scalman

Windows 8 / 8.1

Rekomenduojami pranešimai

O tai cia kur jus naudojat, tai ne galutine versija? Dar keis kazka iki isleidimo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O tai cia kur jus naudojat, tai ne galutine versija? Dar keis kazka iki isleidimo?

galutine. nieko nekeis.siaip yra skirtingos versijos kurios na kai kuom skiriasi. bet pagrindas tas pats vistiek.tiesiog appu pildosi padoriai . dabar jau ju ten tikrai normaliai yra. ,zaidimu matau pasipilde ir pan visko. saunu :thumbsup4: ir laikrodis atsirado :megusta:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kiek laiko gali naudot neaktyvaves?

cia sunku pasakyt tiksliai. bet daugiau nei 30 dienu tai tikrai. panaikini priminimus apie aktyvavima ir tiek. siaip viena buvau ir aktyvaves pilnai. kitus kartus nepavyko. o dabar net nemeginu. kad nieko netruksta ir taip kaip yra. negaliu personalizuot? su spec appu galiu :megusta: o visa kita veikia pilnai.be to greit instalinasi. ir tikrai greit bootinasi net ir su 1gb ram tiktai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai manau palauksiu kol atsiras koks aktyvatorius, kaip dabar - windows loader. Bet jei sakai, kad niekas nesikeis galutinej versijoj, tai nezinau...gal jau dabar verta rasytis win8, nes kaip suprantu jie man geriau eis ant 1GB ram'u negu win7 Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai manau palauksiu kol atsiras koks aktyvatorius, kaip dabar - windows loader. Bet jei sakai, kad niekas nesikeis galutinej versijoj, tai nezinau...gal jau dabar verta rasytis win8, nes kaip suprantu jie man geriau eis ant 1GB ram'u negu win7 Nuotrauka

na nuo kitu duomenu irgi priklauso. isirasai ismegini ,. netinka,gryzti i win 7. is no problem here. kiekvienas renkames. nieks niekam nieko nekisa. gali letai veikt ir del seno hdd ar jau daug naudoto su issimeciusiais sektoriais pvz ..na tik kaip pavyzdys. man veikia padoriai. ypac seni aparatai pajaucio skirtuma kai pvz pirma karta savo egzistavime paleidzia youtube 720p video kokybe ar net ir 1080p . ko iki siol su jokiu browseriu negalejo padaryt. kaip naujai gime plesia video klipus senukai :melvin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del programu isjungimo taip jo near,bet labia greitai galima nueini su pele I virsutini kairi kampa , ten parodo visus app kurie aktyvus ir tiesiog padarai jiem close. nzn ar tai butu patogiau daryt su touch valdymu ,kazkaip nemanau kad tampymas kiekviena karta is kampu su pirstu butu labia patogu. su pele irgi nera patogu per labai.

problema tie kurie nu nezino kad jas isvis reikia uzdarinet.tai jas taip ir paliks ir jos bus aktyvios visa laika. nes tikrai pacios neissijungia bent jau tiek kiek meginau laukti as.

del kitko. va teko perrasinet OS vel .buvo Win 7 , po to Win 8 daviau pasinaudot .tai dabar jau norejo Win 8. kad ir neaktyvuotas ir nera pilnai visur lietuviu kalbos normaliai,bet na toks visai patrauklus. ai kazkokia nesamoninga ideja buvo jiem patalpint laikrodi kazkur neaisku kur. jo nera niekur ant Metro lango. ten eik I kampa issitraukt meniu tada parodys laikrodi. o siaip jei nori zinot kiek h ..negali to zinot :melvin:

problema tiem kad naudojas facebook nemazai. nera normalaus fb app. yra tik isskaidyti fb zmones , fb fotkes ,ir pan. bet normaliai kad fb tai reikia eit per dekstopini fb. kaip ir email normaliai nera. yra pastas bet jame tik viena email ten patalpini. nelabai patogu. android veikia tuose dalykuose daug geriau ir aiskiau .

didziausia win8 problema ,kad is metro nera jokiu customizaciju galima sakyt. video ,audio playeriai sausi be jokiu nustatymu. foto irgi nepatogi perziura.bent jau nera nieko kad galetume netgi apsiverst fotke. ir to negali padaryt. :stare: cia apie metro bent jau. aisku viskas veikia is desktop . tai ten prob nera. veikia viskas kas veiktu su vista ar win 7.

