Battlestar

PSP strategy games

Rekomenduojami pranešimai

Žinok aš pats ieškojau ir neradau ničnieko panašaus į Age of Empires. Buvau radęs kažkokį trailerį strateginio žaidimo su labai ilgu pavadinimu, prisimenu tik kad pavadinimas prasideda History Channel. Bet nei geimplėjaus nei parsisiųst niekur neradau, net nežinau ar iš viso buvo išleistas tas žaidimas ar ne.

Tad ko gero galbūt net ir nėra nė vieno stratego, kas yra tikrai gaila, nes net ir ant telefonų visai įdomių strategų yra :D

Jeigu klystu tai pataisykit, bet sakau pats gan ilgai ieškojau ir neradau nė vieno stratego.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

WARHAMMER 40K: SQUAD COMMAND labai patiko,ne kartą perėjau.Beje ant psp veikia psone žaidimai taip kad visas strategijas kurios yra ant psone gali pasileisti ant psp :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Field Commander,Tom Clancy's End War,Lord of the Rings Tactics :D

Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visi jūsų išvardinti yra ėjimų strategijos žanro žaidimai. O Battlestar klausė apie Age of Empires tipo strategijas.

Beje pats bandžiau Warhammer 40k: SC ir nelabai patiko, man tai toks nuobodus pasirodė :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man LAAAABAI warhammeris patiko. islaiko ta epine space marines dvasia ir vietom sunkokas pasidaro. ne viena man pamoka praejo medziojant eretikus vietoj to kad apie juos skaityciau :)

tas zaidimas apei kuri kalbejo dar (history channel......) http://www.gamespot.com/psp/strategy/thcgreatbattlesofrome/index.html

o kaip matome is visu zaidimu saraso cia:

http://www.gamespot.com/games.html?platform=1024&category=Real-Time+Strategy&type=games&mode=top&sort=views&sortdir=asc#

is esmes tai yra dar sid meyer's pirates ir viskas....

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

MGS Acid ir Acid2 yra tikrai ganetinai strateginiai. o PC RTS niekas nekurtu ant PSP :chan:

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

advance wars 1, 2. Gba zaidimai, bet juos nesunku paleist per psp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.