scalman

Windows 8 / 8.1

Rekomenduojami pranešimai

Nesamone, kad gales windows 8 paleist X360 zaidimus, tai paskui kokia verte bus konsoles? O pirma xbox'a ir dabar perka ir zaidzia, arba ps2, nu visos senos konsoles turi kazkokia verte, pasilieki ja, palosi paskui po keliu metu, o dabar gales pc X360 zaidimus paleist, nu Nuotrauka. Aisku is MS puses, tai jiems apsimoka, zmones perka windows'us naujus, X360 zaidimus, jiems pelnas.

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nesamone, kad gales windows 8 paleist X360 zaidimus, tai paskui kokia verte bus konsoles? O pirma xbox'a ir dabar perka ir zaidzia, arba ps2, nu visos senos konsoles turi kazkokia verte, pasilieki ja, palosi paskui po keliu metu, o dabar gales pc X360 zaidimus paleist, nu Nuotrauka. Aisku is MS puses, tai jiems apsimoka, zmones perka windows'us naujus, X360 zaidimus, jiems pelnas.

manau palauks jie iki naujo xbox isejimo ..arba nu bus ten kas nors limituota kad tikrai ne visus galesi paleist. kitaip pacio xbox 360 esme dings. na man ju mastymas keistas , bet na ok pazesim kas gausis. juk ne kiekvienas pc paves tuos zaidimus nesvarbu kad ant jo win8 suksis. ant bet kokio senuko tas win8 juk eina.nzn planas nebent cia kad daugiau pirktu geresnius pc zmones. velgi whats point kai xbox pigiau kainuoja uz viena pc video korta. MS mindfukas kazkoks :thumbsup4: iseis naujas zaidimas ant xbox 360 ir PC atskiros versijos ..bet xbox versija galesi lost ant pc irgi.. ???

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau palauks jie iki naujo xbox isejimo ..arba nu bus ten kas nors limituota kad tikrai ne visus galesi paleist. kitaip pacio xbox 360 esme dings. na man ju mastymas keistas , bet na ok pazesim kas gausis. juk ne kiekvienas pc paves tuos zaidimus nesvarbu kad ant jo win8 suksis. ant bet kokio senuko tas win8 juk eina.nzn planas nebent cia kad daugiau pirktu geresnius pc zmones. velgi whats point kai xbox pigiau kainuoja uz viena pc video korta. MS mindfukas kazkoks :thumbsup4: iseis naujas zaidimas ant xbox 360 ir PC atskiros versijos ..bet xbox versija galesi lost ant pc irgi.. ???

Nu man tai čia pieva kažkokia, juk nedėsi X360 disko į PC ir nežaisi žaidimų :) Pagal mano suvokimą tai vistiek juk reikia kažkokios optimizacijos ir prie softo ir prie hardware. Man atrodo čia tiesiog padarys kažką panašaus į Xbox Live ant Windows ir tiek

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesuprantu kokia jum cia dilema, jus turit ir turekit tuos x'us, nieks jus i subine nesikandzioja, o kad bus galima ant pc lost tai man cia labai netgi patinka nereiks pirkt konsoles kai turi ir taip pakankamai gera pc. PC geimiariam cia +, jum nuo to blogiau nebus konsolininkai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man tai čia pieva kažkokia, juk nedėsi X360 disko į PC ir nežaisi žaidimų :) Pagal mano suvokimą tai vistiek juk reikia kažkokios optimizacijos ir prie softo ir prie hardware. Man atrodo čia tiesiog padarys kažką panašaus į Xbox Live ant Windows ir tiek

As tai manau , kad leis zaist gal kokius xbox360 arkade ar demo versijas ar xbox original zaidimus , o kad normalius xbox360 grajus ant pc padarytu tai tikrai nemanau .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip kiek zn tai xboxo achitektura lb pan i pc, o parametrai lyginant su naujais ps nera ispudingi, taigi jei zaidimu nereikes portinti ar emuliuoti tai pc reikalavimai gali daugkanustebinti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

idomu kaip su nulauzimu bus... :) siaip jei ant xbox'o randa budu kaip apeit visokias apsaugas, o cia viskas vietoj prie pc sedi ir programuoji, piratam rojus bus, taip pat kaip flashus leido naudot ant xbox.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jie beveik niekuom nesiskiria isvaisda nuo win 7, tik turi ta pradzios darbalauki kitoki,bet gali ir i senaji pasidaryt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Microsoft's Windows 8 Tablet hardware requirements

Controversially, ARM-based tablet users won't be able to deactivate secure booting and (therefore) install another operating system. Clearly that's not gone down well with people -- and a straw poll of our editors agreed

Ctrl + Alt + Del for tablets without physical keyboards will be supplanted by Windows Key + Power.

There's a mandatory five points of touch -- which we already knew thanks to our hands on with Synaptics at CES.

If your gear has NFC, physical "touch marks" will be visible on the hardware so people know where to plonk their devices.

All tablets must have Power, Rotation Lock, Windows Key, Volume Up and Volume Down buttons.

After all operating system updates, there must be 10GB free space, all machines must run UFEI Firmware.

All hardware must include one USB 2.0 port, a magnetometer, speakers, Bluetooth 4.0, WLAN, gyroscope and accelerometer.

Any camera must have a minimum resolution of 720p.

The minimum display for any tablet is 1366 x 768.

You'll be able to update your graphics drivers without rebooting.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

All hardware must include one USB 2.0 port

Jau gal laikas butu deti USB 3.0 Port o ne USB 2.0 port

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau gal laikas butu deti USB 3.0 Port o ne USB 2.0 port

cia seip minimun reqruaments, kaip supratau, aisku palaikys ir usb 3.0!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apsimoka dabar naujausią win8 buildą įsirašyti kasdieniam naudojimui, ar geriau laukt normalaus, pilno realeso? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.