Mm, net nemačiau, kad ten close yra toj multitaskingo juostoj. Tada gal ir nieko baisaus. Nes šiaip dirbant su lengvom metro programom tai visai patogu ir be išjungimo mygtuko, tiesiog kai reikia paspaudi "Windows" mygtuką arbą perjungi į Metro desktopą ten kairiam kampe ir viskas.

Na man su tuo laikrodžiu irgi sunkoka buvo priprast, bet kai jau prisipratini tai tas judesys (pelės nuvarymas į dešinį viršutinį kampą) užtrunka sekundės dalis. O pats laikrodžio dizainas (dydis) labai netgi geras, žymiai geriau negu ten kampe kažkur žlibint, plius tuo pačiu iš karto matai ir datą, kokia savaitės diena.

Programų tai jo Win 8 laaabai mažai dar yra, nors bent jau man Email appsas neblogas visai, iš karto ant dekstopo matai notificationus kada emailas pareina. Pranešimų appsas irgi neblogas, gali jį susiet su Facebook ir gali per jį rašinėtis (ir netgi žymiai patogiau nei per patį FB). Net nebūtina FB sedėt, draugams rodo, kad esi prisijungęs ir kai tau parašo iškart gauni notificationą.

Redagavo GYNGA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mm, net nemačiau, kad ten close yra toj multitaskingo juostoj. Tada gal ir nieko baisaus. Nes šiaip dirbant su lengvom metro programom tai visai patogu ir be išjungimo mygtuko, tiesiog kai reikia paspaudi "Windows" mygtuką arbą perjungi į Metro desktopą ten kairiam kampe ir viskas.

Na man su tuo laikrodžiu irgi sunkoka buvo priprast, bet kai jau prisipratini tai tas judesys (pelės nuvarymas į dešinį viršutinį kampą) užtrunka sekundės dalis. O pats laikrodžio dizainas (dydis) labai netgi geras, žymiai geriau negu ten kampe kažkur žlibint, plius tuo pačiu iš karto matai ir datą, kokia savaitės diena.

Programų tai jo Win 8 laaabai mažai dar yra, nors bent jau man Email appsas neblogas visai, iš karto ant dekstopo matai notificationus kada emailas pareina. Pranešimų appsas irgi neblogas, gali jį susiet su Facebook ir gali per jį rašinėtis (ir netgi žymiai patogiau nei per patį FB). Net nebūtina FB sedėt, draugams rodo, kad esi prisijungęs ir kai tau parašo iškart gauni notificationą.

tai jo tas pats ir su nuotraukom. ne tik savo kompo , cloud talpyklos ,bet ir fb nuotraukas gali ziuret atskirai tiesiai is metro, nereikia jungtis prie fb pacio. bet va zmonem kurie iprato ten nueit ,paziuret kas sienoj ,kas naujo ir pan tai na tai neiprasta. cia man, tau kitiem paprasta ,bet ne paprastiem vartotojam. buna prisidaro desim langu per metro IE , po to kitus atsidaro kazkokiu budu per desktopo IE ,ten dar langu atsidaro, po to neranda kur kas atidaryta.tiesiog dar near pas zmones to iprocio matyt kad I kampus landziot pastoviai. biski problema kai narsai per desktop IE kad tie back klavisai yra paciam kampe. o jei tik pele per daug nustumsi ten jau issoks tas meniu. ir na gali uzsikraut visai ne tai ka norejai. va su metro IE viskas puiku.tik flash near, todel saitu kuriuose flash video nuorodos,ju nematai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Darbe gavau jau key, nes israse licencijas, isirasiau, pamaigiau diena, atsibodo, kad start menu nera (yra, bet kitap, vnz, zinot :D ) ir persirasiau atgal 7. Lauksiu kol baigs supportint juos mum. Neturiu nieko pries naujas technologijas, kaip tik atvirksciai, bet pykstasi tie win8 su daug kuo, tai dar palauksiu.

