kam jam skaityt savo posta?
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nieko tam slimui nera mano Fatas krito nuo stalo i zeme toki groteles plostikines luluzo ir daugiau nieko

Redagavo audirs4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Geriausiai yra laikyti x'a horizantalioje padetyje ir fsio, nei jis kris, nei kokie diskai susibraizys, man jau taip buvo su dj hero.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip ir uzbaigsiu visa sia istorija :innocent: Nusiperku xbox 360 Slim 250GB Nyderlanduose. Parsinesu namo viska kita diena nesiau iskrito is dezes ir trenkesi i zeme... pakeliu pavartau kazkoks garsiukas lyg varztukas begiotu viduje... galvoju nuluzo kazkas :) nesu atgal nunesu sakau barska cia man ir t.t sako nesk su cekiu i apacia kitoj pastato pusei. nunesu ten mane vel siuncia i virsu kad apziuretu tie pardavejai. Ateinu iki ju paaiskinu kad kazkas barsa ir nenoriu tokio naujo daikto :D Jie man ant cekio uzrase kazka sako eik i apacia vel nesuosi i apacia savo ta xboxa ten jau ji pajima. uzpildau lapus ir einu i virsu ten uzlipu nueinu i virsu pas tuos pacius kur man uzrase gedima. jiem sakau kad pasimt ar man reik is lentynos kita? sako ne eik prie kasu ten bus ... nueinu ten vel siuncia i virsu paismt is lentynos :D pasimu is lentynos kita imusa man nauja ceki duoda parsinesu namo.. pavartau tas pats garsas :D tai arba "NEIMANOMAI" kazkaip nutiko taip kad perdejo i kita deze istryne avatara mano supakavo ir uznese vel i virsu tarp kitu xboxu arba paprastesnis atsakymas kad ant visu ju slim'u taip :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

tai cia viskas aisku koks gedimas buvo... KREIVOS, ATGRUBUSIOS RANKOS TAVO :innocent:
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai kad yra garantija nuo bukumo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

skaitau istorija sita ir galvoju ar bus grazi pabaiga :D pasirodo olandijoje reikia lakstyt aukstyn zemyn kad gautum kita konsole :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet tai ot esi irgi zmogus... Ismete and zemes, ir nesa i garantini.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.