AGENT47

NBA 2K12

Rekomenduojami pranešimai

Kaip suprantu tai per patį xbox prisijungi prie interneto ir atsisiunti nemokamai. Jeigu klystu , kas nors pataisykite. Dabar bandžiau, tai dar neleidžia.. Kada Lietuvos laiku turėtų leist atsisiųst ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

va cia galit siustis pats katik parsisiunciau http://www.xbox360iso.com/nba-2k12-demo-t461423.html

NU ka isbandziau ta demo.Suzaidziau 6 rungtyne.Pirmas 4 pralosiau,5 suzaidziau lygiosiom o 6 jau laimejau.Na man bent jau tai daug geresnis nei 2k11.Visu pirma tai prezentacija tai nuostabi,atroda tarsi tikra kase ziuretum.Pries rungtynes roda toki kaip ir miksiuka.Rugtyniu metu kartais paroda lentele kur roda kiek ten pries kazkiek laika kazkuri komanda spurtava kitu dvieju nespejau pamatyt.Nezinau ar cia tik demo toks dalyks yra bet gal bus ir pilnam zaidime,kad paroda desinio kampo apacioj tokia reklama su james ir dirku kur jie atliek post move ir rasa kada bus zaidims parduotuvese.Kai baudas mete bosh rode praeitu metu statistika jo.Visu antra gameplay atroda kazkiek pasikeites.Driblings labai tikrovisks.Bet buva labai sunku prasiverzt kad ir kiek bandziau niekaip.Bet cia turbut del to sudetinguma lygia didelio.Bandziau su fake shot pagasdint ir tada verztis bet ne velnia tik iskele rankas bet i virsu nesoka o kai bandziau verztis uzstoja kelia vistiek.Bandziau atlikt dejimu,bet per visas 6 suzaistas rungtynes neatlikau nei viena.bet cia turbut demo yra isjungta,nes lbj fast breake mete is po kases o ne krove isvirsaus.O gal as tik nemokejau :huh: .Patika man AI.Pagrinde kamuoli heatuose laike lbj,Bet ieskoja atsidengusiu komandos draugu.Sunku buva gynyboj,nes jei ginies kone bet kaip tiesiog nebespeji prie sava dengiamoja,gynyboje zaidejai susikeic vietom pvz kidd apsikeite vietom su rudy(rudy denge chalmares o kidd wade).jei atsirand atsidenges zmogus kraste tai ji butinai pasieks kamuolis.Arba man pasirode arba kamuolis kiaurai zaideju nebein o atsitrenk i juos ir gauna perimtas kamuolis. Nuo bloku priesininkai stengias issisukt,banda kuo ilgiau ore issilaikyt ar prazanga isprovokuot.Metimai visu ziauriai gerai padaryti.Su dirku nesveiku metimu jo atlikau :) .Grafiskai irgi geriau atroda nei pirmtaks.Taturuotes nesveikai detalios,zaideju veidai irgi gerai atrode(bet man tik rudy nepatika nes atroda grynai taip pat kaip nba 2k11(jis ten man lievai atroda)).Ziurovai tokie pat kaip praeitais metais tik gal daugiau tu zmoniu.O apie komentatorius nieka negaliu pasakyt nes jie isjungti.Dar reiks isbandyt kaip i uzribi isein ar i pirmas eiles sok gelbedami kamuoli :) Tiesa zaidi tik su mavs persijungt i heat neina.Nu zodziu sits tikrai geresnis nei nba 2k11.Cia mana nuomone ir prasom ja gerbti PEACE :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip , kadangi Demo tai čia daug ko neleidžia. Pats katik išbandžiau ir mano nuomone tai tikrai patobulėjęs nuo 2k11. Grafiškai veidai atrodo dar tikroviškesni ir labai išdirbtos visos smulkios detalės. Pats žaidimas nejaučiu kad pasikeitęs labai jau būtų, prasiveržt tikrai išeina , dėjimai irgi. Viskas tvarkoj. Ką jau čia naujo nuo 2k11 prigalvosi , bet vistiek daug detalių naujų , nauji žymėjimai meniu , statistikos ir kitų langų stiliai naujesni. Vis įdomiau. Visus privalumus ar minusus žinoma pamatysime , kai išeis pilna versija. Ten kampe kur rodė Lebron'ą ir Nowitzki tai tikriausiai, kad tik demo versijoje yra , vėliau tokiu pat būdu turbūt informuos apie sekančias varžybas , rodydami kaip du komandų lyderiai grumiasi :thumbsup4: Nebloga mintis. Skaičiau kad bus kažkas naujo su metimu , baudų metimu , bet bent kolkas Demo versijoj to nepastebėjau. Na kaip visad, už demo versiją, tai žinoma 10/10 <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Truputi naujienas akim praverciau, bet nepastebejau, kad butu uzsiminta apie All-Star Weekend. Tai visgi bus My Player moder 3p shootout, dunk contest ir kiti event'ai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokiai ofw jis bus isleistas?