Redagavo Tii

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkaip daug kam reikia to Start ,matyt nes vienintelis dalykas kurio neliko is win 7 ..nu man jo nereikia ne kiek. ka ten jame daryt. kai isigilini labiau I win8 desktop tai pamatai kad tai dar patogiau uz win 7 per start pasiekiamas programas. gerai kad ismete start :melvin:

na pasikeite OS . ir gerai.nieks juk neverkia kad Linux Ubuntu ner start knopkes ar dar kazko near. :spiderp: nes windousam dar toil iki to kas yra tenai siaip. bet jau gera gryptim eina. va pagaliau appai kurie pasalina ta ieskojima nete windous programu.dabar viska isirasei labai greit ir paprastai .tik ju daugiau reikia. jau ir tune in radija va yra ir dar ...tik nzn cia pagal regiona skiriasi tie appai ar kaip nes viena kart vieni buvo,dabar kiti pasikeite, anu kur seniau buvo jau near. pvz normalaus youtubes app. nes dabartinis kazkoks tube player lievakas.

ai dar vienas bajeris..ijungiu siandia ryte win8 pasikrove. oba ismeta man kazkoki nauja langa pasirinkt narsykle neto. jo rimtai. ogi paziuriu kad IE dingo is dekstopo .ner narsykles isvis. hmm ismete metro toki langa ir ten ..ogi kas ten ..ten Win 8 man siulo isirasyt Chrome,mozila, Opera, IE ir dar ten visa kruva kitu imanomu narsykliu kuriu net nezinojau kad tokios yra :gosh:

bet tai patys Windousai ismete savo IE ir man siulo kitas narsykles.. va cia tai protingi :isee: ne nu rimtai nera. per metro yra IE , per desktop nera jau. kur dingo ? who knows :lied: vakar vakare buvo. :nth:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na pasikeite OS . ir gerai.nieks juk neverkia kad Linux Ubuntu ner start knopkes ar dar kazko near. :spiderp:

Nes Linuxus ir t.t. renkasi zmones jau zinodami, ko iesko, o M$ kaip standartas. Man truksta spaust start knopke, suvest ko ieskau ir enter, nes sito daznai prireikia:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nes Linuxus ir t.t. renkasi zmones jau zinodami, ko iesko, o M$ kaip standartas. Man truksta spaust start knopke, suvest ko ieskau ir enter, nes sito daznai prireikia:)

Search'as yra ir Win 8, tiesiog ne per start, o dešinėj juostoj. Ir, skirtingai nuo Win 7, gali iš karto pažymėt ar nori ieškot programų, ar failų, ar nustatymų ir t.t. Patogu :) Redagavo GYNGA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

^ man nepatiko, spaudi start, vedi pilna pavadinima ir nelaukes resultatu sauni 'enter' ir atsidaro ko reikia iskart, jei kompas ne celeronu varomas;)

Nebent galima customisint kaip tas sidebar'as atsidaro su knopkem, t.y. search'as jame.

Redagavo Tii

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su tuo narsykle instalu dar buvo ..na chrome jau buvo irasyta seniau ,tai win 8 jos nepripazino.teko ja issinstalint ir instaliuot ta kuria siule win8.. :badass: so badass.. bet anyway irase jis ja ir ok. o va IE dingo.nors dalinai yra. o is Ms saito siulo deja tik IE 9 pasimt. nors jau paciam win buvo isiuta IE 10 iskart. manau viskas del to kad pajungta prie MS account o ne vientinio ir na turi pilna kontrole. pats nusprendzia windousas kas tau geriau :troll: na bent jau metro liko IE narsykle.. :okay:

o siaip zaidimai veikia tiek nauji tiek seni. kas svarbu. draivai veikia ,irenginiai veikia visi. no prob at all. del start tai cia yra run funkcija kaip appas.jis paleidzia viska.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasirode nauja Firefox beta versija skirta Win 8 . Nightly turetu veikt tiek metro tiek desktope. man veikia tik dekstope. na pakankamai greita narsymui, ant video rodymu atsilieka nuo IE vistiek. bendrai tai nieko visai. tik va nepripazino metro kazkodel ir pasileidzia tik kaip dektopine.

x86 pasimti is cia:

http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-elm/firefox-18.0a1.en-US.win32.installer.exe

Nuotrauka

Nuotrauka

idomu dalyka pastebejau su Win 8 Store . nereikia keist acc. tiesiog pakeiti regiona , perkrauni win8 ir tu jau kitam Store. parinkus Lt regiona buvo vieni appai na ju maziau , US kiti jau ir ju daugiau aisku. matyt US daugiausia ju aplamai . acc keist nereikia. taciau su kitu regionu neveiks Zaidimu acc. na tas xbox acc kuriuo tavo achievus seka ir visa kita. tas turi but toks ant kokio ta acc kurei. taciau del viso kito tai viskas veiks ir pakeitus regiona. bent jau store gali pasinaudot skirtingom su tuo paciu acc. kas visai idomu .is tikro app'u jau yra labai daug. tik beda atsirinkt kurie geri o kurie neverti tenai but.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.