tVenc

iXtreme LT+ 1.9

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki susidūriau su problema flashinant. Pas mane dabar xbox'as ką tik po dashboard update'o, tai taip išeina, kad jame dabar stock firmware, ir aš noriu perflashint į LT+ 1.9. Raktą turiu tik notepad'e , padarau open target firmware ir manual spoofing, bet nežinau ką daryt su source firmware, nes ten lieka tuščia, originios fw dummy.bin aš neturiu.... Beje, dvd key man irgi nerašo verified.

Ne į temą

kodel ant dvd key neraso verified nors firmware tool 32 viskas parinkta. http://host-photo.com/photo_hotlink.php?f=xxxxxxxxxxxxxxxxxxx2.JPG
jau nuflashinta.

Kaip issprendei?

Redagavo Matoxas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki susidūriau su problema flashinant. Pas mane dabar xbox'as ką tik po dashboard update'o, tai taip išeina, kad jame dabar stock firmware, ir aš noriu perflashint į LT+ 1.9. Raktą turiu tik notepad'e , padarau open target firmware ir manual spoofing, bet nežinau ką daryt su source firmware, nes ten lieka tuščia, originios fw dummy.bin aš neturiu.... Beje, dvd key man irgi nerašo verified.

Kaip isprendei?

Jei neklystu sitam oficialiam gide buvau kazkada rades kaip atkurt tuos failus jei turi rakto koda.

http://www.mediafire.com/?154u0m57yk3k7yj

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip issprendei?

ten ir neturejo rasyt ,jei jau turi istraukes dvd key seniau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Turiu Phat Lite-on'a su upgradintu dashboardu bet be key. Ir noriu nusiflashinti į 1.9. Ar pavyks man tai padaryt, viską darant pagal šį gidą: http://www.playmanija.lt/forumas/t26357/gidas-xbox360-liteon-dvd-romo-flashinimas-is-lt-11-i-lt/? Ir ar pavyks ištraukti key su naujausiu JungleFlasheriu? Iš anksto dėkui už atsakymus! <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki , o jei as nelosiu online , tai nebutina flashintis i sia fw? o mano dabartinis dashboard fw lt+ 1.1

Redagavo domasa69

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki , o jei as nelosiu online , tai nebutina flashintis i sia fw? o mano dabartinis dashboard fw lt+ 1.1

tikrai neverta dabar , kai išeis LT 2,0 su naujo diskų formto palaikymu tada flashinkis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Official release of C4E's iXtreme LT+

- Supports Benq and Liteon Drives (74850, 83850V1, 83850V2, 93450)

- Optimized PFI code to accommodate AP25 SS data

- Defeats current AP25 protection

- Protects console from logging AP25 violation

- Full disc stealth used by default

- Waveless booting, disc images are assumed to be correct!

- Split-Vid used as default

Toliau paaiskinsiu ka reiskia tie skaiciukai. LTPlus-748v1.1 748 yra pirmi dvd romo pavadinimo skaiciai. PAVADINIMAS ISSPAUZDINTAS ANT DVD ROMO. Pvz: 74850C

Patchint zaidimus su abgx reikia!!!

Redagavo Th1cKA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Turiu Phat Lite-on'a su upgradintu dashboardu bet be key. Ir noriu nusiflashinti į 1.9. Ar pavyks man tai padaryt, viską darant pagal šį gidą: http://www.playmanija.lt/forumas/t26357/gidas-xbox360-liteon-dvd-romo-flashinimas-is-lt-11-i-lt/? Ir ar pavyks ištraukti key su naujausiu JungleFlasheriu? Iš anksto dėkui už atsakymus! <_<

Deja sio gido neuzteks jei turi LT arba LT+ firmware.

Official release of C4E's iXtreme LT+

- Supports Benq and Liteon Drives (74850, 83850V1, 83850V2, 93450)

- Optimized PFI code to accommodate AP25 SS data

- Defeats current AP25 protection

- Protects console from logging AP25 violation

- Full disc stealth used by default

- Waveless booting, disc images are assumed to be correct!

- Split-Vid used as default

Toliau paaiskinsiu ka reiskia tie skaiciukai. LTPlus-748v1.1 748 yra pirmi dvd romo pavadinimo skaiciai. PAVADINIMAS ISSPAUZDINTAS ANT DVD ROMO. Pvz: 74850C

Patchint zaidimus su abgx reikia!!!

Papildau, kad po naujausio updeito MS suvienodino visu PHAT Liteon dvdromu firmware, t.y kad dabar 74850, 83850V1, 83850V2, 93450 Liteon dvdromai turi viena bendra firmware, t.y 025x. Todel, jeigu jus trauksit key is liteon DVDromu jums betkokiu atveju rodys 025x fw. Tai nera blogai, neishsigaskit ir rasykit LT+ 1.9

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikrai neverta dabar , kai išeis LT 2,0 su naujo diskų formto palaikymu tada flashinkis.

o kada ji zada buti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kada ji zada buti ?

Tai tikriausiai su GOW3 pasirodis, nes pirmas zaidimas su ap2.5 buvo fable 3 jei neklystu.Tai todel as manau kad su GOW3 bus bet tai tik mano nuomone

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O nupatchinus ap 2.5 žaidimus su abgx yra didesne tikimybe gauti baną? Ar ta pati tikimybe kaip ir su paprastais neoriginaliais žaidimais?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O nupatchinus ap 2.5 žaidimus su abgx yra didesne tikimybe gauti baną? Ar ta pati tikimybe kaip ir su paprastais neoriginaliais žaidimais?

Ta pati.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kiek kainuotu irankiai flesinimuisi paciam?

Jei turi dvd key ir Sata jungti motininej tai 0lt, jeigu neturi dvd key, bet turi 1.6fw tai tada irgi 0lt, jeigu reikia probe, tai geriau jau nest meistrui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.