SwPro

Vercia susimastyti

Rekomenduojami pranešimai

Tiesiog labai priverte susimastyti sis video, tj nusprendziau pasidalint :thumbup:

Redagavo SwPro

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiekvienas renkasi savo gyvenimo buda. Jis pats yra kaltas, kad taip isitrauke i zaidimus, cia nereikia klatinti zaidimu, tai tik paprastas dalykas, kuris psichiskai sveikam zmogui niekaip pakenkti negali. Kad prarado zmona, tai cia tik pacio durnumas. Zaidimai nera kalti del zmoniu savikontroles neturejimo.

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Truputi pritariu sitam video, truputi ne. Pvz. man patinka zaist, nes labai, bet nereiskia, kad as ten nolifinu visa diena. Reikia moketi subalansuoti viska. Kad ir zaidimai, tai nieko blogo nematau (jei su saiku). Pralinksmeji, atsipalaiduoji ir su draugais net nuejes gali ten pvz kasiuko ar fules sulost. Nu cia toks sudetingas dalykas yra, o kadangi as dar nemoku nieko aiskiai pasakyt, tai manau nieks nieko nesupratot.. :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar viska isdestysiu, pats kaltas kad vienas yra, storas, nesiseka ar panaisia, nemokejo gyvent, nemokejo deliot laiko geimingui, nemokejo atsirinkt zaidimu dabar punktais.

1. zaidimai gali but gyvenimas, bet geriau tuscio laiko tarpuose, kai nera niekaip tiesiog jegu dirbt, ar nera progos su draugais but.

2. zaidimai PAMOKO imkim istorinius zaidimus, strateginius, loginius bliam gali daug ko ismokt, kad ir paprasti zaidimai tu gali semtis tonas ikvepimo is ju, nes uz zaidimo slypi kurejas jis kuria, toks jo darbas, o sukurt kazka nera lengva.

3. Mokek pasvert kas tau svarbiau, ir turek ryzto sustot.

4. atsakyk viena karta draugam ne, kita kart jie nekvies, pasakyk, kad tau geriau zaist nei su jais but jie taves tikrai isisakys, PAKVIESK DRAUGA KARTU PAZAIST tai netgi suartina.

5. nera jokio dalyko kuris neturetu iseities, visur galim padaryt atsaka ir tai galima istaisyt.

6. Laikas gyvenime nesvarbus net geriausi dalykai buna trumpiausi jei prazaidei visa gyvenima bet turi nors viena atsiminima ne is geimingo kuris tau nusveria visus prisiminimus zaidziant tai jau pasiekimas, aisku kuo ju daugiau tuo geriau paciam.

7. Stenkis tapt kazkuo pirmiausia, o veliau ziurek hobiu.

8. Geimingas neturi tapt svarbesniu dalyku, nei realybe, jei jau ikliuvai you're fucked up.

9. Pinigai taip man ir gaila ju, bet todel ir pirataujam, kad sutaupytume, o kas vertas pinigu tik ta ir perku ir ar noriu to kolekcijoj.

10. Zaidimai igauna verte visuomet gali juos parduot ir gaut po laiko daugiau nei sumokejai :}

11. As pats toks buvau, bet ismokau sudeliot kas yra svarbiau. aisku tai didziule dalis mano gyvenimo, bet tiesa kad man pati technika svarbesne nei zaist, man patinka ispaust is consoles viska, pakilt virs standartiniu galimybiu, o lauziant, tobulinant, modinant igauni ivairiapusiskos patirties, paprasciausiai aiskintis tenka net ir bendrus dalykus kuriuos pritaikai tame.

12. Zombiu apoklaipsej zinosi kur saut "SHOOT EM IN A HEAD"

galiu vardint ir vardint, tiesiog bicas pathetic ir pervelai susiprato jo cia reikalas ir nereik cia verst ant zaidimu o ant galo pasakyt kad as pries juos nk neturiu, nes TU TURI JEI KALTINI TAI JOG GYVENT NEMOKI.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Asmeniškai pačiam yra tekę atiduoti neikainojamas gyvenimo akimirkas dėl žaidimo tačiau džiaugiuosi kad taip yra nutikę nedaug kartų.Žaidimus žaidžiau nuo 5 ar 6 metų ir manau žaisiu dar ilgai (dabar man 16).O tas kieno gyvenimo istorija yra paremtas tas video yra silpnavalis žmogus,viskam reikia jausti saiką.Man pačiam video žaidimai yra hobis kuris padeda prastumti laiką o ne praleisti gyvenimą,vis dažniau pastebiu jog tiesiog nerandu žaidimams laiko.Ypač kai vasara atsibundi 10-11h,pasėdi pora valandų prie pc ar konsolės,pavalgai ir išeini kur nors su draugais ir dažniausiai naktį gryžus norisi tik nusiprausti ir gulti į lovą (kartais būna kad dar žaidi iki 2-3 ryto,bet tik jeigu randi tam jėgų ir noro ),beje pas mane per mėnesį yra ir kelios dienos kurias visiškai paaukoju žaidimam,nes būna tiesiog kai ryte atsibundi ir norisi tik dingti kokiam nors virtualiame pasaulyje,nebūtinai kokio naujo žaidimo o kad ir nežinia kiek kartu pereito psone ar segos žaidimo.Asmeniškai aš randu laiko ir draugams,draugėms,mokslams,bet kartais trūksta noro(mokausi vidutiniškai),šeimai,sportui ir žaidimams (bet gaila kad pastaruoju metu jiems randu mažiausiai laiko).

