tamulionis

MMA

Rekomenduojami pranešimai

Ziuriu UFC ir strikeforce pagrinde aisku neatsisakau ir kitu lygu. Megstamiausi Tai visu pirma Shane Carwin ,o zemiau Brian Bowles ir Vitor Belfort.(Beje jei sukuri tema tai ir pats pasakyk ar ziuri ir koki megstamiausi :thumbup:)

Redagavo Batista

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žinoma UFC ir Strikeforce :thumbup: o mėgstamiausi kovotojai tai Mark Hominick, Jon Jones, Junior Dos Santos, Urijah Faber.

Matau patinka Carwin'as, tai kaip tau UFC 131?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu prigavo nieko nepadarysi ,bet manau remachas klostytusi aisku kas cia zino ,bet nepribaige Carwino :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

UFC!! Geriausi man Thiago Silva, George St. Pierre ir RASHAD EVANS. labai gaila, kad niekaip neiseina gaut UFC 2010, nes kur naudoti tai online pass'o reik ir buna ant naudotu jie na, panaudoti, o man toks zaidimas be online'o nieko vertas. :)

na, jis puikus, bet toki turet ir negalet zaist onlaine, tai kaip narkomanui turet doze ir neturet adatos :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

UFC!! Geriausi man Thiago Silva, George St. Pierre ir RASHAD EVANS. labai gaila, kad niekaip neiseina gaut UFC 2010, nes kur naudoti tai online pass'o reik ir buna ant naudotu jie na, panaudoti, o man toks zaidimas be online'o nieko vertas. :)

na, jis puikus, bet toki turet ir negalet zaist onlaine, tai kaip narkomanui turet doze ir neturet adatos :)

Jei tau online svarbiasuai tai geriau patarciau ea sports mma pasiimt daug daugiau galimybiu online aisku rosteris ne toks kaip undisputed bet man asmeniskai gameplay daug geresnis. Redagavo Batista

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai irgi kaip užtaikau vakare pažiūrėt per eurosportą, strkeforce dažniausiai rodo, prieš kelias dienas rode kaip zaromskis antram raunde į kaulus gavo, kažkaip keistai pasirodė, labai daug ginasi ir pagulde ant žemes kelis kart.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu linkęs prie muštynių (nepatinka tik boksas), tad pasižiūriu MMA. Nepasakyčiau, kad domiuosiu labai, nes tikrai neatpažinu kovotojų visų dar. Šiaip gyvai nežiūriu, nes vis kiek žiūriu programose, nerandu, kad rodytų pvz per EuroSportą nieko (neskaitant bokso, kuris man nepatinka). Šiaip galima net pasakyti, kad nesidomiu, bet galima sakyt, kad ir domiuosi. Toks neutralus esu. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu linkęs prie muštynių (nepatinka tik boksas), tad pasižiūriu MMA. Nepasakyčiau, kad domiuosiu labai, nes tikrai neatpažinu kovotojų visų dar. Šiaip gyvai nežiūriu, nes vis kiek žiūriu programose, nerandu, kad rodytų pvz per EuroSportą nieko (neskaitant bokso, kuris man nepatinka). Šiaip galima net pasakyti, kad nesidomiu, bet galima sakyt, kad ir domiuosi. Toks neutralus esu. :)

Per eurosportą dar rodo kikboks'ą per fight club, bet gan retokai karta i dvi savaites, kartais kas savaitę, priklauso nuo turnyru skaiciaus, megiamiausia mano laida kolkas, o siaip mma rodo per eurosport 2 nuo 23 val vos ne kiekvieną diena, dazniausiai strikeforce'as būna, bet kartais ufc parodo, nors tai beveik tas pats.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per eurosportą dar rodo kikboks'ą per fight club, bet gan retokai karta i dvi savaites, kartais kas savaitę, priklauso nuo turnyru skaiciaus, megiamiausia mano laida kolkas, o siaip mma rodo per eurosport 2 nuo 23 val vos ne kiekvieną diena, dazniausiai strikeforce'as būna, bet kartais ufc parodo, nors tai beveik tas pats.

Nu va, kaip gaila. ES2 pas mane nerodo... Kickboksą vakar atrodo rodė mačiau, bet tik tokias kovas, kurios KO baigėsi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pride FC 4 ever :) Neziuriu varzybu, nebent kelis irasus is senesniu kovu. Pats treniruojuos boksa, muay thay, BJJ, MMA jau keli metai, tai tenka sudalyvaut interclubinese kovose :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.