Devion

Xbox pristatymas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, galvoju siandien/rytoj uzsisakyt xbox 360 slim'a is playmanijos parduotuves. Ar xbox'as bus man pristatytas tiesiai y namus? Jei taip, kokia pristatymo kaina? Be to ar galima paprasyti, kad atveztas xbox'as turetu 0225 fw versija? Atsakymu reikia skubiai!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O ko tu taip nori kad butu 0225 fw versija?Siaip jo dar nenuflesino...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu, nes iki galo menesio turi atsirast fw. Tada iskarto ir flashinsiu.

EDIT: Neseniai skambinausi y parduotuve, ten pasake, kad slimu su flashinama versija neturi, todel ir noriu 0225.

Redagavo Devion

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

DPD siuntų tarnyba - pristato prekes Jums į namus. Prekės išsiunčiamos tik gavus apmokėjimą bankiniu pavedimu. Pristatymo terminas 2-4 darbo dienos.

Paskaityk daugiau info cia: http://www.playmanija.lt/forumas/index.php?app=custompages&module=view&section=display&do=show&pageId=3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekuj Gmr.

Paskutinis kl: Ar galima pasirinkti kokia fw versija xbox'as tures?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei pirksi Slima jis tures originalia fw. Dvdromas turetu buti Liteon 0225 mano spejimu.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskutinis kl: Ar galima pasirinkti kokia fw versija xbox'as tures?

Taip, yra 0225 firmware. Jei palauktum iki tol kol bus išleistas nulaužimas - galėtum įsigyti jau 'sutvarkytą' konsolę.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, yra 0225 firmware. Jei palauktum iki tol kol bus išleistas nulaužimas - galėtum įsigyti jau 'sutvarkytą' konsolę.

Vau! Tada teks palaukt ;)

Dekuj tau.

EDIT: Girdejau, kad 0225 fw iseis jau sita menesi, o Lietuvoje bus galima konsole flashinti tik kita menesi.

Be to flashinimas bus brangus- 150-200lt ;S

Redagavo Devion

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galėtum įsigyti jau 'sutvarkytą' konsolę.

Pats planuoju pirkti,ant kiek brangiau kainuotu sutvarkyta konsolė?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perkant iskart nulauzta konsole kaina butu 100-150lt brangiau mano spejimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• So, so. Tokia europetiška Stellar Blade versija (bent jau taip pasirodė). Pasižiūrėsim kas išeis.
    • Jau turiu. Early acsess buvo 02 06, pilnas paleidimas 02 11 visoms patformoms. Na ka gi - nauja Civilizacijos serija visada šventė!!!. Žaidžiu priepuolimais per sūnaus kompą, taigi dabar esu pirmos sesijos pabaigoje. Vizualai puikia padarytas, toks labiau kaip Civ V ramesnis stilius, dėl gamplay tai daug visokių naujovių. Puse kontento aišku dar įdės eigoje. Turiu ir konsoline versija ž atrodo identiškai, bet su pulteliu žaidžiasi sunkai, visgi tai yra PC žaidimas. Daugiau apie įspūdžius parašysiu kiek vėliau. To be continued kaip sakoma😄
    • Šitas. Po kokių gerų pusės metų gulėjimo stalčiuje (nors 2 buvo puikiai suėjęs) pagaliau užsikabinau ir labai patinka. Gėda prisipažinti, bet kelis kartus bandžiau pradėti ir mesdavau priėjęs pirmą rimtą encounterį zombių kaime - pradžioje vis nesuprasdavau kad jų visų nereikia bandyt išžudyti, o tik atsilaikyti kurį laiką😁 Bet dabar veža kaip turi būt, esu gal kokiam 9 chapterį. Formulė pparasta, bet visa dar smagi. Ir tiesa dabar jau puikiai optimizuotas. Performance mode ant vanilines PS5 labai gerai atrodo.
    • Šito laukiu. Jeigu patiko Returnal (o man patiko), patiks ir šitas.  Mūsų dabartinėje remasterių ir remaikų eroje vis kažkas tai naujo. Be to Housmark gerai daro😀 
    • Na šitas gali būti visai nieko, bent jau man asmeniškai patiko. Pačios kovos gal ir nestebuklingai, bet exploringas jau bus toks kaip žada (be jokių markerių, pagalbų, viską pats turi sužinot) visai veža. 04.09.2025
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos