AGENT47

NBA 2K12

Rekomenduojami pranešimai

Čia man vienam kartais palagina žaidžiant ? Pastebėjau žaidžiant my player mode'ą , kad puolime kats nuo karto pradeda striginėti. Gal bugas kažkoks ? Beje kaip kam sekas su my player ? Kiek jau pasiekėt ? :mellow: Gal kas jau įvykdėt tuos all star challenge ? :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Čia man vienam kartais palagina žaidžiant ? Pastebėjau žaidžiant my player mode'ą , kad puolime kats nuo karto pradeda striginėti. Gal bugas kažkoks ? Beje kaip kam sekas su my player ? Kiek jau pasiekėt ? :mellow: Gal kas jau įvykdėt tuos all star challenge ? :P

Frame rate'as kritinėja kaip ir ant 2k10, man irgi taip būna, nieko čia blogo, bet erzina šiek tiek :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tiesa pasakius uzsidejas si game issiziojau :) Tokio game dar nesumates, kad taip mane suzavetu, SUPER game! Nu my player losiu tai labai idomu, tik nzn kas ten kaip pradedi rungtynes ir buna tavo vardas, reitingas ir skaiciai, nu ten taskai zinau, kdl as ju negaliu nauodti? :( Is anksto didelis Aciu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tiesa pasakius uzsidejas si game issiziojau :) Tokio game dar nesumates, kad taip mane suzavetu, SUPER game! Nu my player losiu tai labai idomu, tik nzn kas ten kaip pradedi rungtynes ir buna tavo vardas, reitingas ir skaiciai, nu ten taskai zinau, kdl as ju negaliu nauodti? :( Is anksto didelis Aciu :)

Kalbi apie skill points ? Tu juos gali naudoti :) Eini per my player , skill points ir susidedi juos ten kur tau reikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kalbi apie skill points ? Tu juos gali naudoti :D Eini per my player , skill points ir susidedi juos ten kur tau reikia

Jo apie Skill point, tai zinau kur aiti, tik kdl man kaip ainu rungtynes zaisti, raso Skill points 83000 earned, ir as ju negaliu naudoti, kaip uzeiti detis skill points tai tik tiek buna kiek rungtynese gaunu. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo apie Skill point, tai zinau kur aiti, tik kdl man kaip ainu rungtynes zaisti, raso Skill points 83000 earned, ir as ju negaliu naudoti, kaip uzeiti detis skill points tai tik tiek buna kiek rungtynese gaunu. :)

Ten rašo iš viso kiek esi surinkęs :)

Jo , ten total skill points , kiek jau esi surinkęs :) Nelabai suprantu kam to reikia.. Vistiek jų nesusigražinsi nes išleidi ant stats'ų kėlimo :) Keista rodymo naujovė

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ką pakeliam iki 80 overall savo playerius ir einam su crew daryti visą pasaulį :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ką pakeliam iki 80 overall savo playerius ir einam su crew daryti visą pasaulį :)

Per kiek laiko pakeli savo player iki 80 overall ? :) Gal kažkokia gudrybe naudojies ar paprastai žaidi rungtynes ir renki skill points ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš dar nepakėliau, sulošiau vos 6-7 rungtynių. nba2k 11 man užteko pakelti iki 80 maždaug iki playoff pabaigos, tada konferencijos finale pralošiau. patekčiau į fanalą, ten su key game x2 ant 12min bučiau dar daugiau gavęs. 2k 10 tik po 1,5 sezono tiek pasiekiau.

gudrybe paprasta, per key game statai 12 minučių ir monstrinį kiek įmanoma daugiau (metimai, praveržimai, pasai), dzin kad statistika sugadinsi - bus laiko ja pagerinti, kai turėsi metimo overall gerą. o taip surinksi per mačą ~50-70 taškų, įveiksi milestone, bus dar taškų, pradžioje siūlyčiau į statistiką nežiūrėti, vis tiek tave pakvies į naujokų All Stars ir tapsi Rookie MVP kai per mačą rinksi po 20-40 taškų. Tik nepamiršk, nustatymuose pakeisti kėlinuko laiką kompiuteriui nuo 12min į 5min (simulation time ar kaip). tada visi kiti mačai irgi vyks po 5min kaip ir pas tave ir nebus tokios žiaurios statistikos, kai tavo komanda įmėtą po 50 taškų bendrai, o kiti po 100 :)

Redagavo KypuTeTpaBy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš dar nepakėliau, sulošiau vos 6-7 rungtynių. nba2k 11 man užteko pakelti iki 80 maždaug iki playoff pabaigos, tada konferencijos finale pralošiau. patekčiau į fanalą, ten su key game x2 ant 12min bučiau dar daugiau gavęs. 2k 10 tik po 1,5 sezono tiek pasiekiau.

gudrybe paprasta, per key game statai 12 minučių ir monstrinį kiek įmanoma daugiau (metimai, praveržimai, pasai), dzin kad statistika sugadinsi - bus laiko ja pagerinti, kai turėsi metimo overall gerą. o taip surinksi per mačą ~50-70 taškų, įveiksi milestone, bus dar taškų, pradžioje siūlyčiau į statistiką nežiūrėti, vis tiek tave pakvies į naujokų All Stars ir tapsi Rookie MVP kai per mačą rinksi po 20-40 taškų. Tik nepamiršk, nustatymuose pakeisti kėlinuko laiką kompiuteriui nuo 12min į 5min (simulation time ar kaip). tada visi kiti mačai irgi vyks po 5min kaip ir pas tave ir nebus tokios žiaurios statistikos, kai tavo komanda įmėtą po 50 taškų bendrai, o kiti po 100 :)

Aha, geras pastebėjimas :) O kaip šitam naujam 2k12 žinoti kada key game ? Ankščiau , per 2k11 tai rodydavo paspaudus play next game. O dabar screenas toks pat kaip ir paprasta , ne key game loštum. Kažkur turbūt nurodyta kurios rungtynės key , kurios ne ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.