Dėl to jauskit saiką ir viskas bus normaliai,svarbu nenuvertinti save.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gerai kad jus visi tokei stiprus ir zinot kur sustot? bet nevisiem taip yra. bet tiesiog rimtai kai pagalvoji kiek laiko suryja toks dalykas kaip zaidimai tai graudu pasidaro. esme ne tame kad kai kviecia draugai sakysim "GTFO NUB IMMA PWNIN ZMOBIEZ!" bet tai kad kai su jais iseisim nemokesim bendros kalbos rast, nes mes tik apie zombius ir zinosim ir kur ten koks COD intelis guli. vat kas man blogiausia is zaidimu tai yra sunaikinami socialiniai igudziai ir reali gyvenimiska patirtis. aisku nesakau karts nuo karto koki sedevra smagu palosti, bet kartais buna perdaug (ne vienas pas mane zaidimas istorijoje po 100H gameplay, jau net neminiu 40h+)

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia jau priklauso nuo zmogaus, pvz. as neiskeiciu kazko i zaidimus, zaidziu tada kai nera ka veikt, o kai zmogus iskeicia seima, darba arba mokslus i tai, tada tikrai negerai. Cia tas pats, kad del to pacio kaltintum televizija ar panasius uzsiemimus. Hobis yra laisvalaikio praleidimo dalis ir tam reikia turet saika.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, giliai nelindus užtenka turėti sveiką protą ir saiką, kad realaus gyvenimo neiškeisti į virtualų. Nors ir tai ne pats blogiausias įprotis būtų :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku, jei atsikeli ryte ir pradedi žaist ir naktį, kai eini miegot baigi, tai čia problema yra, bet pvz. aš (kaip manau ir dauguma) žaidžiu kai nėra ką veikt, atsiranda laisvo laiko, kartais aišku ir paprastai atsisėdi pažaist, bet neiškeisčiau draugų ar šeimos į žaidimus. Reikia turėti galvą ir žaisti saikingai ir viskas bus tikrai OK.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Svarbiausia nepamiršt, kad tai tik žaidimas. Daug ką užhipnotizuoja tie 'leveliai', turnyrai ir t.t. Imi treniruotis, stengtis kitus aplenkt, nes laimėti yra malonu. Bet galiausiai tai tėra žaidimas, kuris jokios naudos tau neduoda. Galit ginčytis, kad "mokina mąstyt" ir t.t., bet yra dalykų gyvenime, kurie mokina mąstyt 1000x labiau negu žaidimai, tad nereikia jų taip sureikšmint..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įdomią diskusiją kažkas užvedė žaidėjų forume... Aš, pavyzdžiui, nematau nieko blogo tame, kad žmogus praleidžia daug laiko prie žaidimų. Tarkim, tai yra mano žalingas įprotis. Nu ir kas? Rūkymas irgi žalingas įprotis. "Bet juk laikas praleistas prie žaidimų žaloja mūsų socialinį gyvenimą". Nu ir kas? Alkoholis tai padaro dar baisesniais būdais. Žodžiu, šiuo šizofrenišku monologu noriu pasakyti, kad visi mes turim mėgstamiausius užsiėmimus, kiekvienas žino, kaip norėtų lesti SAVO laisvalaikį. Todėl aš nematau nieko blogo, kad vieni renkasi klubus, kiti skaitymą, kažkas žvejybą, galbūt kažkam patinka miegoti. O yra žmonės, kuriem patinka žaisti kompiuterinius žaidimus. Galbūt su draugais, kompanijoj, o gal ir vieni - tai jų pasirinkimo laisvė. Gyvenam laisvoj šaly ir visi teiginiai, kad "reikia jausti saiką", "žinok ribas!" skamba lyg koks įstatymas ar pamokymas. Kodėl aš turiu daryti tai, ką daro kiti, kas man nebūtina ir ko aš nenoriu? Mano manymu, žaisti (taip pat kaip ir užsiiminėti kitokia veikla) reikia tiek, kiek norisi, jei tai netrūkdo pareigoms atlikti. O pareigoms aš priskiriu: konstituciją, mokesčius, moralės ir sąžinės turėjimą (10 Dievo įsakymų - kam aktualu).

IMHO

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.