Simas07

Kiek kainuoja flashinimas? Ar tai geriau nei chipinimas?

Rekomenduojami pranešimai

siaip cipas isvis atsijungia kai nori lost online,o su ixtreme gali,todel cipint isvis nera verta,siaip atsisiuntus zaidima ji tiesiog patikrini su tam tikra programa kuri parodo ar jis yra stealth,ir viskas,gali keptis ir zaisti,ir nebijoti naudotis live

oooo turiu tau kaip ir klausima:

kur man toke prokse gaut?

ir iskur tokius games siustis?

ai ir dar pastebiojau apsurda yra game 4.8gb tai toki butinai kept tik i dl? ar gal aina kokiu pora dainusku ismt ir i dvd paprasta kept? ir ar ais?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ai ir dar pastebiojau apsurda yra game 4.8gb tai toki butinai kept tik i dl? ar gal aina kokiu pora dainusku ismt ir i dvd paprasta kept? ir ar ais?

kur gaut-klausk scalmano,jis zino.siaip ji vadinasi XDVDMulleter

siuskis is linkomanija.net

kur tu matei x360 zaidima 4.8GB ? tiksliau koks jo pavadinimas ;)

Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

beveik visi geimai is torentu bus jau padaryti stealth,o jei nebus tai per ta pacia programa pats gali pasidaryt ta stealth,bet vistiek kiekviena nera sunku patikrint pries kepant,nes gali bereikalo ismest 10 litu i bala

siaip viska jei yra galimybe geriausia siustis is lt puslapiu,kaip Linkomanija ar torent.lt,ten greitis geras

siaip visus x360 zaidimus reikia kepti i DSL diskus be isimciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu gal kas galetumet duot man linkomanijos pakvietima, ar sep kitu torentu pakvietimu buciau labai labai dekingas xfiniti64@gmail.com ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

XDVDMulleter yra nepatikima. tai jau patvirtinta (blogai isrelyzintus zaidimus ji praleidzia, kaip stealth).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

XDVDMulleter yra nepatikima. tai jau patvirtinta (blogai isrelyzintus zaidimus ji praleidzia, kaip stealth).

o kokia tada naudot vietoj tos patartum

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas zinot ar patikima flashint xbox'a kompineje netoli rasos ginazijos kalnieciu rajone Kaune.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As pagalvojau ta turbut pats flashinsios xbox'a o gal zinot ten kur buvo ar ir yra (tiksliai nzn) vadimas ten stealt gamus pardavineja?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dimitrijaus ten kompaske prie rasos gimnazijos kalnieciuose, uzeinu kartais kai pasigyncit noriu (uzknisa jis mane) ;)

Nenesk pas ji, nes jis pas edma veza ir dar sau uzsimeta koki 50lt. is kart pas edma nuvezk geriau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.