Tai aiškus, kad ne 3.55 :D bus tikrai 3.6+

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na išbandžiau vakar vakare naująjį NBA 2k12.. To pasekmės - mažai miego , sunkus rytas prieš paskaitas :) Žaidimas tikrai sudomino. Naujas žaidimo režimas su All time greatest - įdomus. Paprasta idėja , rungtynių nemažai , bus ką veikt. Na dėl bugų , daug nepastebėjau , tik va per my player mod'ą , kai pasirinko pirmame rate mane , 15 numeriu , neužskaitė achievement'o "Get drafted as a lottery pick in the NBA draft in My Player mode." . Pačios rungtynės pradideda visai kitaip , įdomesni pristatymai komandų , daug įžvalgų , statistinių duomenų parodoma. Nauji muzikos takeliai ir t.t. , šie dalykai ne itin stebina mane. Daug sunkiau apsivaryti ir įkrauti kamuolį iš viršaus , turbūt aš nemoku žaist , nes man per 3rungtynės nei kart nepavyko įdėt , pasenau :rofl: Aišku kaip daugelis tikėjosi , tai my player mod'e bus tik all star game ir rookie game , jokių atskirų 3pts , dunk konkursų. My player mod'e patiko kad iškart gauni sužaist vieneerias runtynes, po jų 3- 4 interviu su komandomis ir iškart rodo nba draft. Žinoma , naujovė ten su alga ir pinigais , yra daug jų išleidimo būdų , gali paaukot , gali pirktis skill points ir t.t. Na , daug nesiplečiant , man , kaip nba 2k serijos fanui , šis žaidimas yra idealus . Dėl bugų tai , ateis update'as ir ištaisys viską . Na jeigu kas bandysit į live prisijungt , kurtis accountą 2k , parašykit kaip ten kas :) Taigi,NBA 2k12 skiriu 9/10

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant PSP yra visos galimybės, kaip ir ant pc ar kitų konsolių? Pvž alga ir panašiai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai net nezinau ar imsiu nba 2k12, nes siais metais nba 2k11 uznolaifinau gatavai. Crew suloses 247 games. online ranked 150~. ir my player apie 320. Grynai atsibodo.

Cia tik maniske nuomone, bet manau 2k12 bus taspats, tik istaisytais bugais, truputeli patobulintas ir tiek...

Sake kad sunkiau žaist yra ir idomiau, gali straipsni paskaityti http://games.lt

Mažai bugu, bus atnaujinimu, online be LAG'o

Redagavo Beatmaster

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant PSP yra visos galimybės, kaip ir ant pc ar kitų konsolių? Pvž alga ir panašiai?

Toks pat kaip ir praėjusių metų :whistling: jokių naujovių

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Toks pat kaip ir praėjusių metų :whistling: jokių naujovių

Viena naujove yra nors ji tureje but jau 2k11 tai jordan challange

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai algų nebus? Noriu įsitikint, nes gal ne taip supratau ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.