DozY

Lagina ir kaista kompiuteris

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki taigi man jau pradėjo įkirėti mano kompiuteris. Mano kompiuteris pradėjo kai isijungiu žaidimą ir po kokių 5min maždaug pradeda kaisti ir vos tik isijungiu žaidimą vintiliatorisu pradeda garsiai dirbti. Visi žaidimai lagina net ir GTA San Andreas žaidžiu jį ir jis lagina. Ankščiau prieš kokius 1-2 metus žaidžiau GTA 4 ir nei vieno lago, o dabar neįmano jo pažaisti lagina belekaip. Gal galėtumėte ką nors patarti, kad jis nebekaistu ir galėčiau normaliai pažaisti žaidimus?

Mano PC:

HP Pavilion dv 7 Loptopas

Windows Vista

System Type: 64 bit

Ram: 4Gb

Procesorius: Intel® Core Duo CPU T5800 @ 2.00GHz 2.00 GHz

Vaizdo plokštė: nVIDIA GeForce 9600M GT

Redagavo DoZyMaY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki taigi man jau pradėjo įkirėti mano kompiuteris. Mano kompiuteris pradėjo kai isijungiu žaidimą ir po kokių 5min maždaug pradeda kaisti ir vos tik isijungiu žaidimą vintiliatorisu pradeda garsiai dirbti. Visi žaidimai lagina net ir GTA San Andreas žaidžiu jį ir jis lagina. Ankščiau prieš kokius 1-2 metus žaidžiau GTA 4 ir nei vieno lago, o dabar neįmano jo pažaisti lagina belekaip. Gal galėtumėte ką nors patarti, kad jis nebekaistu ir galėčiau normaliai pažaisti žaidimus?

Mano PC:

Windows Vista

Gal labai jau apkroves esi prisirases daug programu filmu ir pns ?

Isvis patarciau isirasyt windows 7 nes vista rija daugiau negu 7.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

C diske iš 163GB yra like 72,4GB, o D diskes iš 124GB yra like 14GB.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano PC:

Windows Vista

ar nors karta buvai nuneses ispusti dulkes?.

jei ne tai tikrai siulau nunesti. kadangi laptopai nera skirti zaidimam tai ju ir ausinimas yra silpnas. isvalius dulkes ir pakeitus ausinimo pastas turetu sumazet kaitimas.

papildomai siulau isigyti ausinimo pada skirta laptopams. tai irgi pades

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar nors karta buvai nuneses ispusti dulkes?.

jei ne tai tikrai siulau nunesti. kadangi laptopai nera skirti zaidimam tai ju ir ausinimas yra silpnas. isvalius dulkes ir pakeitus ausinimo pastas turetu sumazet kaitimas.

papildomai siulau isigyti ausinimo pada skirta laptopams. tai irgi pades

O bet koks padas tinka loptopui mano?

Pvz. toks tinka? http://www.bms.lt/lt/catalog/view/?id=55564 arba toks http://www.bms.lt/lt/catalog/view/?id=55564

Redagavo DoZyMaY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Koki nori toki perki juk. Aišku kuo daugiau aušinimo (2-3cooleriai arba vienas didelis). ;)

O kodėl turi netikti? :) Tau ir toks tiktų: http://www.skytech.lt/notebook-cooler-x60mm-fan-usb-blue-led-p-30532.html

Pats tokį turėjau. Kadangi jis man nekaisdavo, dėdei nuvežiau kurio kompas dirba kaip traktorius ir kaista iki 65 - 85lapsnių nes dulkių pilna, bet su juo susitvarke viskas. Tik dulkes dar po poros sav. nunešė išpūst. :)

Redagavo Moo
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau koks dydis jo, tu nepasakei, bet aš ant 15,6" naudojau ir dėdė mano ant 15,6" naudoja. ;)

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau koks dydis jo, tu nepasakei, bet aš ant 15,4" naudojau ir dėdė mano ant 15,4" naudoja. ;)

15,4 tai matricos dydis?nes pas mane 15,4 wide

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką aš žinau, nematuosiu gi dabar. Samsung R530 15,6" laptopas. Matrica ar ne matrica - vienodai man. ;) Tik sakau, kad taip prarašyta. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.