KypuTeTpaBy

FUTBOLO MEETAS VILNIUJE #1

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Idėja ne naują ir buvo sėkmingai integruota dar 2007-2008 metais, kai gyvavo toks projektas Skytorrents (skynet nariams).

Mes šeštadieniais susirinkdavome stadione ir tiesiog žaisdavome futbolą, dažniausiai vakare apie 18-19 val (kai nėra tokio karščio).

Siūlau ir PlayMania nariams susirinkti visiems kas gali Vilniuje ir pažaisti.

Jums reikės:

* Sportinių batelių žaisti futbolą - tinka bet kokie batai, kuriose Jums bus patogu;

* Sportinės aprangos - kas tik Jums patogu bus, bet būtinai turėkite dviejų spalvų marškinėlių - šviesios ir tamsios. Kodėl? Na visu pirma dėl to, kad kai žaidžia komandos, sunku suprasti kur yra saviškiai, ir dėl to, kad jeigu vieną komandą žais be marškinėlių, yra žmonių kurie yra jautri saulei ir gali apdegti (taip jau buvo)

* Geros nuotaikos - taip, jeigu ateisite be geros nuotaikos, busime priversti Jūsų neįleisti į aikštę

* Futbolo kamuolio (šitas punktas nebūtinas, bet jeigu turite gerą kamuolį, būtinai paimkite)

-----

KADA? ŠEŠTADIENIS, BIRŽELIO 11 DIENĄ, LYGIAI 17:00

ŽVĖRYNO STADIONE (SĖLIŲ G) PRIE AUTOBUSO ŽIEDO.

RENKAMĖS PRIE IKI PARDUOTUVĖS 16:45, TAIP BUS LENGVIAU VISIEMS SUSIRINKTI.

VĖLUOJANČIUS LAUKSIME PRIE STADIONO MAKSIMUM 15 MINUČIŲ. JEIGU VĖLUOSITE DAUGIAU, PRAŠOME PARAŠYTI MAN BENT SMS ŽINUTĖ (numer5 duosiu PM)

Kaip rasti stadioną? Labai paprastai.

Jeigu varote be mašinos, tai tiks šitie maršrutai:

32, 63, 11 autobusai;

1, 3,7 troleibusai.

Kas varys su mašinom, galima atvykti nuo Panoramos. Šalia yra aikštė, kur galima nemokamai pastatyti automobilį.

Nuotrauka

- Kas gali ateiti?

- Laukiami visi kas tik nori, bet kokios amžiaus. Nesvarbu mokate žaisti ar ne. Futbolas ne krepšinis, kuris reikalauja ūgio ir kitų savybių.

Jeigu bus daug norinčių, siūlyčiau tiesiog organizuoti mini turnyrą, kaip mes tai anksčiau darydavome. 5x5 arba 4x4, dalindavom komandas dažniausiai taip rajonas prieš rajoną. Dabar galim padaryti X360 vs PS3 vs Nintendo ir t.t... Arba vietoje nuspręsti :D

-----

Registracija, rašykite tik tie, kas būtinai eis. Anketas pildykite taip:

* Nickas: ateisiu

arba

* Nickas: ateisiu ir paimsiu vieną (du, trys...) draugą.

Svarbu žinoti koks bus žmonių kiekis.

LAIKAS IR DATA NEAPTARIAMOS - 17 VALANDĄ, BIRŽELIO 11 DIENĄ, VILNIUJE, ŽVĖRYNO MIKRORAJONE, SĖLIŲ G PRIE ŽIEDO.

Dalyviai:

1) KypuTeTpaBy (+ draugas)

2) Gin

Redagavo KypuTeTpaBy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Hmmm.... Kaip faina, ateiciau jeigu bus zmoniu ir gera aikste :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aikste bus nuomuojama ?

nuo kada už aikštelės reikia mokėti? gal aš ką praleidau? :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nuo kada už aikštelės reikia mokėti? gal aš ką praleidau? :)

Tiesiog kiek matau vakarais aikstele buna pilna zmoniu o dar sestadienio vakaras . Tai va :) Gali buti kad ir eileje teks pastoveti kol gausit zaist :) Na bet is savo patirties tai publika ten renkasi linksma :) ir jei yra labai daug zmoniu norinciu zaisti , tai rengiami turnyriukai is 4-6 komandu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai ka nera zmoniu, reiskia nebus ir meeto. Bye all :<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats beveik nelošiu fules, bet jei Vilniui gyvenčiau, tikrai atlekčiau, bent susirinkt pamatyt kitus plm narius, pabazarint, žmones numeskit bent keliom valandom i šoną konsoles, nuejus gi blogiau nebus, sportas - sveikata.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gaila labai, kad niekas taip ir nesusirinko. deja playmanai mieliau praleidžia laiką prie žaidimų nei prie sporto :rolleyes::)

na aš kadangi optimistas, ateityje bandysiu dar kartele padaryti tokį meetą. O gal verta iš pradžių padaryti alaus meetą vilniuje? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gaila labai, kad niekas taip ir nesusirinko. deja playmanai mieliau praleidžia laiką prie žaidimų nei prie sporto :rolleyes::)

na aš kadangi optimistas, ateityje bandysiu dar kartele padaryti tokį meetą. O gal verta iš pradžių padaryti alaus meetą vilniuje? :)

Aš tą patį pagalvojau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar neivienas nenumire atsigeres alaus geroj kompanijoj

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gaila labai, kad niekas taip ir nesusirinko. deja playmanai mieliau praleidžia laiką prie žaidimų nei prie sporto ;) ;)

na aš kadangi optimistas, ateityje bandysiu dar kartele padaryti tokį meetą. O gal verta iš pradžių padaryti alaus meetą vilniuje? :thumbsup4:

Iskart daugiau zmoniu susirinks ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar neivienas nenumire atsigeres alaus geroj kompanijoj

uztikrintas tuo?....

na beje logiskai pagalvokim, kas cia nepaejo. Visu pirma dauguma forumo zmoniu daug mieliau zaistu fifa negu tikra futbola. mano nuomone del keliu priezasciu - vieniem neleidzia galbut fizine bukle (ne visi gameriai gi sugeba lakstyti bent pusvalandi pirmyn-atgal stadijone ;) ), o kita priezastis galbut kuklumas. Lietuva - vienkiemiu salis. visi cia bijo vieni kitiem pasirodyt.

na bent jau paziurekim is kitos puses. bent jau nebuvo 20 zmoniu kurie savaite sauke kaip jie ateis, o paskutine diena arba dingo arba "susirgo" ar dar koks briedas atsitiko. ;)

o su tuo alum tai sueina ideja. niekas nesako kad ten po 3 litrus ant galvos ar kazka, bet bokalas padeda atlaisvint suverzta liezuvi kalbant :thumbsup4:

Pasinaudodamas proga noreciau toki trumpa pareiskima padaryti: playmanai, negalvokite, kad atejus i meeta ten vien apie zaidimus ir kalbama. Esu buves meete ir ten kalba apie zaidimus, tai uzeme palygint maza dali is to apie ka mes kalbejom. betkuriuo atveju susirasim pokalbio tema ar veiklos, nuobodu nebus. islyskit is savo rusiu, mielieji, playmanijos chebra kviecia ;)

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip esu uztikrintas.

Jai daryt alaus meeta tai Bravarijoj :)

Siaip pagalvojau kad neidomu vasara kazkur bare sedet geriau prie ezero su palapinem tai geimerei tikrai pailsetu nuo zaidimu ir pan :)

Redagavo Redzis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.