scalman

Windows 8 / 8.1

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

tikrai to nebus. arba xbox 360 mirtu labai greitai ir skausmingai. kam dar pirkt xbox jei gali xbox geimus ant pc lost..pc ir taip visi turi. bet kad Win8 bus xbox live ir jame bus zaidimai galbut kaip steam kazkas tokio tai jo gali but..bet MS ne tiek daug zaidimu turi siaip jau kad ten patalpint. o kiti turi kur det ir be MS, yra steam , dabar ir EA savo analoga atidare.va ir BF3 jau nebus steame , o tik EA online shope.

Na pirmasis Xbox išėjus X360 ir numirė labai greit ir (ar) skausmingai,tas pats ir su GC buvo,man atrodo,kad čia kaip tik MS taktika,išėjus naujam daiktui,greit pamiršti ankstesnį,na nebent tai sukeltų klientų milžinišką nepasitenkinimą,kaip kad buvo,kai MS paskelbė,kad nebepalaikys XP,po tos žinios berods dar 2 ar 3 metus Xp buvo normaliai supportinami,nors viskas realiai pagal MS turėjo pasibaigti su Service Pack3,na gerai,baigiam čia beveik offtopicą varyti,pagyvensim pamatysim....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal kas jau bandet pre-beta versija?? Tiksliau Windows Developers Preview? Asmeniskai kolkas tik apsiciupinejau ir isjungiau "Metro" stiliu nes ne ant planseto naudojuos. Gal kas bandet zaidimus lost? Ar normaliai veikia? Man kolkas problemos tik su skype iskilo, nors vakar isejo oficialus skype su win 8 palaikymu deja veike jis neilgai :thumbsup4: vakar veike siandien troubleshooting klaida meta. Pasipasakokis kas su kokiom problemom susiduret :thumbsup4: Beja veikia gan greitai tie win 8

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man labiausiai tai patinka windowsu ijungimo greitis. per15 sec jau gali normaliai naudoti..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man labiausiai tai patinka windowsu ijungimo greitis. per15 sec jau gali normaliai naudoti..

cia jau ant savo pc ismeginai ? ir kaip su draivais. viskas eina. tinka win7 draivai tie patys ar kaip ten. kaip proskes eina jei meginai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant savo. Draiveriai touchpad'o, ipod'o veikia. Photoshopas, power ISO, winrar, itunes ir t.t. veikia. Kaip sako, tai kas veikia ant W7, tas veikia ir ant w8. Vienintelis dalykas kas neveikia, tai negalima kol kas printeriu prideti, nes dar nepalaiko sito dalyko, bus ateityje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar nuluzo man Skype. Persirasiau du kartus. Ijungiant, tiesiog uzsidaro ir tiek.. Nezinau, ar cia Win 8 problema, ar Skype, reikia pabandyti parsisiusti senesne versija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar nuluzo man Skype. Persirasiau du kartus. Ijungiant, tiesiog uzsidaro ir tiek.. Nezinau, ar cia Win 8 problema, ar Skype, reikia pabandyti parsisiusti senesne versija.

Buvo ir man taip. Niekas nepadejo, meciau del to siuos windowsus, bet dabar persirasiau tai va kolkas trecia diena be problemu su skype tfu tfu tfu :thumbup: Na o siai yra kolkas problemos su MusicBee programa, nevisus mp3 groja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Plius VLC playeris nesveikai tampo. Isirasiau win 8, kaip kasdieniniam naudojimui, bet dar ziuru per anksti.

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Plius VLC playeris nesveikai tampo. Isirasiau win 8, kaip kasdieniniam naudojimui, bet dar ziuru per anksti.

o kaip kiti media playeriai veikia jei meginai ? visalaik ant visu win as naudojau ir naudoju KMPlayer arba tada MPclassic dar.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip kiti media playeriai veikia jei meginai ? visalaik ant visu win as naudojau ir naudoju KMPlayer arba tada MPclassic dar.

CCCP codec pakas veikia su MPC home cinema veikia gerai, o VLC ir man "Tampo" lagina labai 12fps frapsas rodo mazdaug

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

WIndows 8 bent jau pakeite pagaliau ta senovini multi boot langa , dabar viskas normaliau, bei blue.. :thumbsup4:

Nuotrauka

Besides just looking better, the menu lets you boot to a different disc, OS or USB drive using pretty pictures and words as prompts. If you're into a little self-inflicted eye torture, you can always pull up the command prompt menu from nightmares past.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reiks pavaryt savaitgali man multiboot.

MWP veikia normaliai. Kaip tik ka tik isirasiau CCCP codekus, tai ta VLC problema kaip ir atkrinta. Skype taip pat pradejo veikti :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As promised, we dug some more information regarding the upcoming Windows 8 feature which will allow users to play Xbox 360 games on their PC’s.

According to our sources, Xbox 360 on PC will have a subscription fee (just like Xbox Live). However, when it comes to online gaming, it will use Windows Live Marketplace and as a result, PC owners will not be able to compete against console owners (at least in initial stage), due to plausible frustrations (mouse vs. controller).

Why would Microsoft do that?

Since software giant plans to launch Xbox 720 (not the real name) in few years, Xbox 360 game sales on PC will not only give company additional revenue but will also extend current generation hardware lifespan.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos