televizorius

Dashboard Update 2011 Ruduo

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Na as tu nauju zaidimu nezaidziu. Pas mane LT+ v1.91. PES 12 veikia ir gerai, nes ta tik tezaidziu :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Na as tu nauju zaidimu nezaidziu. Pas mane LT+ v1.91. PES 12 veikia ir gerai, nes ta tik tezaidziu :thumbup:

Ne į temą

genijus.. :wacko:
Ne šiaip va dabar pasidariau, veikia ACR su TU, tai manau nieko naujo :D Redagavo Dwėsk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

genijus.. :thumbup:
Ne šiaip va dabar pasidariau, veikia ACR su TU, tai manau nieko naujo :wacko:

Kaip tu pasidarei? Nes man neveikia su Tu nei Bf3 nei Mw3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal būtų įmanoma šį dashbord'o atnaujinimą parsisiųsti ir įsirašyti į flashiuką ir po to įrašyti į X360?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki. isikeliau nauja updeita ir neveikia dabar neivienas zaidimas iki tol ejo visi gal kas zino kame cia beda ir ka daryt?

sveiki. isikeliau nauja updeita ir neveikia dabar neivienas zaidimas iki tol ejo visi gal kas zino kame cia beda ir ka daryt?

susitvarke buvau nepadares restarto po instaliavimo dabar eina visi gal kam pravers si info.

susitvarke buvau nepadares restarto po instaliavimo dabar eina visi gal kam pravers si info.

deja maniau susitvarke pasirido ne pazaidi keles minutes ir ismeta error failed to authorize disc. gal kas turi kokiu minciu kame beda ir ka daryt? dekui uz atsakymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

deja maniau susitvarke pasirido ne pazaidi keles minutes ir ismeta error failed to authorize disc. gal kas turi kokiu minciu kame beda ir ka daryt? dekui uz atsakymus.

Ne į temą

Nenusišnekėk kitą kart su savo vertinga info :DD
Redagavo Dwėsk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Koki tu updata padarei? Jei dae.bin atnaujino tau, tada su title update bandyk pasileist, o jei perflashino i ofw(o taip negalejo but jei pasileidzia piratiniai zaidimai), tada flashink i cfw. Parasyk normaliai, nes neatspesim mes kas ten tau atsitiko. Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Persiflashink i nauja fw.

gal turi kokios info ar linka kaip daryt su tittle updeitu nes nelabai zinau kaip tai darosi dekui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pala, tai pasakyk koki tu updata padarei tiksliai. Skaiciukus pasakyk koks pas tave dashboard'as yra.

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

fw lt 2.0 dashboard'as 2.0.14699.0 kur praeita diena isejo.

Redagavo kauke00

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai dabar nelabai suprantu.. As galiu update'int konsole? Mano fw 1.91 flashinta

Gali

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.